folder Tahribat.com Forumları
linefolder Gündem - Güncel Konular
linefolder Dünya'nın En Demokratik Ülkesi Olsan Da Ayrımcılık Ve Adaletsizlik Yine De Birilerini Bulur

Dünya'nın En Demokratik Ülkesi Olsan Da Ayrımcılık Ve Adaletsizlik Yine De Birilerini Bulur

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MUBARIZ
    TorNaVida
    TorNaVida's avatar
    Erkek

Guzel ulkemde TURKUM dedin mi irkci kurtum dedinmi ozgurlukce demokratik olursun.

Polisi linc edercesine tas firlatirsin ozgurlukcu bireyin eylemi disa vurmasi olur ama.polis kendini korumak ocin havaya ayes edip sahlanan silahtan cikan mermi ile kazayla olursen polis katil irkci olur.

Dunyanin hicbir ulkesinde polisin askeein haklari bizimki kadar kisitlanmamistir sanirim.

Yinede dicegimiz etrafimizda bu kadr it surusu varken iyisiyle.kotusuyle ALLAH devletimize zeval vermesin.

47 ermeni köpeğini tek başına geberten KAHRAMAN TÜRK ŞEHİTİ MÜBARİZ İBRAHİMOV.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Retro
    by_Tet
    by_Tet's avatar
    Erkek

Ben olaya farkli acidan bakiyorum

Amerikada yasanmis bir olayi turkiyedeki siradan bir insan degerlendirip bu insalik degil bu insanlik cinsinden degerlendirebiliyor.

Bazi seyler bana hicbir getirisi olmayacak gibi geliyor bu yuzden de sacma geliyor.

İnsanlik ve humanizm adina boyle bir elestiriyi dile getirdigini dusunuyorum fakat

19 yasindayim belki yeni resit oldugumdandir bilmiyorum fakat hicbir zaman polis bana durduk yere satasmadi bogazimi sikmadi. Kafama biber gazi yemedim veya baska seyler. Sadece polis gozuyle degil diger bircok durumda hicbir zaman hakkim yenmedi saygi gordum. Hakkim yenmeyi calisildi konusarak hakkimi almayi bildim. (Mesela yurtta sicak su yoktu hicbir sekilde protesto kufur hocayi taslama falan olmadan bikac aylik munakasa sonunda 7\24 sicak su getirttim)

Tekrar belirtiyorum belki yasim kucuk oldugundan fakat ben soyle inaniyorum: adalet gizli bir bicimde yolunu buluyor. Cevremde polislerden nefret eden tum arkadaslarim ya torbaci ya kacakci ya hirsiz. Ogretmeninden sikayetciler genelde tembel vs.

Suan amerikadaki o adama bakip o polise sovuyoruz ya bence hata ediyoruz. O adam ne kadar masum? 

Madem bir tartisma iceren haber paylasildi farkli bir yorum dile getireyim dedim. 2 farkli seyi dile getirdim saygilar.

iyibu! yeniden..
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DeadLyShadoW
    DeadLyShadoW's avatar
    Erkek
    Dj_DooM3 bunu yazdı
    DeadLyShadoW bunu yazdı
    futurist bunu yazdı

Abd için ölüp bitenler izlesin.

kendi ülkemizi kötülemeye gelince mangalda kül bırakmayanlar bunun içinde birşeyler karalasın.

Her zaman derim her pisliğin elebaşları abd.

bir gram çalışıyor ve ilerliyorlarsa  bu para güç için yapıyorlar milleti daha güzel ezebilmek için.

guantenemoyu unutmadık, askerimizin başına  çuval  koymalaerınıda.

ama medeniler ya hoş görmüşsüüzdür olur böyle şeyler değilmi ? 

Abla hatırlatma özellikle çuval meselesini sanırım o görüntü hafızamdan hiç gitmeyecek... Zaten özgürlüğü ve ayrımcılığı bu kadar uçlarda nasıl yaşıyorlar anlamıyorum bazen.

ozguluk yok dostum, sadece kandirmaca var, ozgur gibi grunme var. hickimse de karsi gelemiyor. kari gelenleri indiriyorlar, hesap da sorulamiyor.

