Dünyayı Yöneten Rotschild Ailesi
-
C-M-D bunu yazdı:
-----------------------------
Ben bu aileyi ilk arkadaşımın ağzından duyduğumda bayağı şaşırmıştım..Aile reisinin 5 oğlu varmış.Dünya'ya hakimiyetini artırmak için 5 oğlunu da farklı ülkelere göndermiş.(bankalar falan kurmuşlar)
*İkinci Dünya Savaşı'nın çıkmasında da bu ailenin büyük payı varmış.
*Amerikan dolarlarını bu aile bastırıyormuş ve Kennedy de bu olaydan baya şikayetçiymiş.(Neden bizim paramızı yahudiler basıyor vs.vs.) Daha sonra sen misin buna karşı çıkan demişler ve Kennedy Suikasti gerçekleşmiş..
*Ve son olarak da duyduğuma göre bu ailenin yaklaşık 30.000.000.000.000.000 $'lık bir servetleri varmış.Kimi kaynağa göre 3 trilyon dolar kimi kaynağa göre 25-30 trilyon dolar..
Bütün duyduklarım bu kadar.Durun bir de yazıyı okumayım :p :)
-----------------------------allahtan yaziylada yazmisin he sunlarin parayi kavrayamadiydim(=
-
çoooook uzunmuş ya okudum bayada gözüm ağrıdı bi ara okucam, ama banada abd nin oyunu gibi geliyor..
-
hepsini okumaya useniyom :D birisi ozetlese varya on numara olur:
-
Martech bunu yazdı:
hepsini okumaya useniyom :D birisi ozetlese varya on numara olur:
Özetini yazdım ben hocam :D*30 trilyon dolar servetleri var..(30.000.000.000.000.000 $)
*Dünya savaşlarının çıkmasındaki en büyük etken bu ailedir
*Dünya bankalarında söz sahibidirler.
*Şu an dünya bu ailenin elinde ve bizler de kuklayız..
-
bir solukta okudum valla ... güzel bir yazı ama doğruluk payı ne kadardır bilemeyeceğim ...
-
HighElf bunu yazdı:
bir solukta okudum valla ... güzel bir yazı ama doğruluk payı ne kadardır bilemeyeceğim ...
-----------------------------http://tr.wikipedia.org/wiki/Mayer_Amschel_Rothschild (British Museum,London)
-
Abizittin bunu yazdı:
pana filme haber vermek lazım :)
-----------------------------Haberleri var zaten ;)
-
hem o kadar para ve güç olcak hem de s*k kadar yere ülke kurcak bırak allahını seversen ya..
-
hiçbir yoruma bakmadan sonuna kadar okudum.Gercekten güzel yazıydı..
kaynak belirtmemişsin o kötü olmuş biraz..
vay yahudi var..
" Kurtlar Vadisi Rotschild ! " Pek yakında sinemalarda :|
-
Zeitgeist bunu zaten anlatmıştı he orda isim verilmiyorduda bir oluşumdan bahsediliyordu ve para mevzusu ingilterede değil amarikada gerçekleşiyordu neyse fark etmez..
Neticede bu dünya tek bir ailenin elinde değil ama onlarca aileinin elinde de değil Rotschild gibi bi kaç aile daha var zaten fazla olsaydı bu kadar etkili nufuzları ve zenginlikleri olmazdı..
Adamların yaptıkları icraatlara bakınca cidden yüce rabbim sen ne ettmişsin gitmiş koca dünyanın tüm zenglinliğinin %90'ını belli bir zumreye bahşetmişsin ne iş hacı ?diye ukte uyandırır akıllarda..Bahsedilen zenginlik öyle börle birşey değildir..
Söz gelimi bir aile düşünelim bizim gibi,sizin gibi sıradan biraile olsun bu..Bu ailenin ömrü boyunca harcadığı paranın büyük bir kısmı öyle doalylı yollardan bu adamlara giderki aklınız uçar..
Bu adamların bankaları vardır zincirin en tepesi bankalardır ! Neden çünkü bankalar para toplar.Söz gelimi siz bir araba alacak olun bu paranın büyük bir kısmının bu adamlara nasıl gittiğini ben size açıklayayım..
Araba almak için kredi çekiyorsunuz,bulunduğunuz ülkedeki bankalar direk bu adamlara bağlı olmayabilir fakat bankalarında borçlu olduğu bankalar vardır Dünya Bankası gibi.. dolaylı yollardan her banka bu bankaya borçludur uzun uzadıya örneklerle anlatmaya luzum yok zaten konu öyle ahım şahım ekonomi-iktisat bilgisi içeren bişey de değil mantık çok basit;Bu adamlar amerikada doları basıyorlar ve hükümetin savaş zamanındaki borçlarını kapatarak koskoca bir devleti kendilerine borçlandırıyorlar.
