En Gıcık Kaptığınız Reklamlar
-
118 80 sorgususz sualsiz.. peder her gördğünde böle reklammı olur diyerekten 7 ceddine saydırıyor reklamcının.. =)
-
Vodafone'nin zikindirik saçma sapan senaryolu - kırmızılı reklamları
-
Türkiye tarihinin gelmiş geçmiş en iğrenç reklamı olarak 118 80 diyorum saygılarımla...
-
fatX bunu yazdı:
-----------------------------
demekki neymiş 118 80 miş diyo radyoda.. her "demekki neymiş" dediğinde anan*n am*ymış diyesim geliyo :@
-----------------------------duygularıma tercüman oldun ,)
-
Reklamlarında amacı bu değilmi zaten ürünü ön planda tutmak, hafızanıza kazınmış işte reklamlar,
-
Robinson_Crusoe bunu yazdı:
Reklamlarında amacı bu değilmi zaten ürünü ön planda tutmak, hafızanıza kazınmış işte reklamlar,
-----------------------------Vodafone'nin reklamları aklıma kazındı ama, gidipde vodafone hat almadım - almam :)
-
YaSevYaTerkEt bunu yazdı:
Robinson_Crusoe bunu yazdı:
-----------------------------Vodafone'nin reklamları aklıma kazındı ama, gidipde vodafone hat almadım - almam :)
-----------------------------Alıp almamanda önemli değil bak burada bile o firmanın reklamını yaptın,
-
118 18 vardı bi ara nedir la i
-
konu başlığını gördüğümde ilk bu taksideki 2 adamın 118 80 demesi aklıma geldi iğreniyorum bende kaparım gördüğüm yerde
-
Seastar bunu yazdı:
11880 11818
-----------------------------Uyuzluk modunu aştım kuduz olma yolunda mesafe kat etmeye başladım :)