folder Tahribat.com Forumları
linefolder Gündem - Güncel Konular
linefolder Dünya'nın En Demokratik Ülkesi Olsan Da Ayrımcılık Ve Adaletsizlik Yine De Birilerini Bulur

Dünya'nın En Demokratik Ülkesi Olsan Da Ayrımcılık Ve Adaletsizlik Yine De Birilerini Bulur

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rapidhacker550
    rapidhacker550's avatar
    Erkek

Korkakları adalet sisteminden temizledikten sonra bir sorun kalmayacağı görüşündeyim.

T.C Anayasası Madde 26 : Herkes, düşünce ve kanaatlerini söz, yazı, resim veya başka yollarla tek başına veya toplu olarak açıklama ve yayma hakkına sahiptir. Bu hürriyet resmi makamların müdahalesi olmaksızın haber veya fikir almak ya da vermek serbestliğini de kapsar. Bu fıkra hükmü, radyo, televizyon, sinema veya benzeri yollarla yapılan yayımların izin sistemine bağlanmasına engel değildir.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ekerci
    Ekerci's avatar
    Erkek

olay öle çok abartılı bişi deil bence

adamın bişiler karıştırdığı belli, çünkü 7-8 tane polis gelmiş.normal bişiye 7-8 tane polis gitmez.

polis yakalamak isterken dont touch me deyip polise zorluk çıkartıyordu.bu tip durumlarda polisin müdahale etme yetkisi var.tamam bu olayda o kadar abartılacak bişii yok ama yinede kelepçelemek isterken zorluk çıkartıyordu.yapılan sadece abartılı.ama yapıldıgı için hatalı sayılmaz.

bunun demokrasiyle ne alakası var ? demokraside bu yapılan yanlışın cezasız kalmaması lazım ki kalmamıştır.

ayrımcılık mi? ya bi bırakın.amerikada zencilerin ne kadar tehlikeli olduğunu anlatmayım.adamlarda her türlü pislik var

cinayet adam kaçırma eroin vs vs.

beyazların zenci mahallelerine giremediği bir ülkede ırkçılığın olması çokta anormal değil.

ben ırkçımıyım.değilim bi sürü zenci arkadaşım var.ama durumlar böle

Konu ID: 112846 Konuyu Acan : Ekerci Konu Başlığı : Tahribatın en sevdiği adam ? Silinme Sebebi : 3 sayfadır takip ediyorum beni seven kimse çıkmadı. alacağınız olsun müridler
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DeadLyShadoW
    DeadLyShadoW's avatar
    Erkek
    Ekerci bunu yazdı

adamın bişiler karıştırdığı belli, çünkü 7-8 tane polis gelmiş.normal bişiye 7-8 tane polis gitmez.

polis yakalamak isterken dont touch me deyip polise zorluk çıkartıyordu.bu tip durumlarda polisin müdahale etme yetkisi var.tamam bu olayda o kadar abartılacak bişii yok ama yinede kelepçelemek isterken zorluk çıkartıyordu.yapılan sadece abartılı.ama yapıldıgı için hatalı sayılmaz.

bunun demokrasiyle ne alakası var ? demokraside bu yapılan yanlışın cezasız kalmaması lazım ki kalmamıştır.

ayrımcılık mi? ya bi bırakın.amerikada zencilerin ne kadar tehlikeli olduğunu anlatmayım.adamlarda her türlü pislik var

beyazların zenci mahallelerine giremediği bir ülkede ırkçılığın olması çokta anormal değil.

ha abartılı değil yani sigara kaçırdığı için bi insanı boğup öldürebilirler öyle mi ? biz polis müdahale etmesin demedik ki ya da salsın demedik adamı polis için... ve cezasız kaldı bugün o polis ceza falan almadı kaldı ki bu küçük bir örnek... bende sana cinayet adam kaçırma eroin vs vs. işi yapan bin türlü beyaz gösteririm bu zencileri haklı mı çıkarır ? ya da bu yüzden beyaz bir insanı tutuklarken öldürmemiz mi gerekir ? 

Batmayacağına inanarak suya bas,yürür gidersin... Mucize yürüyebilmen değil inanabilmendir. - Seyyid Ahmet Arvasi
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    u235
    u235's avatar
    Erkek
    Ekerci bunu yazdı

nasıl değil hacı adamı göz göre göre boğarak öldürüyor ?

Polis kesinlikle suçlu.Polisin yaptığı hareketin adı rear naked choke dur ve MMA maçlarında bu pozisyona kıstırılan adamlar 5-6 saniyeden fazla dayanamaz ondan sonra her geçen saniye adamı ölüme götürür.Kaldı ki bu bahsettiğim kısa zaman zarfı senelerdir spor yapan profesyonel MMA dövüşcüleri için geçerlidir videodaki zenci 150 kiloluk bir obez nefes alması çok daha zordur.

