folder Tahribat.com Forumları
linefolder Donanım & Driver
linefolder Ekran Kartı Fanının Kırılan Yaprağına Çözüm ?

Ekran Kartı Fanının Kırılan Yaprağına Çözüm ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Rmk
    Rmk's avatar
    Erkek

iran yapıştırıcısı kullan

Koyun gibisin kardesim, gocuklu celep kaldirinca sopasini sürüye katiliverirsin hemen ve adeta magrur, kosarsin salhaneye. Dünyanin en tuhaf mahlukusun yani, hani su derya icre olup deryayi bilmiyen baliktan da tuhaf. Ve bu dünyada, bu zulüm senin sayende. Ve açsak, yorgunsak, alkan içindeysek eger ve hala sarabimizi vermek için üzüm gibi eziliyorsak kabahat senin, -demege de dilim varmiyor ama- kabahatin
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kaan
    Kaan's avatar
    Erkek
    ozgunlu bunu yazdı

Tam karsi hizasindan 1 tane daha kirsan acaba duzelmez mi titremesi, denge anlaminda falan 

Not : evde denemeyin

aynen tam karşısındakini de kırsa düzelebilir.

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RitmFarbRacourci
    RitmFarbRacourci's avatar
    Erkek
    @Kaan, @ozgunlu. (((:

aklıma, TLC kanalında yayınlanan "magic to science " programini getirdiniz. aslında çok basit `kanun`lar, ve fakat nedense büyü ve sihir denince akıl duruyor. :P

Herşeyin, bir Şeyi( :D) var. :P

RitmFarbRacourci tarafından 12/Mar/16 01:50 tarihinde düzenlenmiştir

I'şıkY'ılı;^^`) Zk't^^` RnSySyTk.Ödl.SpRtÇzBşBkYd Kryptia.agogE Sa'd-l'Suûd az.ç'k 'lmyn'Dşn Pnct'tnAnNttn Blgi,YpBlgi 'Ct'nDrm.CmdyDrm.MdrnDrm hRşYdşR ClptcPth'Strsm M'nPhs' Ld,X/Y YrYnZmnGrçklk,AlgBzklğ KrzFrst'tr Tiytr' Pugchv,Jtrn,İmmlmn,FllngLef,Pik' SuprmcySprrty CoBehTh elFnmno:NzrioRonldo AdnKy TkSs,TkHrf(?) .RtNsTk.KvMp.Mk.TrmDyn ScklkNmRzgr ŞkHcBy ccp.kky Snrlr'Çz SnaSnLzmsn 'NsnKsknçtr BgDppr.MagllnCl'ds.S'thCro's Ch'kW'ng CreazioneDiAdamo^^`, Arctrs.Spic' ArcScnd,YySnye TrbProp,TrbJet,TrbFan ~3.10^5km/sn~343m/sn ~900-1240m/snMacH RamJt,ScRamJt Przdi^^' Tbu.XL Prsek MAtv^^` mLAT G'dWllHnting(f). 3id't^^` TareZmenPr ParaMotor TrflrVArsİlşklr (-)+.(/)*,~ ZminŞkil . ..Bu imza @SubZero tarafindan degistirilmistir. "Bu kadar uzun karmakarisik bir imza yapma diye uyardim ama heeheeeey(^^D)_hey kim söylüyor, kim dinliyor." Imzanizi SubZero'ya bilgi vermeden degistirmeyiniz. Tesekkurler...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DadasAdam
    DadasAdam's avatar
    Erkek
    Schwarz bunu yazdı

geçmiş olsun , aynısı benimde başıma geldi japonla yapıştırdım tam ortantılı yapıştırdığım halde traktör gibi ses çıkartmaya başladı fan değişiminden başka çaren yok.

Sağolasın hocam da bunu dedin bütün umutlarım yok oldu. Yepyeni bebek gibi karttı, içim gitti ya :(

Orjinal fan alıp takalım o zaman yapacak birşey yok gibi...

Bir anadan dünyaya gelen yolcu...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DaSpOnGe
    DaSpOnGe's avatar
    Erkek
    Kaan bunu yazdı
    ozgunlu bunu yazdı

Tam karsi hizasindan 1 tane daha kirsan acaba duzelmez mi titremesi, denge anlaminda falan 

aynen böyle yapman gerekiyor 

denge getirirsen düzelir fan ancak ses ttireme yapabilir en temizi fanı değiştirmek 

ps : ara servisi sor böyle böyle oldu kablo vs deydi heralde kasanın içinde kırılmış hatta abart yok garanti dışı felan derse ya kardeşim benim ne hatam var ucuz malla ürün yapıyorsunuz kablo değmesiyle kırılıyor suçlu ben oluyorum de :W

