folder Tahribat.com Forumları
linefolder Gündem - Güncel Konular
linefolder Dünya'nın En Demokratik Ülkesi Olsan Da Ayrımcılık Ve Adaletsizlik Yine De Birilerini Bulur

Dünya'nın En Demokratik Ülkesi Olsan Da Ayrımcılık Ve Adaletsizlik Yine De Birilerini Bulur

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    anarsistherif
    anarsistherif's avatar
    Erkek

abd'nin neresi demokratik la? avrupa'da ki bi kac ulkeyi falan desen neyse

=)
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DeadLyShadoW
    DeadLyShadoW's avatar
    Erkek
    u235 bunu yazdı

Bu adamın ölüm sebebi polisi protesto değil.Adam kaçak sigara satıyormuş başka eyaletlerden getirip.İtiraz ediyor satmıyorum falan diye ama yinede bu şekilde adam gözaltına alınmaz.

Ayrıca amerikada siyahlarda dururp dururken beyazı döver,beraber gezerlerken beyazlara sataşırlar,beyaz siyahilerin mahallesine girince toplaşır saldırırlar.Ama böyle şeyleri çok göstermezler tv de.

Haklısın kardeşim bi kaç kişiden anılarını dinlemiştim siyahilere ait. Ancak şöyle söyleyim Ku Klux Klan ilgili bir kitap okumuştum misal adamlar siyahi öldürme ayini yapıyolardı resmen. Yani birde bir zenci bir beyazı arabanın arkasına bağlayıp öldürsün bakalım noluyor ABD'de hiç duyamassın böyle bir haber mesela. Birde sen gitsen oraya, cahilde bir adamsın senin ırkına sürekli hakaret var, aşağılıyorlar, sokak ortasında öldürüyolar vs. arkadaşlarınla gezerken beyaz döversin gibi geliyor bana.

Batmayacağına inanarak suya bas,yürür gidersin... Mucize yürüyebilmen değil inanabilmendir. - Seyyid Ahmet Arvasi
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DeadLyShadoW
    DeadLyShadoW's avatar
    Erkek
    anarsistherif bunu yazdı

abd'nin neresi demokratik la? avrupa'da ki bi kac ulkeyi falan desen neyse

Neye dayanarak mesela hocam ?

Batmayacağına inanarak suya bas,yürür gidersin... Mucize yürüyebilmen değil inanabilmendir. - Seyyid Ahmet Arvasi
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    angelofhope
    angelofhope's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

http://www.youtube.com/watch?v=IlY9C6pzxKc

abd de normal bunlar

Programming is our Religion, Algorithms are Our Bible & We ./make Our Own GOD
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Shaban Interactive
    Dj_DooM3
    Dj_DooM3's avatar
    Erkek

amk hepsinin, amerikan poisi kadar o.cocugu yok. bitmedi gitti siyah beyaz irkciligi amk. heryerde siyahlari eziyorlar her yerde adamlari öldürüp beraat ediyorlar. boyle demokrasinin ben ta ak. insan olmayi becerememis o cocuklariyla dolu dunya.

Shaban Interactive Pro.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    joe_black
    joe_black's avatar
    Erkek

dağdan gelip bağdakini kovmak tam anlamıyla.

ruhsuz yavşaklar.

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DeadLyShadoW
    DeadLyShadoW's avatar
    Erkek
    Dj_DooM3 bunu yazdı

amk hepsinin, amerikan poisi kadar o.cocugu yok. bitmedi gitti siyah beyaz irkciligi amk. heryerde siyahlari eziyorlar her yerde adamlari öldürüp beraat ediyorlar. boyle demokrasinin ben ta ak. insan olmayi becerememis o cocuklariyla dolu dunya.

Videoyu izlerken bende böyleydim kardeşim ana avrat ne varsa sövdüm adam bildiğin feryat ediyor nefes alamıyorum diye piçin çocuklarının umrunda değil

@angelofhope

iyi klip hocam, End of Watch diye bir film var orda da yavrular mağduru oynuyo ABD polisi

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    futurist
    futurist's avatar
    Dişi

Abd için ölüp bitenler izlesin.

kendi ülkemizi kötülemeye gelince mangalda kül bırakmayanlar bunun içinde birşeyler karalasın.

Her zaman derim her pisliğin elebaşları abd.

bir gram çalışıyor ve ilerliyorlarsa  bu para güç için yapıyorlar milleti daha güzel ezebilmek için.

guantenemoyu unutmadık, askerimizin başına  çuval  koymalaerınıda.

ama medeniler ya hoş görmüşsüüzdür olur böyle şeyler değilmi ? 

Arkadaş uğruna ölmek kolaydır, ama uğruna ölünecek arkadaş bulmak çok zordur
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DeadLyShadoW
    DeadLyShadoW's avatar
    Erkek
    futurist bunu yazdı

kendi ülkemizi kötülemeye gelince mangalda kül bırakmayanlar bunun içinde birşeyler karalasın.

bir gram çalışıyor ve ilerliyorlarsa  bu para güç için yapıyorlar milleti daha güzel ezebilmek için.

Abla hatırlatma özellikle çuval meselesini sanırım o görüntü hafızamdan hiç gitmeyecek... Zaten özgürlüğü ve ayrımcılığı bu kadar uçlarda nasıl yaşıyorlar anlamıyorum bazen.

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Shaban Interactive
    Dj_DooM3
    Dj_DooM3's avatar
    Erkek
    DeadLyShadoW bunu yazdı
    futurist bunu yazdı

Abla hatırlatma özellikle çuval meselesini sanırım o görüntü hafızamdan hiç gitmeyecek... Zaten özgürlüğü ve ayrımcılığı bu kadar uçlarda nasıl yaşıyorlar anlamıyorum bazen.

ozguluk yok dostum, sadece kandirmaca var, ozgur gibi grunme var. hickimse de karsi gelemiyor. kari gelenleri indiriyorlar, hesap da sorulamiyor.

Shaban Interactive Pro.
Toplam Hit: 6235 Toplam Mesaj: 53