Daha sonra abdyi dünyanın en güçlüsü yapıyorlar ki böylece dünyanın en güçlüsü bile kendilerine borçlu oluyor ne tür bir zenginlikten bahsettiğim kafanızda biraz daha şekillenmiştir umarım..Bu adamlar sadece kağıt basıyorlar bahsedildiği gibi fakat bastıkları kağıtlarla dünyanın ekonomisinin mına koyuyorlar..
Burada tabi düşünmeyi bilen insanların akıllarına bir kaç şey takılıyor..Bankalar !
Paradan para kazanılan bir sistemde birileri mutlaka kaybetmeye mahkumdur ! Peki bu düzeni kuran kim Tanrı mı ? Hayır.Bu şey gibi..hani insanları kader ayırmaz insanları ayıran yine kendileridir ya heh işte aynen onun gibi.. İnandığım kutsal kitapta deniliyor ki;Biz sizin dünyadaki rızkınızı sağlamakla yükümlüyüz.Ulan diyorum nasıl olabilir yaa böyle birşey afrikada açlıktan ölen insanlar var neyi sağlıyorsun sen diyorum ? Sonra bu aileler geliyor aklıma..ve buna özenen küçük ama sana bana göre çok çok büyük iş adamları..
Afrikadakiler neden açlıktan ölüyor ? Çünkü koca afrikadaki ekonomi paylaştırılmak yerine belli bir zümrenin elinde toplanıyor.Nasılki bir çıta uğraşıp didinip elde ettiği antilopu yemeye başladığında kaplan gelince bırakmak zorunda kalıyorsa aynı sistem..Tanrı size ben veririm kurallarımı koyarım diyor.Sonrasını tamamen insana bırakıyor hiç birş ekilde müdahele etmiyor..Peki bizden güçlü olanın elimizden alması Tanrı'nın suçu mu ? Onu güçlü kılmış elbette onun suçu diyebilirsiniz ama öyle değil..O güçlü çünkü kurallara uymadı,faiz kullandı,omuzlara basarak yukarılara çıktı vs. vs.
Peki bizim yapabileceğimiz birşey var mı bu konuda ? Yok.Bu kadar kesin ve net ki elimizden hiçbirşey gelmez ! Sistem o kadar büyük o kadar güçlü ki ancak kendi kendisini yok etmesi lazım ki eğer dünya o günleri görecek kadar yaşarsa kendi kendini de nasıl yok ettiğini görecektir bu sistemin çünkü birilerinin her zaman kaybetmek zorunda olduğu her sistemin sonu kaçınılmazdır.
Quesnet olayını düşünün mesela..Saadet zinciri gibi birilerini çağrıyorsunuz o birileri başkarlarını falan derken ne kadar çok kişiye referans olursanız o kadar çok para kazanıyorsunuz..Kazanıyorsunuz ama atladığınız bir yer var ki mükemmel bir adaletsizliği olan zincirleme reaksiyonda yer almış oluyorsunuz.Nasıl mı ? Şöyle ki dünyadaki herkesin quesnet oalyına girdiğini düşünün en son girenlerin organizasyona katabileceği kimse olmayacak çünkü zaten herkes organizasyonda olmuş olacaktır.Bu adamlar değeri 5dolar bile etmeyecek malları 600 dolardan satıp sizi zincire eklerler sizede derler ki ben seni siktim sende git başkalarını sikki intikamını al.
Bu bankacılık oalyıda böyledir işte..Aslında sizin hayatınız boyunca harcadığınız paranın tümüne yakın bir kısmı bu zincirin en üst noktasına gider bakkaldan aldığınız ekmek dahil arakdaşlar ! Dolayısıyla bu ailelerin varlığını bilmeniz hiçbirşeyi değiştiremeeycektir çünkü yaşamak için buna mecbursunuz he ne vardır en azından başkalarını zikmezsiniz yada bu sisteme en karlı işi yapmaz,faizli işlerden kaçını hatta mümkün mertebe hayatınız boyunca bir bankanın kapısından içeri bile girmezsiniz.Fakat bu şekilde yaşasanız bile ister istemez en yukarıdaki zincire hizmet ediyorsunuz sadece farkında bile değilsiniz bnu öğrenince daha mı iyi oldu ? Hayır.Çünkü dediğim gibi bunu değiştiremezsiniz bu ancak kendi kendini yok edecek bir sistemdir zamanla "normal" ekonomi sıınıfı fakir,fakir ise yoksul oalcaktır ki ülkemizde zaten görülmeye çoktan başlanmış bir hadisedir.Zamanla zengin bile normale normalden fakire fakirden yoksula dönecek çünkü zamanla dünya üzerindeki paranın o kadarı belli bir zümrede toplanacak ki bu adamlar bu parayı tekrar dağıtmak zorunda kalacak sistemi yeniden oluşturabilmek için bunun içinde 3.dünya savaşı başlayacak Einstein'ın da dediği gibi 3.dünya savaşı neyle olur bilmiyorum ama 4.dünya savaşasının taş ve sopalarla oalcağı kesin..
