folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder En Yakın Arkadaşından Hoşlanmak

En Yakın Arkadaşından Hoşlanmak

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    eray
    eray's avatar
    Erkek
    yascakucuk bunu yazdı:
    -----------------------------

arkdaşların hepsi yanlış biliyor böle bi kaç olaya şahit oldum

eğer kız seni herşeyden üstün tutyorsa eminim seni kırmadan ve üzülerek redder (sana karşı birşey hissetmiyorsa)

ve eskisi gibi olamya çalışırsan emin ol bişi deişmez... 

hmmm aynen böyle benim başıma geldi ve nazikçe sen benim kardeşimsin sevgili olup napcaz kenkoyuz zaten dedi ve şimdi okulda ayrılmıyoruz bilen bilir yascaguccuk dimi len

Nihayet kendimle başbaşa kalabileceğim günler geldi..
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    alibaba
    alibaba's avatar
    Erkek
    aynı sey basıma geldı soyledım ve bayagı uzun sure cıktım ama sonra soyledıgımede pısman oldum cunku ayrıldıktan sonra eger cok ıyı anlasıyorsan sewqılı olarak olmasa bıle arkadas olarak yanında ıstıceksın onu

Rakı, şarap içiyorsam sana ne, Yoksa sana bir zararı içerim. İkimiz de gelsek kıldan köprüye, Ben dürüstsem sarhoşken de geçerim.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zamansehri
    zamansehri's avatar
    Erkek

alibaba bunu yazdı:
    aynı sey basıma geldı soyledım ve bayagı uzun sure cıktım ama sonra soyledıgımede pısman oldum cunku ayrıldıktan sonra eger cok ıyı anlasıyorsan sewqılı olarak olmasa bıle arkadas olarak yanında ıstıceksın onu

alibabaya katıulıyorum ayrıldıktan sonrada arkadaş olarak kalmak isteyeceksin ama bence kabul etmez...Sen yinede elmaşekeri git konuş konuşmasanda yavaş yavaş çıtlat ona bakalım tepkisii nasıl oluyor..

dün, bugün, iki gün önce ...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Posmort3m
    Posmort3m's avatar
    Erkek
    soyle arkadasım ben soylemedim de noldu?aramız daha cok acıldı bir birimizden koptuk sadece selam selam kaldi :(:( ben soyle derim icinden geceni soyle kalırsa yazık olru :=)
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    jannissary
    jannissary's avatar
    Erkek

hacı bak olumu bişey diyen yok bence sen hiç bulaşma bide dediğim gibi çok iyi analiz et kızın hareketlerini...

asıl ufak ufak bne tepki veriyor onları iyi sez iyi anla.. bebeğim aşkm vs de mesela nasıl tepki verecek bak yada işte

bizim bi arkadaş var en yakın arkadaşına teklif etti mutlular gibi şeyleri çıtlat ama tepkisini iyi ölç sonra bizim gibi olma

ben böyle yaptım 2 güzel laf söledim aşkm maşkım dedim kız gülümsüyodu felan bende hoşuna gidio sandım salak gibi

ama halbuki kız şaka maksatlı dediğimi düşünüomuş.... aslında suç burda gine erkektedir..

şöyleki;karşı cinsler birbiriyle iyi arkadaştır... ve genelde erkeğin sevgilisi yoktur.. kız erkeğin tüm "dişi" ihtiyaçlarını bi nevi

tatmin etmektedir.. dertleşmek,şakalaşmak,konuşmak,yada karşı cinsle beraber geçen vaktin verdiği haz gibi...

sevgilisiz erkek zaman içinde düşünmeye başlar "e biz zaten sevgili gibiyiz" der etrafındaki sevgiliere bakar aynı kendileri

gibidir ama bilmezki onların arasındaki bağ ile kendi aralarındaki ilişkinin arasında dağlar kadar fark vardır... çünkü

hormonları yada bilinçaltı buna izin vermemektedir...

belli süre sonra bu hormonlar,sevgilisiz olmanın verdiği acı yada üzüntü yada eziklik yada boşluk ,karşıdan alınan

pozitif elektirik ve arkadaşıyla kendisini "biz nasılsa sevgili gibiyiz" gibi bi durumda görme sendromuda işin içine

girince durum böyle içinden çıkılmaz bi hal alır.. aslında kızında kendi açısından bakılınca suçu yoktur..

kız nerden bilsin bi erkeğe iyi davranınca eninde sonunda ona arkadaşlığın ötesinde bişeyler düşüneceğini...

