Dünyayı Yöneten Rotschild Ailesi
-
çentik atayım okudum ama araştırma yapıp döncem tekrar buraya
-
Nikoteen bunu yazdı:
-----------------------------Zeitgeist bunu zaten anlatmıştı he orda isim verilmiyorduda bir oluşumdan bahsediliyordu ve para mevzusu ingilterede değil amarikada gerçekleşiyordu neyse fark etmez...
-----------------------------zeitgeist hareketinin amerikan derin devleti projesi olduğunu söylemiştim.bu konuda yalnız da değilim mahir kaynak üstatta bu görüşte,hedef küresel sermaye.
bu savaş güç ile paranın mücadelesidir.amerikan sistemi küresel sermaye ile %100 uyumlu değildir hiçbir zaman da olmadı çünkü amerikanın kuruluşu ingilterenin başını çektiği küresel sermayeye karşı bir oluşumdu.
osmanlıyı parçalayan da küresel sermayeydi.amerika şimdi osmanlıyı diriltmeye çalışıyor hedefi ise bölgeyi küresel sermayenin etkisinden tamamen kurtarmak.bu açıdan Türkiye'ye "model ortaklık" önerdi.
avrupa bir tarafta amerika ve Türkiye diğer tarafta...
yani paranın hedefinde Türkiye var.ergenekoncular küreselcilerin uzantıları ve bu örgütün tasfiye edilmesi küresel sermayenin yerleşik düzenine karşı bir kırılma noktasıdır.
Türkiye'deki darbelerden amerikan sistemi doğrudan ya da dolaylı olarak sorumlu tutulur.evet doğrudur ancak darbeler güle oynaya değil büyük mücadelelerin sonunda olur.
amerika şu anda başta kendisi olmak üzere dünya ekonomik sistemiyle mücadele ediyor.
metal fırtınayı okumayan yoktur.metal fırtına serisini okuyun.çok profesyonelce yazdırılmış bir senaryodur ve doğruluk payı çok yüksektir hatta %99 doğrudur.amerikanın gelecekte Türkiye'yi de işgal edeceği iddiası son zamanlarda netlik kazanmaya başladı.
üstat mahir kaynak'a göre avrupada sözde ermeni soykırımını tanımak Türkiye'ye müdahale etmek içindir.burada amaç Türkiye'de etnik savaş çıkartıp "bakın bunlar zaten soykırım yaptılar şimdi de yapacaklar" diyip Türkiye'ye askeri müdahalede bulunmaktır.
bu müdahaleyi Türkiye'yi kaybetmek istemeyen küresel sermaye yapacak (yapacağı tahmin ediliyor) bu durumda amerikanın Türkiye'ye müdahale etmesi küreselcilere karşı bir tavır olur.yani amerika önleyici olarak müdahil olabilir.sadece tahmin..
dünyada bir mücadele var.bu mücadelenin merkezinde -bana göre- Türkiye var.biz kimin yanında olursak o taraf kazanacak.küreselciler kazanırsa eski sistemi tekrar kuracak ve düzenlerini devam ettirecekler.amerika ve Türkiye kazanırsa Türkiye yola "Büyük Türkiye" olarak devam edecek ve arkasından -bana göre- amerikayı da devirip tek güç olacak...
-
Anasının nikahı :|
-
arkadaslar kaynak belirtmeyi unutmusum :
. ABD’de sivri çıkışları ve dürüst kişiliği ile tanınan TexasÜniversitesi tarih profesörlerinden Texe Marrs'ın 2007 Mayıs’ında çıkan kitabının adı “Bilinen Tarihin Bilinmeyen Yanları”
Kitapta;
1- Dünyayı yöneten Yahudi ailesi: Rotschild
2- Osmanlı devletinin planlı olarak nasıl dağıtıldığı
3-Arap birliğinin nasıl parçalara ayrıldığı
4- 1.Dünya Savaşı
5- Kukla Diktatör Hitler
6- 2.Dünya Savaşı
7- İsrail devletinin kuruluşu
8-Kennedy Suikastı
9- MOSSAD suikastları
10- 11 Eylül saldırıları
Olmak üzere 10 bölüm yer alıyor...
modlardan rica edelim ilk sayfayada koysunlar kaynagı yenı okucak arkadaslar ıcın
-
Zeitgeist'in amerikan derin devleti projesi olup olmaması neyi dğeiştirir ki ? Zaten adamların sistemi devirmek için izlediği yol o kadar ütopik ki..bir sorunca varamaaycağı gibi bundan amerikan derin devletinin ne çıkarı olabilir ki ??