Keşke bu karamsa bir öngörü olmaktan ibaret olsaydı ama maalsef gerçek ve şu üç günlük dünyada ya bu gerçeği anlayıp adaletin olabileceği bir yer olduğuna inanıp götünüzü kurtarın,ya bu zincirin tırmanabildiğiniz kadar tepesine tırmanıp zuhhaaaa başardım işte isteyince I did it meeeeeeeeeeeeen deyip egonuzu kabartın dilediğiniz kadar yaşayıp ölüp gidin yada bu gerçeği öğrendiğinizi unutun halen dünyada önemli bir insan olduğuna inanan çocuğu yaşatın içinizde çünkü çocuklar çok yaratıcıdır bu sistemden daha ulvi bir şeye hizmet edebilmenin yolunu ancak o çocuk bulacaktır.Ne bileyim ben mesela gidin doktor falan olup hayatlar kurtarın..En azından sistemin erişemedeği noktalarda bizzat bulundum diyebilirsiniz..Bundan kasıt elbettkei sağlık kuruluşlarında elleri olmadığı değil :) bir can'dan bahsediyorum tabi kurtaracağınız o can bile günün birinde bankadan faiz ile kredi alıp sisteme bilinçli yahut bilinçsiz katkıda bulunabilir ama siz en azından elinizden gelen bir olasılığı denemiş olursunuz şimdi anladınız mı bu sisteme karşı neden bişey yapamayacağınızı ? Çünkü herkesi kontrol edemezsiniz herkesi kontrol edebilmeniz için herkesin size borçlu olması lazım.Ama o adama gidipte bana can borcun var diyemezsiniz çünkü işin sırrı ordadır zaten bu adamlarda kimseye bana hizmet ediyorsun dememiştir sahne hazırlıkalrını yapmış,ses ve ışık düzenini oluşturmuş Truman Show'larını kurmuş ve sizi oynatmaya başlamışlardır çoktan sizin oyunda olup olmadığınızı bilmeniz hiçbirşeyi dğeiştiremeyecektir bu bilgi bişeyleri değiştirebilseydi eğer şu an dünyada olmazdım sokarım böyle oyuna der,ben bu oyunu anladım hocam artık gelebilir miyim der giderdim ama gitmeniz için bile gel denmesi laızm çünkü diğer tarafın burdan daha kötü olacağını bilmiyoruz en azından ben kendi götüme o kadar güvenmiyorum.Varsa götüne güvenen bu puper showun kuklası olmaktansa ya cidden sağlam bişey bulsun yapmaya değer yada unutsun tüm bu yazdıklarımı,sigarasıda bitti zaten okurken..Bak gördün mü nasıl etki etti o aile sana oturduğun yerden..ağzın açık dinlerken bunları bir sigara ziyan ettin..Tamam bu kadarıda belki paranoya ama cidden koskoca bir sistemin ufacık karıncılarıyız hepimiz ve bunu bilmezseniz eğer özgüveninizi kaybetmezsiniz kız arkadaşınız sizi terk etmediği sürece ama şimdi zaten ortada öyle bişey yokken bu koca oyunda ne kadar küçük piyonlar olduğunuzu görüp hay sokayım nerden okudum demenin ne mantığı varki ? Neden kendinizi üzesiniz ki aslında dünyanın kendsini yok etmeye programlanmış bir sisteme hizmet ettiğinizi düşünerek ? Diyorum ya o yüzden en güzeli çocukça düşünmek..Çünkü sanılanın aksine,olgun bir beyin ancak bu sistemin parçası olabilir bazılarının kaderinde kaderlerinden kaçmak vardır ya hani,fakat kaderlerinden kaçmak bile kaderlerinde olduğundan normalde olmayacak kötü şeyler kaderlerinden kaçtıkları için gelir başlarına bu sistemde öyle bişey hacı gerçektir ama unutun gitsin..Yada düşünün belki bişeyler bulursunuz benim bulamadığım..