yani olay bilimsel açıdan böyledir :D

15-17 yaşları arasında ham bünyeli,cahil,karanlık beyinler tarafından yetişmiş geleceğin statükocu elitleriyle bayağı ve gereksiz tartışmalardan sıkıldığımdan dolayı artık siyasi tartışmalarda boy göstermeyeceğim. o konulara yazanlara dışardan bakıp cahilliklerini nasıl kustuklarını son derece iyi görebiliyorum.size kolay gelsin. isteyen herkes üstüne alınabilir. gocunduysanız pm atabilirsiniz.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    syklops
    syklops's avatar
    Erkek
    cıkma teklifi et , aklında kalcak keske etsaydım dıye olursa olur olmazsa olmaz , sen sansını dene , ya bir arkadastan olursun yada bir eşe sahip olursun kaarar senin bence hiç durma
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    camarade
    ontedi
    ontedi's avatar
    Erkek

Hacım bir kere bende de olmuştu. En iyisi sen öyle kalmaya devam et  . şaka şaka

Dostum bunu kendin sakın söyleme, neticede sen onu, seni nasıl gördüğünü bilmiyorsun. Kız seni kırmamak için cart curt felan çekebilir. Ama neticede umutların kırılabilir.

Ha sana tavsiyem bir başka arkadaşın aracılığıyla sevdiğin kişiye yavaş yavaş hissettir bakalım. Ben olsam böyle yapardım :)

Matematikçi ve Yazılımcı. http://www.ontedi.com ve http://www.cizgi.site Siteme beklerim herkesi.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    pesimistzombie
    pesimistzombie's avatar
    Erkek

aynısı başıma geldi.. en iyi ve tek dostumdu.. en yakın erkek dostumdan bile yakındı.. benim sevgilim vardı onunda vardı.. 

ama birbirimizden habersiz seviyomuşuz birbirimizi.. o bana arkadaş aracılığıyla açıldı bende anında kabul ettim

şuan sözlüyüm ve güzel bir aşk yaşıyorum tam istediğim gibi..

bence sende bi arkadaş yoluyla söylettir baktın çok sinirlendi arkadaş şaka yapmış fln diye yırtarsın 

ama o arkadaş ortak ve güvenilir biri olmalı yani ters bi olayda ben şaka yaptım filan diyebilmeli 

zor bir olay :) ben asla açılamamıştım o beni dost olarak görüyor ben böyle düşünüyorum söylersem kesin bir daha görüşmez diyodum ama

1 yıldır beni bekliyormuş :)) 

:|
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HolySeclorum
    HolySeclorum's avatar
    Erkek

"Hayatta hiçbir şeyin sizin verdiğiniz anlamdan başka anlamı yoktur..." der Anthony Robbins.

Elbette kıza açıldığında duymak isteyeceğin şeylerin olumlu olmasını istiyorsun.Şöyle bir oturup düşünürsen kaybedecek birşeyin olmadığını görürsün..Neden mi? Şöyle açıklayım;

İlk şık senin istediğin gibi oldu.Kıza açılınca bu durumu olumlu karşıladı ve olumlu cevap verdi..Oleyy hayat güzel,ulaşmak istediğin noktada buydu,burada sorun yok...

İkinci şık Kız olumsuz cevap verdi ama hala arkadaş kalmanızı istiyor..Bu durumda sana değer verdiğini,seni kaybetmek istemediğini gösterir..Amacına ulaşamadın ama kızıda kaybetmedin hala arkadaşsınız...Ve hala şansın var....

Üçüncü şık kız olumsuz cevap verdi ve artık yüzüne bakmıyor..Yine kaybettiğin birşey yok.Çünkü arkadaşın normal bir fizyolojik olayı olgunlukla karşılayamayıp,seninle arkadaşlığını bitirip,senin ona arkadaş olarak ne ifade ettiğini ortaya koyuyur..Senden hemen vazgeçti..Şahsen benden bu kadar kolay vazgeçebilen bir arkadaşım olmasını istemezdim..

Gördüğün gibi kaybedecek birşey yok. Yerinde olsam zaman kaybetmek yerine kıza açılıp olacakları seyrederim..Çekinecek bir durum yok,aşık olmak fizyolojik bir olay ve en yakın arkadaşına aşık olabilmende gayet doğal..Bırak gerisini o düşünsün...

Her Hakkım Saklıdır
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LuCiFeR
    LuCiFeR's avatar
    Erkek

Vallaha ne dense boş... ıkı ucu boklu deynek Allah sabrlar versın...

Sonctan haberdar et ha... acılırsan falan :P 

Toplam Hit: 12406 Toplam Mesaj: 74