You think you've travelled far and never seen the stars :)))
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ozgunlu
    ozgunlu's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    DaSpOnGe bunu yazdı
    Kaan bunu yazdı
    ozgunlu bunu yazdı

denge getirirsen düzelir fan ancak ses ttireme yapabilir en temizi fanı değiştirmek 

ps : ara servisi sor böyle böyle oldu kablo vs deydi heralde kasanın içinde kırılmış hatta abart yok garanti dışı felan derse ya kardeşim benim ne hatam var ucuz malla ürün yapıyorsunuz kablo değmesiyle kırılıyor suçlu ben oluyorum de :W

adamı gaza getiriyorsunuz, dengeyi tutturcam diye hepsini kırmasın sonra. Papatya falı gibi (dengeyi TUTUYOR - TUTMUYOR - TUTUYOR - TUTMUYOR) :D

Hello, i am nothing. I come from Neverland.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DaSpOnGe
    DaSpOnGe's avatar
    Erkek
    ozgunlu bunu yazdı
    DaSpOnGe bunu yazdı
    Kaan bunu yazdı
    ozgunlu bunu yazdı

adamı gaza getiriyorsunuz, dengeyi tutturcam diye hepsini kırmasın sonra. Papatya falı gibi (dengeyi TUTUYOR - TUTMUYOR - TUTUYOR - TUTMUYOR) :D

kırma işi artık kullanıcıya kalmış ne diyeyim :D benim laptop soğutucumda böyle bir olay olmuştu ben karşıdakini kırıp o titreme ve sesi kesmiştim tabi müridde nasıl etki yapar bilmiyorum ama çözümü bu ama dediğim gibi temizi 0 olan fanla değiştirmek ama o da nasıl yapılır sonra ekran kartını toplayamamakta varsa ucunda sıkıntı biraz :D

You think you've travelled far and never seen the stars :)))
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    O Şimdi Astek
    deja-vu
    deja-vu's avatar
    Erkek

Hoşgeldin aramıza. Lan bu çalışıyor mu diye ben de gtx 560 MSI 'ımın fan yapraklarından birini kırmıştım daha yeni aldığımda. 4 yıl önce oldu bu :D. 

Japon Yapıştırıcısı nelere kadir 4 yıldır hiçbir sıkıntı çıkartmadı tekrar 

Almanya Fatihi
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kukunku
    kukunku's avatar
    Erkek

Yapıştırma işi zor hem ağırlıkta hem de açıda farklılık illaki olucak ve ses yapıcaktır. Hocam servise sor, belki bi güzellik yaparlar.

kukunku tarafından 12/Mar/16 09:43 tarihinde düzenlenmiştir
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RitmFarbRacourci
    RitmFarbRacourci's avatar
    Erkek
    @süngerbob :D

I'şıkY'ılı;^^`) Zk't^^` RnSySyTk.Ödl.SpRtÇzBşBkYd Kryptia.agogE Sa'd-l'Suûd az.ç'k 'lmyn'Dşn Pnct'tnAnNttn Blgi,YpBlgi 'Ct'nDrm.CmdyDrm.MdrnDrm hRşYdşR ClptcPth'Strsm M'nPhs' Ld,X/Y YrYnZmnGrçklk,AlgBzklğ KrzFrst'tr Tiytr' Pugchv,Jtrn,İmmlmn,FllngLef,Pik' SuprmcySprrty CoBehTh elFnmno:NzrioRonldo AdnKy TkSs,TkHrf(?) .RtNsTk.KvMp.Mk.TrmDyn ScklkNmRzgr ŞkHcBy ccp.kky Snrlr'Çz SnaSnLzmsn 'NsnKsknçtr BgDppr.MagllnCl'ds.S'thCro's Ch'kW'ng CreazioneDiAdamo^^`, Arctrs.Spic' ArcScnd,YySnye TrbProp,TrbJet,TrbFan ~3.10^5km/sn~343m/sn ~900-1240m/snMacH RamJt,ScRamJt Przdi^^' Tbu.XL Prsek MAtv^^` mLAT G'dWllHnting(f). 3id't^^` TareZmenPr ParaMotor TrflrVArsİlşklr (-)+.(/)*,~ ZminŞkil . ..Bu imza @SubZero tarafindan degistirilmistir. "Bu kadar uzun karmakarisik bir imza yapma diye uyardim ama heeheeeey(^^D)_hey kim söylüyor, kim dinliyor." Imzanizi SubZero'ya bilgi vermeden degistirmeyiniz. Tesekkurler...
Toplam Hit: 4475 Toplam Mesaj: 39
ekran kartı fan kırıldı ekran kartı fan yaprağı