Dünyayı Yöneten Rotschild Ailesi
-
Eline sağlık bağzı şeyleri geniş persvektiften bakmak önemli öle atgözlüğü takıp benim babam şu cuydu bende o görüştenim mantığı geride kaldı. Haberleri dinlerken gazeteyi okurken satır aralarınıda okumak gerekir.
-
nikoteen hocam.teslimiyetçi düşünce tarzın ve kendi istediğin tarzda eşitlik anlayışın ister istemez karşındaki güçlere boyun eğdiğini gösteriyor.
senin de söylediğin gibi eğer Türkiye büyük güç olduğunda başındaki adam muhakkak küresel sermayenin adamı oluyorsa yani güç her zaman küreselcilerinse o zaman sistemi kuran irade de o güçtür gibi bir mantık oluyor.yani Atatürk bile küresel sermayenin adamı olabilir diye ihtimali savunuyorsun.Ona "rağmen" iş yapılamaz diyorsun.Dile getirdiğin ifade bunu gösteriyor.
Bir kaç yıl önce TRT 1 de "Derin Devlet" adında bir dizi yayınlanmıştı bir süre.henüz ergenekon fln yaygın değildi.dizide para babalarının derin güçlerini anlatıyordu ve en önemlisi dizi amerikan dizisiydi.Yani belirttiğim gibi amerika kendi sistemi de dahil küresel sermayeyi tasfiye ediyor ve bu konuda kamuoyu oluşturuyor.Ülkemizdeki ergenekon operasyonu bunun yansıması ancak operasyonu amerika yürütmüyor sadece kısmen destekliyor.Operasyonu yürütenler geçmişte Atatürk ile beraber çalışanlardır.Yani operasyon Türk derin devletinin bir operasyonudur.Sebebi amerika ile ittifak neticesinde küresel sermayenin Türkiye'de tasfiyesidir.Olması gereken de zaten budur ancak en başından beri %100 ittifak zararlı olabilir diyorum.
Yani arkadaşlar herkes bu olaylara kendi görüşlerini de katarak yorumlar.kimi dindar insan islamı yoketmek istiyorlar der,kimi iktisatçılar dünyayı sömürecekler der,kimi siyasiler dünya imparatorluğu kuracaklar der vs vs.
bilinen bir şey var para ile güç savaşıyor..
-
adamlar 16. yuzyıldan belkii daha eski zamandan beri düzen kurmak la meşguller
yaptıklarımız yapacaklarımızın teminatıdır gibi bir düşünceye sahip aile bir devlete bile sahip olmadan nasıl dünya siyasi arenasına ayar verilirin bariz örneği..
gerçekten şimdi yasayan bütün yahudilerin bir misyonu oldugununu , yüzyıllardır hayallerini kurdukları dünya için hiç çekinmeden daha bir çok dünya savaşı çıkarabileceğini ve bunu yaparken hem milli hemde dini boyutta sonsuz bir görev zihniyeti edasıyla yaptıkları için elini kandan ve ölümden sakınmayacaklarını dünyanın ve insanlıgın tammmmdaa akcigerlerine yapışmıs bir kene olduklarını daha iyi anlıyorum. -
En basitinden örnek vermek gerekirse İsrail devletinin çok gizlice yürüttüğü "Samuel Vanunu'yu kaçırma operasyonu"na istemeden şahit olan bir Amerikan Fırkateynindeki 23 deniz piyadesi İsrail hücum botları tarafından açılan ateşle öldürülmüştür. Denize düşüp kaçmaya çalışan askerler bile İsrailliler tarafından öldürülmüştür. Olayın basına sızmasına izinverilmemiş ve Yahudilerin kontrolündeki Amerikan basını konuyu haber bile yapmamıştır.
Yazıyı sabırla okudum.Her ne kadar hiçbir dayanağı olamasada güzel kurgulanmış diyebilirim.Yorumları okumadım belki biri değinmştir.Samuel Vanunu bizim kurtlar vadisindeki samuel mi yav ((:
-
ats30 güzel yaklasımlar begenerek okuyorum seni :) yazı için tesekkürler.
-
böyle bi konu açtığın için teşekkürler ... süper bi yazı ... bu yaz kitabını bulup okurum ...
-
arkadaşlar texe marrs ın illuminati denen bi kitabı var onu mutlaka okuyun bundan çok daha fazlası var bu olayın sadece rotschild lerde sınırlı kalmadığını diğer dünyaya yön veren aileleri ve bunu nasıl yaptıklarını çok mantıklı kanıtlı bir şekilde anlatıyor.
-
@ats30 , Atatürk'ün adını ağzına alırken baya bi düşün , tartışma çıksın istemiyor kimse. Sen de ona göre laflarına dikkat et.
-
@RootB
Hayırdır kardeş Atatürk ismi rahatsız mı etti ya da isim senin tekelinde mi ? Atatürk'ün bu millet için küresel sermaye ile mücadele ettiğini söyledim bir yanlışlık mı var ? Arkadaşın biri küreselcilere karşı çıkılamayacağını iddia ediyor.Ben de dedim ki geçmişte Atatürk ile karşı çıktık yine çıkarız.Sanırım saldırganlığınız pesimistlikten kaynaklanıyor.
Kusura bakmayın ben geleceğe umutlu bakıyorum.Büyük Türkiye yakında..
-
adamlarin dunyayi ele gecirme istekleri 5 asir once baslamis. halada o yolda yuruyolar. bu ne azim ? her tarafta ajanlari oldugu dogrudur. paranin gucu iste. harbi yahudiler bunlar yahu.