folder Tahribat.com Forumları
linefolder Gündem - Güncel Konular
linefolder Eruygur Ve Tolon Tutuklanmıştır...

Eruygur Ve Tolon Tutuklanmıştır...

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ayro
    Ayro's avatar
    Erkek

onur35 bunu yazdı:
    -----------------------------

zumsuk bunu yazdı:

sivil darbe oldu ne olsun!!Kodum ipneleri

zumsuk   zumsuk zumsuk konuşma insan gibi konuşuoz şurda

sivil darbe dediğin nedir?neyden bahsedion?çözemedim de...

Sivil darbe dediğim şeyi söyliyim.DArbe nedir?Askerlerin yönetimi ele geçirmesi.Fakat dediğim anlam bu değil.Daha sonra orduya, yasalara karşı gelen herkez cezalandırılır.Yani sisteme karşı gelen herkes.İşte bu admalarda akpye, amerikaya karşı olan herkesi cezalandırdı.

Psikolojik savaşa görede böyle bir örgüt terör örgütü gösterildi.Bunların başında Atatürkçü ve ordudan adamlar gösterildi.O zaman şöyle birşey çıkacak askersen ve orduya sahipsin teröristsin.Bak hepsi akpye karşıydı.Sen millet olaran karşıysan o zaman sende bir suçlusun.

Darbeden kastım budur.

------------------------------

compü yazmış;

------------

Daha bunlar birsey degil hacilar

1-tutuklu olanlara muebbet hapis verilecek

2-gazeteler tv ler orduya yuklenecek

3-ordu-millet anlayisi yikilacak, milletin orduya guvenini sarsacaklar

4-feto serefsizi istanbula inecek ve milyonlar ibneyi karsilyacak

5-kilic kalkan cekilecek , gercekten zafere inanlar kazanacak , 3kurus paraya,yarim toba bulgura bunu yapanlar ,o gun silahlar cekildiginde hicbir bok yapamayacak...ama onumuz karanlik haberiniz ola.

-----------

Abi bunların hepsi iç savaş, askeriyeyi yıpratma, akpye adam çekme, salakların aklını bulandırmadır.Akıllı adam böyle yemleri yutmaz zaten.Tvlerin ne kadar propaganda aracı olduğunu bilir ona göre tedbirli gider.Hem dinci hem akıllı olsada tam inanmaz.Olabilir zaten bekliyordum fakat normal değil der..

--------------------------------------------

& Amele_2 ve firexin dediği yolda bir mesaj;

Bu sitede dökümanlarda verelim dedik.Arama butonunu kullanarak beyaz tahribat yaz..Bak bakalım hangi birinden eser var ?

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kyu
    Kyu's avatar
    Erkek

ne olursa olsn sonunda dürüst insanlar kazanır belki memleket bok yoluna duser ama durustler daima kazanr

.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ayro
    Ayro's avatar
    Erkek

Dürüstlerde kazanamaz.Onlar sadece filmlerde oluyormuş...

Atatürkün de yaptığı gibi hem dürüst olacaksın, hem akıllı hemde örgütlü yapacaksın işi.En büyük güç örgütlü olandır!

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    THT2005
    THT2005's avatar
    Erkek

Türk Silahlı Kuvvetlerinin   Askeri Ceza Kanununun  Sivil Anayasaya Uyarlanmasını istiyorum..

O zaman g....yiyen varsa  çalıp çırpsın  İFtira atsın Vatanı Bölmeye çalısın.. da göreyim..

Yazıklar olsunki  İki Orgenaralimizi Tutukluyorlar ve Elimiz kolumuz bağlı duruyoruz..

Burası Türkiye... Yaşanacak , Yaşanmış , Yaşanan olayların hepsi normaldir.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Geenmeboo
    Geenmeboo's avatar
    Erkek

bu vatanın elden gitmeye başladığının resmidir.AKPlilere....

NEDEN? (soru olarak)
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Geenmeboo
    Geenmeboo's avatar
    Erkek

zumsuk bunu yazdı:

onur35 bunu yazdı:

zumsuk bunu yazdı:

sivil darbe oldu ne olsun!!Kodum ipneleri

zumsuk   zumsuk zumsuk konuşma insan gibi konuşuoz şurda

sivil darbe dediğin nedir?neyden bahsedion?çözemedim de...

