En Gıcık Kaptığınız Reklamlar
-
koslanın halıdan kir pasak toplayan kadınlı reklamından iğreniyorum midem bulanıyor psiklojimi bozuyor yau ben halıda yatan bir adamım
-
118 80 her çıktıqında küfür ediyorum sövüp sayıyorum ne varsa
-
DJ_Alper bunu yazdı:
-----------------------------
11818 sırf gıcık için beynimize kazıdılar ama ihtiyaç olınca inat 11811 i arıyom :D
-----------------------------aynen
-
her-ne-kadar-gıcık-olsamda-11880-e-ıhtıyac-anında-herhalde-onu-ararım
-
adamgibi bunu yazdı:
her-ne-kadar-gıcık-olsamda-11880-e-ıhtıyac-anında-herhalde-onu-ararım
-----------------------------Boşluk tuşun çalışmıyorsa panoya boşluk karakterini kopyala :d
-
banada teb bankasından yamuk yaptılar.onların dalgasına kara listeye girdim evet sadece 50 tl yüzünden 5 yıl kredi kullanamayacağım.televizyonda nezaman reklamını görsem hani elinde koca borazan tebtebeteeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeb diye bağırıyo ya a.q g*tüne girsin o borozan.
-
118 80 reklamları öyle saçma geliyor ki benim de onlara saçmalık yapıp;Messi'nin forma numarasından tut,sevgilimin ayakkabı numarasına kadar bütün numaraları sorasım var :D ne de olsa bütün numaraları biliyor (imiş) :D
-
ciiiiiiiiin keeeeeeeeek ciiiiiiiin keeeeeeeeek ciiiiiiin keeeeeeek ciiiiiin keeeeeek ciiiiin keeeeek ciiiin keeeek ciiin keeek ciin keek cin kek cin kek cin kek cin kek cin kek...
-
7-19 bunu yazdı:

partypoker.com/td/videopop/pp_videopop.htm
----------------------------- -
Vodafone'nin reklamları aklıma kazındı ama, gidipde vodafone hat almadım - almam :)
-----------------------------Vodafone reklamlarında bi espri yok.bence kırmızı rengini fazlasıyla kullanıyorlar.bu nedenle akılda kalıyor.