folder Tahribat.com Forumları
linefolder Gündem - Güncel Konular
linefolder Eruygur Ve Tolon Tutuklanmıştır...

Eruygur Ve Tolon Tutuklanmıştır...

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DkN
    DkN's avatar
    Erkek

Konu memleketin bekâsını 1. dereceden ilgilendiriyor, silinesi bir haber değil. Tutuklamalara gelirsek, olmayan iddianame ile insan tutuklamakta birtek bizim ülkemizde oluyordur heralde.

Karar verildi tutuklusun.

neden?

Dur hele daha bende bilmiyorum, iddianame bi hazırlansında sonra biz sana mektup atar haber veririz...

Vatan ne Türkiye"dir Türklere, ne Türkistan; Vatan büyük ve müebbet bir ülkedir: Turan. ~ Saga qaygı kelgende qorqup qaşsam taa saga, Qayday betpen qararman aytaş yurtum men saga? Ne dermen dep aytarman sütün bergen anamga? Ne dermen dep aytarman maga sengen atamga? ~ Kök Bayraq"a selam olsun !
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tranceport
    tranceport's avatar
    Erkek

BURSA NUTKU

Türk Genci, devrimlerin ve cumhuriyetin sahibi ve bekçisidir. Bunların gereğine, doğruluğuna herkesten çok inanmıştır. Yönetim biçimini ve devrimleri benimsemiştir. Bunları güçsüz düşürecek en küçük ya da en büyük bir kıpırtı ve bir davranış duydu mu, “Bu ülkenin polisi vardır, jandarması vardır, ordusu vardır, adalet örgütü vardır” demeyecektir. Elle, taşla, sopa ve silahla; nesi varsa onunla kendi yapıtını koruyacaktır. Polis gelecek, asıl suçluları bırakıp, suçlu diye onu yakalayacaktır. Genç, “Polis henüz devrim ve cumhuriyetin polisi değildir” diye düşünecek, ama hiç bir zaman yalvarmayacaktır. Mahkeme onu yargılayacaktır. Yine düşünecek, “demek adalet örgütünü de düzeltmek, yönetim biçimine göre düzenlemek gerek” Onu hapse atacaklar. Yasal yollarla karşı çıkışlarda bulunmakla birlikte bana, başbakana ve meclise telgraflar yağdırıp, haksız ve suçsuz olduğu için salıverilmesine çalışılmasını, kayrılmasını istemeyecek. Diyecek ki, “ben inanç ve kanaatimin gereğini yaptım. Araya girişimde ve eylemimde haklıyım. Eğer buraya haksız olarak gelmişsem, bu haksızlığı ortaya koyan neden ve etkenleri düzeltmek de benim görevimdir.” İşte benim anladığım Türk Genci ve Türk Gençliği!

Mareşal Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK        

Atatürkçülük ölmez bir hedef, yükselen bir şereftir.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ~$
    ComputerWolf
    ComputerWolf's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

Daha bunlar birsey degil hacilar

1-tutuklu olanlara muebbet hapis verilecek

2-gazeteler tv ler orduya yuklenecek

3-ordu-millet anlayisi yikilacak, milletin orduya guvenini sarsacaklar

4-feto serefsizi istanbula inecek ve milyonlar ibneyi karsilyacak

5-kilic kalkan cekilecek , gercekten zafere inanlar kazanacak , 3kurus paraya,yarim toba bulgura bunu yapanlar ,o gun silahlar cekildiginde hicbir bok yapamayacak...ama onumuz karanlik haberiniz ola.

Hep denedin. Hep yenildin. Olsun yine dene , yine yenil ama daha iyi yenil !
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HaYVaN
    HaYVaN's avatar
    Erkek

Compü abi bence ordu asıl o zaman halkın güvenini tam olarak kazanacak.

Herkes Yaşar Büyükanıt gibi şerefli insanların ordunun denetimini kontrol ettiğine inanacak.

Herşey yoluna girecek herşey...

Yeter artık. 60'lı yıllardan beri bi son verilsin bu ergenekon denen olaya. Gerekirse benide işkence etsinler assınlar ama artık yeter!

Bi şekilde bu çözülsün..

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ~$
    ComputerWolf
    ComputerWolf's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

Ya hoca ortada resmi 1tane belge yokken sen nasil boyle bir orgutun varligina inanabiliyorsun ?

Isci Partisi binasinda cd ler bulunmus , bir odadaki masanin uzerine , ulan boyle bir orgut onemli cd lerini masanin uzerindemi birakacak.Dahada onemlisi o odaya polisler direk daliyor , aha cd bulduk duyor :D

ATO da bulunan silahin oykusu cikti zaten ortaya , yani hoca cidden komik , iddaaname gecike gecike bi hal oldu , madem boyle bir orgut var , bu operasyonlar nokta dergisinin darbe gunluklerinden sonra basladi...ulan o gunlukleri yazan adam neden disarda elini kolunu sallayarak geziyor :D ...yani hoca cok boyutlu dusundugun zaman hersey ortada ;)

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HaYVaN
    HaYVaN's avatar
    Erkek

Abi günlük vardı işte...

Komutanın günlüğü :| Fantezi mi yapıyordu komutan :|

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ~$
    ComputerWolf
    ComputerWolf's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

O komutan nerede ?

http://www.haberturk.com/haber.asp?id=84181&cat=110&dt=2008/07/06

sen sunun cevabini ver gerisini bosver hoca.Birkac yil sonra icerdekiler bu konumda olacak , tabi o zaman memleketin alti ustune geldigi icin bir anlam ifade etmeyecek...sen bu adami ne zaman iceri aldin , ne ile sucladin ne yaptin...bunun cevabini bi verin...nasil bir pislige bulatiginizin farkinda degilsiniz.

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HaYVaN
    HaYVaN's avatar
    Erkek

Valla abi bende ölmeye razıyım.

Sırf bu olay çözülsün... Ölene Allah rahmet eylesin. Gerçekten dediğim gibi bu olayın çözülmesi için bende ölmeye razıyım. O derece bir bela.

Süleyman Demirel'e mi suikast yapmadı bunlar ecevit'e mi yapmadılar? Acaba Özal'ı kim öldürdü?

Yeter artık ne olacaksa olsun bu çözülsün... Tek dileğim bu.

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    onur35
    onur35's avatar
    Erkek

ergenekon dan dolayı hakkında tutuklama kararı çıkan kişilerin suçlarından biri devletin çok gizli belgelerini bulunurmak ve saklmak,peki şunu soriyim,bu Taraf denilen gazete nasıl oluyor da TSK nın  dağlıca operasyonun nu ve onun gbi bir çok operasyonunu biliyor,bu kaynakları nerden buklabiliyor,en önemlisi de TARAF GAZETESİ GENEL YAYIN YÖNETMENİ NEDEN DEVLETİN ÇOK GİZLİ BELGESİNİ BULUNDURMAK VE SAKLAMAKTAN YARGILANMIYOR....

Tedariksiz sıçmaya giden domala domala taş arar...
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ~$
    ComputerWolf
    ComputerWolf's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

Onur oyle dusundurucu seyler yazma haci ,bazi kesimlerde o tip yetenekler yok.Kendi dogrularini cikaramiyor adamlar tv de ne gorurlerse onunla yetiniyorlar.

Toplam Hit: 12254 Toplam Mesaj: 90