Dünyayı Yöneten Rotschild Ailesi
-
yazıyı okudum gerçekten çok ilginçmiş. her ne kadar yazılanların doğruluk payını bilmesekte film izler gibi okudum (:
-
bu aileden bir kız almak lazım :D
-
Özet:
Tilki kargaya sesin ne güzel bir türkü çığırsana demiş karga gak demiş peynir yere düşmüş ve tilki peyniri alıp kaçmış
-
rahmetli kennedy e üzüldüm yaw :|
-
EcHoLL bunu yazdı:
-----------------------------
bu aileden bir kız almak lazım :D
-----------------------------Aynen hocam iç güveysi bile gidilir böylesine.
-
polat koş adamım çarşı karışmış
-
arkadaşlar bu iddiaların doğruluk payı olsa da geçmişte kaldı.küresel sermaye coğrafi keşiflerin artması ve yeni ticaret yollarının bulunmasıyla çok güçlenmişti.bahsedilen rotschild ailesi rockefeller ailesinin akrabasıdır.bunlar küresel sermayenin başıdırlar.yani para deyince akıllara bunlar gelir.bunlara dini anlam yüklemek doğru değildir.paranın imanı olmaz.küresel sermayede yahudiler etkilidir bu doğru ancak bunlar kullanılıyor.yani yahudiler görünen kısımdır arka planda derin güçler vardır.
amerikanın kurulması kısmı çarpıtılmış inanmayın.amerika küresel sermayeye karşı kurulmuştur.yani bildiğiniz anti-emperyalist mücadeledir.bunun neticesinde küresel sermaye bir süreliğine amerikaya nüfuz edememiş ancak sistemde yerini almıştır.
20.yy da her zamanki küresel sermaye politikası olan "böl yönet" taktiği osmanlıya da uygulanmış,osmanlı parçalanmıştır.amerika tüm bu olayları ilk günlerden beri izlemiştir ancak henüz güçlü olmadığı için müdahale etmemiştir.ülkemizde amerikanın temsilcilerinden biri de ismet paşadır.
amerikan derin devleti güçlendiği zaman küresel sermayeyi tasfiye etmeye başlamıştır.yani sistem kendine karşı savaşmaya başlamıştır.hatırlarsanız 11 eylül saldırılarını derin devletin yaptığı söylenir.burada amaç küresel sermayenin ılımlı islam politikalarıyla batıya entegre etmeye çalıştığı islam ülkelerini işaret ederek "bak ılımlı islam yok,terörist bunlar" diyerek küresel sermayenin etkisini kırmaya çalışmaktadır.yani birilerinin size "ılımlı islamcılar" diye keklemeye çalıştığı mesele küresel sermaye ile güç arasındaki savaşın neticesidir.
burada müslümanların -giderek arttığı/yayıldığı bilindiği için- hangi tarafta yer alacağı çok önemlidir.bir tarafın "ılımlı islam" politikasına karşı diğer tarafın "terörist islam" politikası çok dikkat çekicidir.uyanmak lazım."terörist islam" kavramı amerikada ders kitaplarına girecek..
-
Hocam Çok güzel bir yazı soluksuz okumdum.Sana bunun için teşekkür ederim
Bunların hepsi bire bir oluyo ve olacak. nasıl bir aileymiş bunların amk
-
jizz_jix bunu yazdı:
Hocam Çok güzel bir yazı soluksuz okumdum.Sana bunun için teşekkür ederim
Bunların hepsi bire bir oluyo ve olacak. nasıl bir aileymiş bunları amk
reca ederim ne demek.
diğer duyarlı olan bütün arkadaslarada tşk ederm -
amele_2 bunu yazdı:
şuraya bi çentik atayım da salim kafayla okuyayım.
-----------------------------Aynen