Ekran Kartı Fanının Kırılan Yaprağına Çözüm ?
-
iran yapıştırıcısı kullan
-
ozgunlu bunu yazdı
Tam karsi hizasindan 1 tane daha kirsan acaba duzelmez mi titremesi, denge anlaminda falan
Not : evde denemeyin
aynen tam karşısındakini de kırsa düzelebilir.
-
@Kaan, @ozgunlu. (((:
aklıma, TLC kanalında yayınlanan "magic to science " programini getirdiniz. aslında çok basit `kanun`lar, ve fakat nedense büyü ve sihir denince akıl duruyor. :P
Herşeyin, bir Şeyi( :D) var. :P
RitmFarbRacourci tarafından 12/Mar/16 01:50 tarihinde düzenlenmiştir -
Schwarz bunu yazdı
geçmiş olsun , aynısı benimde başıma geldi japonla yapıştırdım tam ortantılı yapıştırdığım halde traktör gibi ses çıkartmaya başladı fan değişiminden başka çaren yok.
Sağolasın hocam da bunu dedin bütün umutlarım yok oldu. Yepyeni bebek gibi karttı, içim gitti ya :(
Orjinal fan alıp takalım o zaman yapacak birşey yok gibi...
-
Kaan bunu yazdıozgunlu bunu yazdı
Tam karsi hizasindan 1 tane daha kirsan acaba duzelmez mi titremesi, denge anlaminda falan
aynen böyle yapman gerekiyor
denge getirirsen düzelir fan ancak ses ttireme yapabilir en temizi fanı değiştirmek
ps : ara servisi sor böyle böyle oldu kablo vs deydi heralde kasanın içinde kırılmış hatta abart yok garanti dışı felan derse ya kardeşim benim ne hatam var ucuz malla ürün yapıyorsunuz kablo değmesiyle kırılıyor suçlu ben oluyorum de :W
-
DaSpOnGe bunu yazdıKaan bunu yazdıozgunlu bunu yazdı
denge getirirsen düzelir fan ancak ses ttireme yapabilir en temizi fanı değiştirmek
ps : ara servisi sor böyle böyle oldu kablo vs deydi heralde kasanın içinde kırılmış hatta abart yok garanti dışı felan derse ya kardeşim benim ne hatam var ucuz malla ürün yapıyorsunuz kablo değmesiyle kırılıyor suçlu ben oluyorum de :W
adamı gaza getiriyorsunuz, dengeyi tutturcam diye hepsini kırmasın sonra. Papatya falı gibi (dengeyi TUTUYOR - TUTMUYOR - TUTUYOR - TUTMUYOR) :D
-
ozgunlu bunu yazdıDaSpOnGe bunu yazdıKaan bunu yazdıozgunlu bunu yazdı
adamı gaza getiriyorsunuz, dengeyi tutturcam diye hepsini kırmasın sonra. Papatya falı gibi (dengeyi TUTUYOR - TUTMUYOR - TUTUYOR - TUTMUYOR) :D
kırma işi artık kullanıcıya kalmış ne diyeyim :D benim laptop soğutucumda böyle bir olay olmuştu ben karşıdakini kırıp o titreme ve sesi kesmiştim tabi müridde nasıl etki yapar bilmiyorum ama çözümü bu ama dediğim gibi temizi 0 olan fanla değiştirmek ama o da nasıl yapılır sonra ekran kartını toplayamamakta varsa ucunda sıkıntı biraz :D
-
Hoşgeldin aramıza. Lan bu çalışıyor mu diye ben de gtx 560 MSI 'ımın fan yapraklarından birini kırmıştım daha yeni aldığımda. 4 yıl önce oldu bu :D.
Japon Yapıştırıcısı nelere kadir 4 yıldır hiçbir sıkıntı çıkartmadı tekrar
-
Yapıştırma işi zor hem ağırlıkta hem de açıda farklılık illaki olucak ve ses yapıcaktır. Hocam servise sor, belki bi güzellik yaparlar.
-
@süngerbob :D