Dünya'nın En Demokratik Ülkesi Olsan Da Ayrımcılık Ve Adaletsizlik Yine De Birilerini Bulur
-
solstice bunu yazdı
adam şok yiyor sanki sinek ısırmış gibi devam edior :D
-
TorNaVida bunu yazdıumit bunu yazdıTorNaVida bunu yazdı
Guzel ulkemde TURKUM dedin mi irkci kurtum dedinmi ozgurlukce demokratik olursun.
Polisi linc edercesine tas firlatirsin ozgurlukcu bireyin eylemi disa vurmasi olur ama.polis kendini korumak ocin havaya ayes edip sahlanan silahtan cikan mermi ile kazayla olursen polis katil irkci olur.
Dunyanin hicbir ulkesinde polisin askeein haklari bizimki kadar kisitlanmamistir sanirim.
Yinede dicegimiz etrafimizda bu kadr it surusu varken iyisiyle.kotusuyle ALLAH devletimize zeval vermesin.
http://webtv.hurriyet.com.tr/programlar/gezi-parki-direniyor/ahmet-sahbaz-cektim-siktim-3-tane_21512
Bunda nw var hoca cektim sktim 3 tane diyo gayet normal bununla bi yere varamazsin ne anlatmaya calistin.
Askerligini yapan silahlardan anlayan kisiler az cok silah sahlanmasini bilir kisa namlulu oldugu icin video goruntulerindede var havaya ates aciyo sahla masi aonucu karsiya gidiyor direkt adama dogru bi hamle yok.
birader nasılbir ideoloji karmaşası yaşıyon bilmiyorum ama hem türk milliyetçiliği yapıp hemde gezi parkında polisi savunamazsın ayrıca senin anayasadan hukuktanda haberinyok polisin eylemlere müdahele hakkı yoktu emre uyacam diye kanunları çinediler bide öyle bir yazmışsınki geziparkı eylemlerini terörist eylemleri anlatır gibi kaldıki zaten terörist eylem olsa kimse müdahale etmezdi zira senin o savunduğun polisin kolay kolay bir bdp yada pkk eylermine müdahelede bulundunu gören duyan yok kaldıki ortada şahlanma mahlanmadayok bildiğin nişan alıp sıkıyor doğru düzgün izle şu videoyu
-
Ekerci bunu yazdısolstice bunu yazdı
adam şok yiyor sanki sinek ısırmış gibi devam edior :D
adam 3 tane şok yedi banamısın demedi mk.
cihazı üreten firma dükkanı kapatsın :D
-
dünyanın en demokratik ülkesinin amerika ooldunu nerden çıkarrı mk bu başlığı atan.
-
Dizi ve film üzerinden ABD'yi süper güç ilan edenler yine en bir demokratik ABD naraları atmaya başlamışlar. 11 Eylül meselesinden sonra dünyanın ümüğünü sıktılar. Vatandaşlarını demir kafes gibi bürokratik sınırlarla hapsettiler, yurt içi yurt dışı herkesi etiketlediler. Her yere kamera koydular. Sen şu an internetime devlet loglama yapıyor diye ayağa kalkıyorsun. Orada senin yazdığın harf loglanıyor, bırak girdiğin siteyi. Sen kan değerlerinde bir sapma olsa dahi sınırdan kolay kolay giremiyorsun. Girerken bakıyorlar, Türk yazıyorsa direk bu potansiyel tehdit çünkü müslüman şeklinde düşünüyorlar. Ama gel gelelim Holywood çöplüğü içinde güzel görsellerle hep dünyayı kurtaran, tüm dünyaya adalet dağıtan melek ABD. Burada polis gaz sıktı, ortalık faşist Türkiye haberleriyle doldu. Bu haberleri en çok İngiliz ve Amerikan medyası yayınladı. Şimdi ABD'de günlerdir süren, hala daha yaralı ölü gelen bir büyük durum söz konusu. Ülke çapında karışıklık var. Ama hiçkimseden ses çıkmıyor.
-
FireFistAce bunu yazdı
dünyanın en demokratik ülkesinin amerika ooldunu nerden çıkarrı mk bu başlığı atan.
