En Gıcık Kaptığınız Reklamlar
-
118 li zımbırtılar ve vodafone reklamları.
-
diamonique bunu yazdı:
-----------------------------
Marshall ın yeni reklamı. rengarengarenk diyor ya. Sanki aralarda küfür var gibi hissediyorum.
Edit: Buraya videoyu koyayım dedim. Googledan baktım. Şarkı sertap erenerinmiş :D
-----------------------------sertap ında değil,yabancı bir parça sertap aklınca araklamış.
-
JohnD bunu yazdı:
diamonique bunu yazdı:
Marshall ın yeni reklamı. rengarengarenk diyor ya. Sanki aralarda küfür var gibi hissediyorum.
Edit: Buraya videoyu koyayım dedim. Googledan baktım. Şarkı sertap erenerinmiş :D
-----------------------------sertap ında değil,yabancı bir parça sertap aklınca araklamış.
-----------------------------türkçe sözleri nil karaibrahimgil'e ait :D
-
yüzonsekiizz seksennnn sekkssennn seksennnnn yüzonsekizzz seksennn seksennnn senksennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
ak 1 DEĞİL 80 DEĞİL 100 DEĞİL 118 BİN KEZ A................... S......................
-
Sleep bunu yazdı:
JohnD bunu yazdı:
diamonique bunu yazdı:
-----------------------------oha çalıntı şarkı için tim kurmuşlar.
-
11880 kere varya :@ lanet olsun ya ne tv açıyorum ne radyo artık
-
axses reklamına gicik diyenleri esefle kınıyorum :F
bazı reklamları saçma ama son cıkan reklamı nasıldı öyle ya :| 80li 90 yılları andıran kıyafetle şarkılı olan var ya
aksesim benim neyse hayat onda işte, mesela hızlı para, acil lazım olsa ? şak-şak ..
dabi dabi çerez, 118 den bile berbat bence :|
-
Bu 11880 reklamı amacına ulaşmış oldu...
herkes bu reklamı konuşuyor.. :))
Yolda 118 desem ordan birisi 80 der kesin.. :/ :)
-
JohnD bunu yazdı:
Sleep bunu yazdı:
JohnD bunu yazdı:
-----------------------------diamonique bunu yazdı:
-----------------------------Marshall ın yeni reklamı. rengarengarenk diyor ya. Sanki aralarda küfür var gibi hissediyorum.
-----------------------------oha çalıntı şarkı için tim kurmuşlar.
-----------------------------yoruma kop :D:D çalıntı şarkı şebekesi :D
-
118 80 dediklerinde ananızı .iksem diyorum gıcık oluyorum