Yok ya kardeşim özgürlük yok mümkün değil ben okuduğum kitaplardan, oraya seyahat eden insanlardan duyduğum kadarıyla bildiğimi söylüyorum. Hiç bir memlekette olmayan özgürlük orda var. Bunun akabinde herkes işini düzgün yapıyor. Mesela bir basın görevlisi yalan haber yaptığında halk tepkisi yüzünden kariyeri ne olursa olsun oracıkta bitiyor. Hele ki üniversiteleri inanılmaz yani. Şerefsizle öyle bir sistematik kurmuş ki için sızlayarak okursun ülkemde niye yok diye. Harvard'ın her sene dönem bitiş konuşmasını bir dine mensup lider şahsiyet yapar 2000'lerden bu yana düzenli olarak müslümanlarda yapıyor. Müthiş bir birleştiricilik müslüman dua ediyor, hristiyan amin diyor. Bunun gibi zilyon tane örnek... Üniversitleri ABD'nin kendi içindeki topluma göre çok daha özgür 

Batmayacağına inanarak suya bas,yürür gidersin... Mucize yürüyebilmen değil inanabilmendir. - Seyyid Ahmet Arvasi
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DeadLyShadoW
    DeadLyShadoW's avatar
    Erkek
    TorNaVida bunu yazdı

Guzel ulkemde TURKUM dedin mi irkci kurtum dedinmi ozgurlukce demokratik olursun.

Polisi linc edercesine tas firlatirsin ozgurlukcu bireyin eylemi disa vurmasi olur ama.polis kendini korumak ocin havaya ayes edip sahlanan silahtan cikan mermi ile kazayla olursen polis katil irkci olur.

Dunyanin hicbir ulkesinde polisin askeein haklari bizimki kadar kisitlanmamistir sanirim.

Yinede dicegimiz etrafimizda bu kadr it surusu varken iyisiyle.kotusuyle ALLAH devletimize zeval vermesin.

Amin birde toparlasak kendimizi işte... 

@by_Tet ben suçlu değilim, torbacı değilim eleştriyorum adalet sistemini misal ya da tembel değilim eğitim sistemini ülkemde köküne kadar eleştiririm. Çok basit birşey söyleyim sana bu kadar Müslüman'ın yaşadığı ve içinde farklı milletleri barındıran bir ülkede olmaması gereken ne varsa var ülkede. Hala biri kalkıp Atatürke laf sallıyor, öbürü üniversitedeki başı kapalı kızı fişliyor, öbürü Türküm diye ırkçı diyor. biri Pkk var diye tüm Kürtlerin anasına bacısına sövüyor... mesele o kadar basit değil kardeşim yapı bozuk, cahilliğimiz had safhada

DeadLyShadoW tarafından 04/Ara/14 13:31 tarihinde düzenlenmiştir

Batmayacağına inanarak suya bas,yürür gidersin... Mucize yürüyebilmen değil inanabilmendir. - Seyyid Ahmet Arvasi
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    umit
    umit's avatar
    Erkek
    TorNaVida bunu yazdı

http://webtv.hurriyet.com.tr/programlar/gezi-parki-direniyor/ahmet-sahbaz-cektim-siktim-3-tane_21512

le le le sakine
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AllahinOglu
    AllahinOglu's avatar
    Erkek

cinayet bu

görünüşe göre halen devlet onaylı beyaz üstünlüğü var amerikada

zamanında kafalarını kullanıp afrikada kalıp devletlerini birleştirip güç birliği yapsalardı

şimdi ırk olarak amerikaya kafa tutarlardı

yapacak birşey yok artık geçmiş ola

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MUBARIZ
    TorNaVida
    TorNaVida's avatar
    Erkek
    umit bunu yazdı
    TorNaVida bunu yazdı

http://webtv.hurriyet.com.tr/programlar/gezi-parki-direniyor/ahmet-sahbaz-cektim-siktim-3-tane_21512

Bunda nw var hoca cektim sktim 3 tane diyo gayet normal bununla bi yere varamazsin ne anlatmaya calistin.

Askerligini yapan silahlardan anlayan kisiler az cok silah sahlanmasini bilir kisa namlulu oldugu icin video goruntulerindede var havaya ates aciyo sahla masi aonucu karsiya gidiyor direkt adama dogru bi hamle yok.

47 ermeni köpeğini tek başına geberten KAHRAMAN TÜRK ŞEHİTİ MÜBARİZ İBRAHİMOV.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DeadLyShadoW
    DeadLyShadoW's avatar
    Erkek
    AllahinOglu bunu yazdı

cinayet bu

zamanında kafalarını kullanıp afrikada kalıp devletlerini birleştirip güç birliği yapsalardı

Mesele bence o kadar basit değildir diye düşünüyorum. Adamların kıtalarında oynanmadık oyun, edilmedik zulm kalmadı belki 200 yıldır...

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AllahinOglu
    AllahinOglu's avatar
    Erkek
    DeadLyShadoW bunu yazdı
    AllahinOglu bunu yazdı

cinayet bu

Mesele bence o kadar basit değildir diye düşünüyorum. Adamların kıtalarında oynanmadık oyun, edilmedik zulm kalmadı belki 200 yıldır...

kafalarını çalıştırsalarmış hocam

hergün önündekini avuçlamakla olmuyor bu işler

amerika böyle amerika oldu

o zaman bunlar baştan köle olmayı seçmiş zaten

hiç zırlamasınlar

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
Toplam Hit: 6230 Toplam Mesaj: 53