folder Tahribat.com Forumları
linefolder Derin Konular
linefolder Dünyayı Yöneten Rotschild Ailesi

Dünyayı Yöneten Rotschild Ailesi

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Master
    Master's avatar
    Erkek

Sayfa 1'den bu satırları yazazana kadar yazılan herşeyi baştan sona dikkatlice okudum.

Sadece şunları söylemek istiyorum;

# Tarih tekerrürden ibarettir. Osmanlı nasıl bölgesel büyük bir Güç ise, Türkiye'de en nihayetinde bu güce ulaşacaktır. Lakin bunun için Ergenekon gibi, Postalcılar gibi sistemlerin bir an önce Tasfiye edilmesi gereklidir. Pekaka denen şeyin de Aslında yıllardır yaşanan Suni bir şey olduğunu Milletimizin görmesi ve Hesabını sorması gereklidir.

Savaşları, Ülkeleri Askerler kurtarmaz, Kurmaz, Yönetemez.

Siyaset, Para ve GÜÇ dengesi bu saydıklarımızı yapar.

iyi tartışmalar.

Bilgi güçtür, düşmanını barışa zorlar.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    korkarabatak
    korkarabatak's avatar
    Erkek

Serdarr bunu yazdı:
    -----------------------------

böyle bi konu açtığın için teşekkürler ... süper bi yazı ... bu yaz kitabını bulup okurum ... 

ben tşk ederm okumaya vesile olmak çok güzel.

tabi lan
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    korkarabatak
    korkarabatak's avatar
    Erkek

ats30 bunu yazdı:

Kusura bakmayın ben geleceğe umutlu bakıyorum.Büyük Türkiye yakında..

hacı son 5 asırda türklerin ne yaptıklarıyla bu ibnelerin ne yaptıklarını karsılastır bi tahlil et burası tartısma platformu, bilgilerini paylaşma platformu.

hayaller dünyası değil.

kaldıki ortadogudaki bütün ülkelerin bir istikrar problemi var bunların temelinde hep israiloğulları ve onların çirkin emelleri var

Atatürkün doktorunun bile yahudi oldugunu biliyorum ben unutmayın sakın atatürk mason localarını kapatma kararından sonra yataga mahkum oldu ve kısa sürede öldü.

tabi lan
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    3Dxsolid
    3Dxsolid's avatar
    Erkek
    hocam tüm dünyamı yıktın .....

Hayırlısı...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    acikistihbarat
    acikistihbarat's avatar
    Erkek

korkarabatak bunu yazdı:

ats30 bunu yazdı:

hacı son 5 asırda türklerin ne yaptıklarıyla bu ibnelerin ne yaptıklarını karsılastır bi tahlil et burası tartısma platformu, bilgilerini paylaşma platformu.

hayaller dünyası değil.

kaldıki ortadogudaki bütün ülkelerin bir istikrar problemi var bunların temelinde hep israiloğulları ve onların çirkin emelleri var

Atatürkün doktorunun bile yahudi oldugunu biliyorum ben unutmayın sakın atatürk mason localarını kapatma kararından sonra yataga mahkum oldu ve kısa sürede öldü.

yine ben haklı oluyorum :)

Atatürk'ün küreselciler tarafından şehit edildiğini söyledim daha önce.Ancak günümüzde eski güçlerini kaybettikleri ortada.Eğer o kadar güçlü olsalar tayyip erdoğanı da indirirlerdi..ama hala aramızda başbakan.

Tayyip Erdoğan davosta van minüt deyince "herşey planlı oldu" diye iddia etmişlerdi.Madem bu israiloğulları bu kadar güçlü neden hala filistini tamamen yoketmediler ve vaadedilmiş topraklara yerleşmediler ? amerika hazretleri neden israilin filistini yokederek toplu konut inşaatlarını yapmaması yönünde uyarıyor.Kimileri buna danışıklı dövüş demişti.Şimdi sormak lazım madem israiloğulları çok güçlü neden onlara karşı oluşan kamuoyunu engellemiyorlar ? ya da hitlere nasıl karşı çıkmadılar ? bilmem kaç milyon yahudi kesilirken o yüce insanlar neredeydi ?

görüldüğü gibi mesele dini emeller değilmiş...yani şu anda "siyasal yahudilik" yok.

senin bu bakış açına göre çoktan Türkiye'nin doğusunun parçalanması ve sözde kürdistanın kurulması gerekiyordu -madem bu kadar güçlüler- neden "hala" doğu bölgemiz de Türkiye sınırları dahilinde ? evet misak-ı milli sınırlarına sahip olamadık bu doğru,ancak geri kalanlar hala bizde.gözlerimizi açalım,at gözlüklerini çıkaralım.meseleyi direk dini emellere bağlamak saflıktır,mantıksızlıktır.burada amaç sadece ve sadece paraya tapmaktır.para para para...

geçmişte Atatürk küreselcilere karşı liderimizdi.bugün bir başkası lider olabilir ve bu kişi küreselcilerin adamı olmak zorunda değildir.güç her zaman parayı yener.meseleyi şöyle anlatıyım.