Sen bunu nerden çıkardın ? Kısa bir malumat olsun sana (bilgi değil zira kitap önermiycem) sadece ABD anayasasının 1.maddesine bakarak başlayabilirsin ne kadar seküler, özgürlükçü vs kavramlarını içinde barındırdığını görmek için...
-
Slothere bunu yazdı
Dizi ve film üzerinden ABD'yi süper güç ilan edenler yine en bir demokratik ABD naraları atmaya başlamışlar. 11 Eylül meselesinden sonra dünyanın ümüğünü sıktılar. Vatandaşlarını demir kafes gibi bürokratik sınırlarla hapsettiler, yurt içi yurt dışı herkesi etiketlediler. Her yere kamera koydular. Sen şu an internetime devlet loglama yapıyor diye ayağa kalkıyorsun. Orada senin yazdığın harf loglanıyor, bırak girdiğin siteyi. Sen kan değerlerinde bir sapma olsa dahi sınırdan kolay kolay giremiyorsun. Girerken bakıyorlar, Türk yazıyorsa direk bu potansiyel tehdit çünkü müslüman şeklinde düşünüyorlar. Ama gel gelelim Holywood çöplüğü içinde güzel görsellerle hep dünyayı kurtaran, tüm dünyaya adalet dağıtan melek ABD. Burada polis gaz sıktı, ortalık faşist Türkiye haberleriyle doldu. Bu haberleri en çok İngiliz ve Amerikan medyası yayınladı. Şimdi ABD'de günlerdir süren, hala daha yaralı ölü gelen bir büyük durum söz konusu. Ülke çapında karışıklık var. Ama hiçkimseden ses çıkmıyor.
Bu kadar içi boş bir değerlendirmeyle sen de haklısın ne deyim... Kaldıki açıklanamaz nefret duyarım 4 Temmuz 2003 yeterli bir sebeptir buna
-
DeadLyShadoW bunu yazdıFireFistAce bunu yazdı
Sen bunu nerden çıkardın ? Kısa bir malumat olsun sana (bilgi değil zira kitap önermiycem) sadece ABD anayasasının 1.maddesine bakarak başlayabilirsin ne kadar seküler, özgürlükçü vs kavramlarını içinde barındırdığını görmek için...
O maddenin kaç yıl önce hangi devirde oluşturulduğunu söylemeyi unutmayalım.Polis'in yetkileri çok geniş deyip geçemeyiz.Anayasa'ya aykırılık teşkil eden bir uygulamayı somut veya soyut norm yoluyla ortadan kaldırılabilecek bir devletten bahsediyoruz.
1787 den günümüze gelen bir anayasa varken 50 yılda kaç kere anayasa değiştirdiğimizi ve değiştirmeye çalıştığımızı unutmayalım
-
rapidhacker550 bunu yazdıDeadLyShadoW bunu yazdıFireFistAce bunu yazdı
O maddenin kaç yıl önce hangi devirde oluşturulduğunu söylemeyi unutmayalım.Polis'in yetkileri çok geniş deyip geçemeyiz.Anayasa'ya aykırılık teşkil eden bir uygulamayı somut veya soyut norm yoluyla ortadan kaldırılabilecek bir devletten bahsediyoruz.
1787 den günümüze gelen bir anayasa varken 50 yılda kaç kere anayasa değiştirdiğimizi ve değiştirmeye çalıştığımızı unutmayalım
Bizimle kıyaslamaya gerek bile yok kardeşim normal bir insan aklıyla ne kadar insan odaklı hazırlandığı ve devletin her kesime eşit mesafede durduğu çok açık. Zaten eleştri noktası burası bu mesafede bazen zencilere ve müslümanlara uzaklık yaşanıyor...
-
Ben amerikada yasiyorum, universitemde -gectim bolum baskanini- bir tane hoca zenci degil. Rektor, dekan gormek hayal. Dmv lerde hic zenci supervisor a rastlamadim. Bununla birlikte suc oranlarinin yogun oldugu sehirler genelde zenci yogunluklu bolgeler. Maalesef bolumumde grad/undergrad zenci ogrenciye de rastlamadim. Suc kimde? Devlette mi, zencilerde mi?