En Gıcık Kaptığınız Reklamlar
-
arı vız vız vız. arı vız vız vız, ege balı yiyınızzzzzzz.
dünyanın 1 numaralı boktan reklamı
-
"borudur bu, borudur bu, adıyla sanıyla borudur bu, borudur bu, borudur bu, adıyla sanıyla esen boru" :| boruları taşıyan pala bıyıklı amcalarımız bi yandan bu şarkıyı söylüyolar:)
gıcık değilde saçma, al sana boru der gibi :D
-
Gharzvog bunu yazdı:
-----------------------------
arı vız vız vız. arı vız vız vız, ege balı yiyınızzzzzzz.
dünyanın 1 numaralı boktan reklamı
-----------------------------orda biraz şive var, ege şivesi ızzzz :D
-
Marshall ın yeni reklamı. rengarengarenk diyor ya. Sanki aralarda küfür var gibi hissediyorum.
Edit: Buraya videoyu koyayım dedim. Googledan baktım. Şarkı sertap erenerinmiş :D
-
nazo reklamları,11880,vodafone,maximum card,yakıt reklamları,axes kızı
-
bi de şu vardı: dabi dabi, mısır çerezii.. bi tane şişman velet boğulurcasına ağzına tıkıştırıyodu çerezleri :|
http://www.youtube.com/watch?v=o2QKe0N_W1c -
yüzonsekizseksen
-
bu reklamcılık mantığıdır..reklamlar her zaman bilinç altına yerleşir..bu tarz reklamlarda çok gıcık oldugu için bilinç altına yerleşirler..özellikle bilinç altına yerleşen reklamlarda slogan olur...evkur evinizin herşeyii...bosh yaşam için teknoloji..bellona iyi ki ona rastladım...gibi...bunlar reklamcılık mantığıdır.cok kasmanıza gerek yok..
-
benim dediklerimi aynen tekrar et diyen iki mal birbirini bulmuş sıgır amk malları
chevrolet reklamı
hayatımda duyduğum en boktan reklamlardan biri diyebilirm
-
118 80 ve 118 18 şimdi diyiceksiniz adamlar hedeflerine ulaşmışlar,hayır bilinmeyen numaralar servisine işim düşerse en az reklam yapan 118 23 ü arıycam.