Konuyu metal fırtınaya nasıl getirdin hocam anlamadım ama ben Türkiye'nin tek büyük güç kalmasını falanda istemiyorum sadece eşitlik istiyorum her zaman kaybedenlerin olması gereken bir sistemin dışında bir sistem istiyorum ve bunun olabilmesi Türkiye'nin tek güç olmasına bağlı değil bunu sende biliyorsun :) -
inanıp inanmamakta kararsız kaldım diyebilirim..
ama bazı kısımlarda derin şüphelerim var.
-
blackhammer bunu yazdı:
-----------------------------
http://en.wikipedia.org/wiki/Rothschild_family
bi konudada şu wikipedia verilmesin ya ? Sanki her zaman oraya gerçekler yazılıomuş gibi . -
Nikoteen bunu yazdı:
-----------------------------Zeitgeist'in amerikan derin devleti projesi olup olmaması neyi dğeiştirir ki ? Zaten adamların sistemi devirmek için izlediği yol o kadar ütopik ki..bir sorunca varamaaycağı gibi bundan amerikan derin devletinin ne çıkarı olabilir ki ??
Konuyu metal fırtınaya nasıl getirdin hocam anlamadım ama ben Türkiye'nin tek büyük güç kalmasını falanda istemiyorum sadece eşitlik istiyorum her zaman kaybedenlerin olması gereken bir sistemin dışında bir sistem istiyorum ve bunun olabilmesi Türkiye'nin tek güç olmasına bağlı değil bunu sende biliyorsun :)
-----------------------------hocam amaç sistemi zeitgeistlikle devirmek değil küresel sermayeye karşı bir kamuoyu yaratmak.yani hedefte sorosgiller var.
Türkiye'nin tek büyük güç olması,eşitlik derken ne istediğinle doğrudan ilgilidir.Bu dünyada adaleti geçmişte sadece Türkler savundu.Günümüzde de sadece Türkler savunuyor,gelecekte de sadece Türkler olacaktır.Çünkü Türkler'in "Nizam-ı Alem" politikaları ruhunda vardır bunu elbette ilk fırsatta yapacaklardır.
"ben Türkiye'nin büyük güç olmasını istemiyorum" demek adaletsizliğin devam etmesine razıyım demektir.
istediğin %100 adaletli sistem "bu tarafta" pek mümkün değil.sen "öte taraf" için çalış,en güzeli öte taraf...
Edit:@korkarabatak
dünyada büyük güçlerin emrinde birçok akademisyen,yazar vs vardır.bu tip ses getiren kitaplar "yazdırılmış kitap" olarak adlandırılır.bu açıdan bu bilgileri tek bir "dürüst" şahsa indirgemek yanlıştır.
-
ats30 bunu yazdı:
Nikoteen bunu yazdı:
-----------------------------Zeitgeist'in amerikan derin devleti projesi olup olmaması neyi dğeiştirir ki ? Zaten adamların sistemi devirmek için izlediği yol o kadar ütopik ki..bir sorunca varamaaycağı gibi bundan amerikan derin devletinin ne çıkarı olabilir ki ??
Konuyu metal fırtınaya nasıl getirdin hocam anlamadım ama ben Türkiye'nin tek büyük güç kalmasını falanda istemiyorum sadece eşitlik istiyorum her zaman kaybedenlerin olması gereken bir sistemin dışında bir sistem istiyorum ve bunun olabilmesi Türkiye'nin tek güç olmasına bağlı değil bunu sende biliyorsun :)
-----------------------------hocam amaç sistemi zeitgeistlikle devirmek değil küresel sermayeye karşı bir kamuoyu yaratmak.yani hedefte sorosgiller var.
Türkiye'nin tek büyük güç olması,eşitlik derken ne istediğinle doğrudan ilgilidir.Bu dünyada adaleti geçmişte sadece Türkler savundu.Günümüzde de sadece Türkler savunuyor,gelecekte de sadece Türkler olacaktır.Çünkü Türkler'in "Nizam-ı Alem" politikaları ruhunda vardır bunu elbette ilk fırsatta yapacaklardır.
"ben Türkiye'nin büyük güç olmasını istemiyorum" demek adaletsizliğin devam etmesine razıyım demektir.
istediğin %100 adaletli sistem "bu tarafta" pek mümkün değil.sen "öte taraf" için çalış,en güzeli öte taraf...
Edit:@korkarabatak
dünyada büyük güçlerin emrinde birçok akademisyen,yazar vs vardır.bu tip ses getiren kitaplar "yazdırılmış kitap" olarak adlandırılır.bu açıdan bu bilgileri tek bir "dürüst" şahsa indirgemek yanlıştır.