Herifi kontrol altına aldıkdan sonra bile kafasını yere bastırıyor.Bu hareketler sağlıklı bir insan için bile çok risklidir kaldı ki obez yada astım hastası bir adama bunu yapmak demek adamı öldürmek demektir.

Mahkeme cezasını kesmemiş polisin o zaman halkın kesmesi lazım.

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Noyan
    Noyan's avatar
    Erkek

başka vakalar da var böyle, amerikada polisler gerçekten salak, hatta umursamazlar da var bilerek yapıyorlar ölsün diye..

Akıllı insan her düşündüğünü söylemez ama her söylediğini düşünür.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ekerci
    Ekerci's avatar
    Erkek

yapılan abartıdır fakat adamı göz altına almak isterken izin vermezse müdahale edilir.bu her yerde böle.şimdi polis gelecek seni göz altına almak isteyecek sende onu engelleyecek hareket yapacaksın poliste bırakacak mı ?

burda yaşanan olay aynen böyle göz altına almaya çalışmış normal bir biçimde adam dont touch me fln deyip izin vermemiş sonrada müdahaleyi görmüş.aynı durumda joplanabilirdi,biber gazı sıkılabilirdi vs vs

amerikan polisinin yetkisi gerçekten çok üst seviyede, çünkü ülke tvde gözüktüğü kadar ferah bi yer değil.adamlar araba durduruyorlar, şöförün elleri dreksiyonda olmazsa sıkıntı çıkartıyorlar.silahlarını hazırda bekletiolar.adamarda yetki var.

Konu ID: 112846 Konuyu Acan : Ekerci Konu Başlığı : Tahribatın en sevdiği adam ? Silinme Sebebi : 3 sayfadır takip ediyorum beni seven kimse çıkmadı. alacağınız olsun müridler
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CyberAngel
    CyberAngel's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Adama üzüldüm gerçekten.Polis şiddetleri dünyanın her yerinde var ne yazık ki.Ama oran olarak baktığımızda Türkiye'de bu oran diğer gelişmiş ülkelere oranla çok daha yüksek çıkar.Bu olaylar dünyanın neresinde olursa olsun kınanmalıdır.Bu videoyu izleyip halimize şükretmemiz gerekir diyen asalak çıkacağını zannetmiyorum buradan.

Seninde başlıkta belirttiğin gibi Amarika Dünyanın en demokratik ve adaletli ülkesi olabilir.Ama en demokratik demek %100 demokratik ve adaletli anlamına gelmiyor.

Siyah beyaz ayrımı çok uzun zamandır var.Ama ne bilim bir belgesel açıyorum, siyah bilim adamı ve beyaz bilim adamı yanyana.Film izliyoruz yanyanalar.Abd başkanı bile siyah.Herhangi bir video ya da görselde yan yanalar.Sporda ve diğer tüm alanlarda yan yanalar ve eşit haklara sahipler

Demek ki bu arkadaşlar siyah beyaz ayrımını en aza indirgemeyi başarmış.Elbette bunu tamamen ortadan kaldırmak için çok fazla zaman gerekecektir.Eğitim, empati, ortak dil, ortak ülke, ortak küldür ile bu sorunu tamamen yok edeceklerine inanıyorum.

Tayyip'in dediği gibi bu medeniyetin geleceği parlak.

CyberAngel tarafından 04/Ara/14 21:49 tarihinde düzenlenmiştir
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    solstice
    solstice's avatar
    Erkek

bu şekilde olanlarıda var

https://www.youtube.com/watch?v=vexRQfJT2Yo

https://www.youtube.com/watch?v=k6LrGZGqYn8
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KAAMOS
    KAAMOS's avatar
    Erkek

http://www.youtube.com/watch?v=hiLpyfD-AGI

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek

obaba zenci değil mi ?

idam ettirsin o polisi 

zenciler çoğu avrupa ülkesinde sömürülür beyazlar hep üstün ırk diye bakılır gidin gözünüzle şahid olun anlarsınız

Türkiye’deki emekli yaşlı insanları sevmiyorum. Ailemde emekli olanlarda dahil. Geleceğimizin çalınmasına izin verdiler. Umarım ızdırap dolu bir çileli hayat çekip elveda deyip bu dünyadan gidersiniz. Siz gençleri zırnık düşünmediniz hayallerini mahvettiniz.14.500TL ile hiçbirşey almadan karnınızı doyurun gelecek nesili düşünmeden yaşadığınızı sanıp gidin bu dünyadan.
Toplam Hit: 6236 Toplam Mesaj: 53