bir iş adamını gücünüzle,silahınızla tehdit edebilir haraç alabilirsiniz.bu iş adamı size korktuğu için haraç verecektir ama aynı zamanda zarara uğradığı için sizi ortadan kaldırmak isteyecektir.bunu ya polise giderek yapar,çok güçlüyseniz size karşı başka tetikçiler tutarak yapar.ancak siz güçlüyseniz tetikçileri de ele geçirip iş adamını kendi yöntemiyle öldürtebilirsiniz.

güç parayı döver.bugün yapılan da budur.hükümetin gücü kullanılarak küreselcilerin ergenekonu dövülüyor.

burada önemli bir mesele de şudur.bu mücadele nereye kadar gidecek ? yani güç,küresel sermayeyi kontrol edene kadar mı dövecektir yoksa onu tamamen mi yok edecektir ? eğer yok ederse küreselcilik biter yani her ülke ulus devlet olur,avrupa birliği resmen dağılır ve birçok ülke kapalı ekonomi sistemine geçer vs vs..bekleyip göreceğiz..

Son olarak.Milleti yanlış yönlendiren bir konu açtın.En azından ben yorumlamasaydım herkes pesimist kesilir,intihar eden bile olurdu.Bu ülkenin her zaman olduğu gibi yine kahramanlara ihtiyacı var.Geçmişte yapabildiklerimizi bugün de yapabiliriz.İnancını kaybeden cehennemi boylar.o kadar...

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    korkarabatak
    korkarabatak's avatar
    Erkek

dostum yazıyı tam okumamıssın hitler felan diosun hala bana
    amerika israil felan bunlar senın benım gibi basit düşünmezler nerde ne yaparsak nasıl bir kamuoyu ulusturrus diye düüşünerek davranırlar( sonucta amerika girdiği bütün ülkelere demokrosi vaadiyle giriyo hala birileri bu katil devletten medet umuyor ve hala tek süper güçler israille birlikte) aralarındaki bütün olumsuz diyaloglar danışıklıdır filistinin tarihsel sürüceni inceleyin işgal sürecinin nasıl bütün dünyaca yavas yavas tanındıgını !

senin dediğin gibi olsa kocaaamannn israil bi filistini hemencecik yoketme yoluna gitse ulan tamam para güç para güç diorusda dünyada 195 tane ülke var tükürsek bogucamız bi kalabalık ancak bu yöntemlerle paranın nimetlerini yiyor. yavastan yavastan herifler götümüze kadar girdi amk neden hala dogu tc sınırında diosun ipler artık bizim elimizde bile değil. ee ne olacaktı güçlü bir türk devleti islam devletlerinin önderliğini yapabilcek yegane devlet bölünmeden parçalanmadan sindirilemesdi zaten.

tabi lan
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    korkarabatak
    korkarabatak's avatar
    Erkek

kaç kere bölmeye çalıştılar bir deilki farkında deilmisiniz

dogu batı die bölmek istediler komunıst liberal
    sunni alevi die bölmek istediler aleviler kitlesel harekete geçmediler veya geçemediler (maras corum ve madımak katliamını unutmayın hepsi derin devlet eliyle)
    şimdide kürt türk devleti die en saglam dikiş tutan bu bakıcaz görücez

gücümüzün bir tek biz farkında değiliz bütün dünya farkında bütün herkesin bizden yana kuyruk acısı var ve o güvendiğiniz birlik beraberlik duygusunu yıkmadanda bize bulasmıcaklar

tabi lan
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dogu0678
    dogu0678's avatar
    Erkek

ben israil diyordum ama işin içinde tek bir ailenin olması benı şaşırttı bilgi için saol

http://bilgibirikimim.blogspot.com/
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    gfb_soldier
    gfb_soldier's avatar
    Erkek

ats30 bunu yazdı:

@RootB

Hayırdır kardeş Atatürk ismi rahatsız mı etti ya da isim senin tekelinde mi ? Atatürk'ün bu millet için küresel sermaye ile mücadele ettiğini söyledim bir yanlışlık mı var ? Arkadaşın biri küreselcilere karşı çıkılamayacağını iddia ediyor.Ben de dedim ki geçmişte Atatürk ile karşı çıktık yine çıkarız.Sanırım saldırganlığınız pesimistlikten kaynaklanıyor.

muhahah tabi.

devamlı artan yüzde 12 işsizlikle.

300 milyar dolar dış borçla

satılan bütün devlet kurumlarıyla

bitmiş tükenmiş tarımı hayvancılığı ile

herşeyi ithalata bağlı Büyük Türkiye yakında!

ahaha ulan hiç gülceğim yoktu ya.

http://twitter.com/#!/yasiinergul
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ToR5
    ToR5's avatar
    Erkek

Saol hocam paylaşım için. Dünya imparatorluğnun baronları bu herifler.

Extra bilgi Baron ünvanını Napolyonu devirmesinden alırlar Rotschild ailesi. Fransa Kralına ve Avusturya Arşidüküne müthiş mali desteği sebebiyle Fransa Kralı bunlara Baron ünvanı vermiştir.

Yalnız şöyle birşey var bunlar tüm para ve enformasyonu ellerine tuttuklarını varsayarsak topluma paylaştıkları ya eksiktir ya da yalandır. Bnunu göz ardı etmeden okumak lazım böyle şeyleri.

Her türlü çek senet tahsilatı yapılır. Zenginden alınıp fakire verilir. Fakirin topuklarına sıkılır.
Toplam Hit: 14521 Toplam Mesaj: 83