Ekran Kartı Fanının Kırılan Yaprağına Çözüm ?
-
Fan taktır çözüm net.
-
DadasAdam bunu yazdı
Çok ince işçiliğimi kullanarak japonla yapıştırdım, ses ve titreme yapmıyor sorun çözüldü :) Açısını falan ayarlamak gerçekten çok zor oldu.
Ne kadar ince çalışırsanız çalışın birleşim noktasında boşluk kalıyor, o boşluktaki japon yapıştırıcısı kurumuyor. Yapıştırıcı sıvı haldeyken oraya kürdanla sigara külü döktüm. Gerçekten çok sağlam tutuyor ve o boşluğu kapatıyor.
haydi gözün aydın, vv/
-
SkynetX bunu yazdı
@Kaan;
Eee ben cd ye sürdüm mıknatısı. Sürücü bile okumadı. ciuy ciuy diye sesler geldi.
Bilim kandırdı mı beni ??
Arkadaşim cd, dvd hangi mantikla çalışır?
Lazerle boş cd, dvd uzerindeki noktalar yakilir. Ayni göz ordaki verileri okur. Ahşap malzemenin üzerine lazerle markalama, kazıma yaptığını düşün. Miknatisla mudahale etmen mümkün değil.
Bakin harddiski söküp, diskine miknatisi neredeyse dokundurup test ettik, herşeyi geçtim hdd'lerin kafasinda, spindle motorunda vs neodymium miknatis var yay şeklinde. İçinde miknatis olan birseyi disaridan miknatis ile bozmak pek olasi birşey değil zaten. Kredi kartinda vs durum farkli. Onlar direkt manyetik çalışıyor.
Deney yaparken kontrol grubun olsun, dvdyi tak düzgün çalıştığından emin ol, miknatisi sür tekrar tak, sonuca bak.
Edit. Miknatisla cdnin yüzeyini cizersen bozabilirsin ona sözüm yok.
Kaan tarafından 19/Mar/16 18:23 tarihinde düzenlenmiştir -
Kaan bunu yazdıserhat8102 bunu yazdıSkynetX bunu yazdıserhat8102 bunu yazdı
Birinci sayfadaki resimdeki pervanenin yapraklarını sayar misin. Msi'a söyle yanlış yapiyorlar bu işi.
hocam o zaman içerideki bakır bobinleri tek sayıda.... yoksa imkanı yok dönmez...
edit: yada yeni bir teknoloji geliştirdiler buna kullandılar yaprak sayısından bağımsız yapmış ta olabilirler tamamen mühendislik gelişim... biz geri kalmışız :D
serhat8102 tarafından 20/Mar/16 18:39 tarihinde düzenlenmiştir -
serhat8102 bunu yazdıKaan bunu yazdıserhat8102 bunu yazdıSkynetX bunu yazdıserhat8102 bunu yazdı
Birinci sayfadaki resimdeki pervanenin yapraklarını sayar misin. Msi'a söyle yanlış yapiyorlar bu işi.
hocam o zaman içerideki bakır bobinleri tek sayıda.... yoksa imkanı yok dönmez...
edit: yada yeni bir teknoloji geliştirdiler buna kullandılar yaprak sayısından bağımsız yapmış ta olabilirler tamamen mühendislik gelişim... biz geri kalmışız :D
Hocam yapraklarin hepsini kirip üzerine balerin taksan da döner. Araba tekeri gibi düşün. Öyle karmaşık birşey yok anlayacağın. Dc motor, ac motor teknolojileri farklıdır detayli konular.
-
Bi kartın kendi görüntüsünü atsana,
-
Kart kasada takılı bi daha tak çıkar uğraşmak istemiyorum.
-
Patex2k yada patex epoksi yapıştırıcı kullan ikiside çok güçlü yapıştırıcı dır