En Gıcık Kaptığınız Reklamlar
-
11880 reklamlarından nefret ediyom :D
-
BenimO reklamları, sırf gıcık kaptığım için başka bi ürün alasın geliyo...
-
yüüüz ooon seekiz seksen seksen
-
SALDIRAY bunu yazdı:
-----------------------------
- arabam nerde?
- gölde.
- neee göldemi hrrrr
head & shoulders
bu kadar gerizekalı bi reklam ya :S
-----------------------------Dublaj olmasa belki de bu kadar kötü olmazdı. Berbat dublaj yapmışlar ya!
-
Reklamcılık okumuş ve 1 yıl kadar bu meslekte faaliyette bulunmuş biri olarak önce bunu söylüyorum. Reklam planını görmeden hiçbir reklamı böyle eleştiremeyiz teoride çünkü asıl amaç bu olabilir uyuz bir tanıtım yapıp böyle yer etmeyi düşünmüş olabilirler. (Örnek pepsinin aysun kayacıyı oynatması gibi, reklam yazarlarının açıklaması aynen şöyleydi. Bizim amacımız ürün tanıtmak değil sadece aysun kayacı dan faydalandık )Ama Türkiyede reklamcılık ölmüştür standart çok çok çok düşük durumdadır. Bakın şöle bi soruyla sorsak beğendiğiniz reklamlar nedir diye kaç tane hatırlayacaksınız. O yüzden çok yol katetmemiz gerekmektedir.
-
Sosyopat bunu yazdı:
-----------------------------Reklamcılık okumuş ve 1 yıl kadar bu meslekte faaliyette bulunmuş biri olarak önce bunu söylüyorum. Reklam planını görmeden hiçbir reklamı böyle eleştiremeyiz teoride çünkü asıl amaç bu olabilir uyuz bir tanıtım yapıp böyle yer etmeyi düşünmüş olabilirler. (Örnek pepsinin aysun kayacıyı oynatması gibi, reklam yazarlarının açıklaması aynen şöyleydi. Bizim amacımız ürün tanıtmak değil sadece aysun kayacı dan faydalandık )Ama Türkiyede reklamcılık ölmüştür standart çok çok çok düşük durumdadır. Bakın şöle bi soruyla sorsak beğendiğiniz reklamlar nedir diye kaç tane hatırlayacaksınız. O yüzden çok yol katetmemiz gerekmektedir.
Bu mesleğin içinde biride benim bazı dediklerine katılıyorum ancak bu 11880'in reklam planlaması tüm kanallara toplamda trilyonu geçiyo :) basit ama etkileyici .. şu sıra en popüler reklam Marshall - Rengarenk 20sn reklamıdır :) -
wking bunu yazdı:
AnaMuhalefet bunu yazdı:
Gülse Birsel'in oynadığı tüm Turkcell reklamları... Gıcık Ötesi...
----------------------------- -
fatX bunu yazdı:
-----------------------------demekki neymiş 118 80 miş diyo radyoda.. her "demekki neymiş" dediğinde anan*n am*ymış diyesim geliyo :@
Birde o reklamda taksici varya bi tane off her çıktığında sövüyorum adamlara. -
Kurtlar Vadisi izlerken Dannn diye atiker sundu devam edecek diyo da nasıl sövüyom. zaten son sezonda iyice ekşından uzak kaldı dizi. tam ekşın olacak atikeri görüyom. ne cövüyom sırf atiker yüzünden sıralı otogaz kullanmıyom kullanmam kullandırmammm heyt
Not: benzinli de giriyo ama olsun en azından gaz görmüyom :F
-
7-19 bunu yazdı:

partypoker.com/td/videopop/pp_videopop.htm