-----------------------------hacı bu yazıya inanmamamız için bizi yönlendirmeye çalışıyorsun da,
sana neden inanalım?
bugün amerikan borsasının yahudi iş adamlarından geçtiğini biliyoruz.
-
Yok sen onu zaten anladım da hocam sen Türkiye en büyük güç olunca Türkiye'nin başındakilerinin bu ailelere mensup kişiler olmayacağından nasıl bu kadar emin olabiliyorsun ? Demişsin ki Türkiye'nin tek büyük güç olmasını istemiyorum demek adaletsizliğe razı olmaktır.
Öncelikle bu çok basit bir ırkçı düşünce,yeryüzünde adaleti sağlayabilecek tek bir insan varsa o da ancak bir türk olabilir gibi tamamen hislerden oluşan bir düşünce..Geçmişe bakınca adalet sağlamışmıyız evet gayette güzel sağlamışız fakat geçmişimiz kadar güçlümüyüz ? Hani sen diyorsun ya öyle bir adaletin bu atrafta olması mümkün değil sen öteki taraf için çalış diye,işte ben de zaten burda adalet hiçbir zaman olmayacak boşa kürek çekiyorsunuz demek istiyorum.
Sen bugün bu ailerin başında gelen adam sana türkiyedeki organizsyonun başkanlığını teklif etse bunu reddebileceğini düşünebilirsin velhasılıkelam bu da ancak ve ancak düşünceden ibarettir bu kadar keskin ve kesin sözler senin için bir anlam ifade edebilir ama ben insanı tanıyorum hayal ettiğiyle gerçeğindeki arasındaki farkı biliyorum sana böyle bir teklifi kabul edersinde demiyorum ama kabul etmem demen sadece bir varsayım benim için fazlası değil, tıpkı Türkiye'nin tek güç olduğunda adaletin (en azından dünyada olabilecek en adil adaletin) sağlanabileceği gibi..İşler öyle yürümüyor be hocam keşke öyle olsa ama öyle yürümüyor..
Türkiye bugün ne kadar adil bir ülke ki dünyaya adalet getirecek ? Yani bunu neye dayanarak iddia ediyorsun işte bunu anlayamıyorum tamamen milliyetçilik duygularında konuşuyorsun oysa senin milletçilik duygularını sadece benim gibi hamet gibi mehmet gibi aynı milletine vlatları dinler.Evrensel oynucaksan eğer düşüncelerinin her kesme hitap eden şeyler olması lazım hocam sana milliyetçi olma diyen yok ama milliyetçi duygularla adaleti sağlıcam diyen birisi,hislerine bu kadar kaptırmış birisi ,başka bir millet çıkıp adaleti ben sağlıyacağım dedi mi ne der ? Tıpkı senin dediğin gibi biz geçmişte yaptık yine biz yaprız der öteki de derki dur birader olabilir geçmişte yapmışsınız amenna geçmiş geçmişte kalmış geçmişte yapmış olduğunuz gellecektede yapabileceğinizi garanti edebilir mi der ? Alsana adaleti sağlamak için gelen iki kişi ilk önce kendi arasında kapışır..
Ne demek istediğimi umarım anlatabilmişimdir hocam,yani bu bahsettiklerin sadece bir varsayım gerçek değil o yüzden bu kadar kaptırma çünkü kendini ne bişeye ne akdar kaptırırsan kaptırdığın şey dışındakilere o kadar körleşirsin.Söylediklerinde yanlış birşey var demiyorum belkide benim tek yanlış,senin bu kadar kaptırdığını düşünerek tüm bunları yazarak vaktini boşa harcayan ama benim her zaman söylediğim şey şudur ki;hisleriizle haraket etmeyin,duygularınızla haraket etmeyin,kutsallarınızla haraket etmeyin bunların hiç bir faydası yok ! Ölmüş peygamberin bana bir faydası mı var ? Ölmüş ceddimizin bize bir faydası mı var ? Onların katkısını adaleti sağlamaya referans olarak gösterecek kadar kopuksam zürriyetimden milliyetçi de olmayayım..Alıcıları ne kadar geniş açılı açarsanız o kadar çok şey taklır radarınıza,o kadar çok şeyi görürsünüz.Şartlanmış bir beyin "bence" asla sağlıklı düşünemez.
İstemeden kabalık ettiğim,kırdığım bir yer olduysa özür diler,saygıalrımı arz ederim.