Sivil darbe dediğim şeyi söyliyim.DArbe nedir?Askerlerin yönetimi ele geçirmesi.Fakat dediğim anlam bu değil.Daha sonra orduya, yasalara karşı gelen herkez cezalandırılır.Yani sisteme karşı gelen herkes.İşte bu admalarda akpye, amerikaya karşı olan herkesi cezalandırdı.

Psikolojik savaşa görede böyle bir örgüt terör örgütü gösterildi.Bunların başında Atatürkçü ve ordudan adamlar gösterildi.O zaman şöyle birşey çıkacak askersen ve orduya sahipsin teröristsin.Bak hepsi akpye karşıydı.Sen millet olaran karşıysan o zaman sende bir suçlusun.

Darbeden kastım budur.

------------------------------

compü yazmış;

------------

Daha bunlar birsey degil hacilar

1-tutuklu olanlara muebbet hapis verilecek

2-gazeteler tv ler orduya yuklenecek

3-ordu-millet anlayisi yikilacak, milletin orduya guvenini sarsacaklar

4-feto serefsizi istanbula inecek ve milyonlar ibneyi karsilyacak

5-kilic kalkan cekilecek , gercekten zafere inanlar kazanacak , 3kurus paraya,yarim toba bulgura bunu yapanlar ,o gun silahlar cekildiginde hicbir bok yapamayacak...ama onumuz karanlik haberiniz ola.

-----------

Abi bunların hepsi iç savaş, askeriyeyi yıpratma, akpye adam çekme, salakların aklını bulandırmadır.Akıllı adam böyle yemleri yutmaz zaten.Tvlerin ne kadar propaganda aracı olduğunu bilir ona göre tedbirli gider.Hem dinci hem akıllı olsada tam inanmaz.Olabilir zaten bekliyordum fakat normal değil der..

--------------------------------------------

& Amele_2 ve firexin dediği yolda bir mesaj;

Bu sitede dökümanlarda verelim dedik.Arama butonunu kullanarak beyaz tahribat yaz..Bak bakalım hangi birinden eser var ?

bundan sonra istersen nükleer darbe yap ekonomi ellerinde kadrolaşma hat safhada tek emirlerinde Türkiye diye bi yer kalmayacak yine dış güçlere bağlı kalıcaz ayakta durabilmemizin tek yolu başka devletlerin çıkarlarının amerka nın çıkarlarıyla örtüşmemesi

NEDEN? (soru olarak)
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ayro
    Ayro's avatar
    Erkek

Geenmeboo bunu yazdı:

bundan sonra istersen nükleer darbe yap ekonomi ellerinde kadrolaşma hat safhada tek emirlerinde Türkiye diye bi yer kalmayacak yine dış güçlere bağlı kalıcaz ayakta durabilmemizin tek yolu başka devletlerin çıkarlarının amerka nın çıkarlarıyla örtüşmemesi

zamanında gıçımı yırttım Türkiye-İran-Çin-Rusya birliği die.Sonra Türk devlerini sokardık.En sonunda hindistanı alırdık.Çünkü hindistan senelrdir bizle birlik kurmak istiyormuş.

Ama yok ruslar şöyle, çinliler böyle, hintliler şöyle.Bir lafım vardı Evlenin demiyorum adamlarla birlik kuracaktır.

Askeri güç, teknoloji, yer altı madenleri herşey vardı.Biz bordan bütün ülkelere %3-4 vericektik.Aynen billy gates in şirketeki çalışanlara dağıttığı hisseler gibi.ADamlarda Çalışıp borlu araba yaparlardı.

Bizim komutanlar askeri birim kuracak atıyorum nato gibi.Onları biz eğiticez.Bütün ülkelerin sağlam komutanlarını.Sonra onalr ülkelerini eğitecekti.FAkat buda olmadı.

Kaldı ki bunu uygulayacak bir parti gelse onuda istemessiniz.NEden ?Çünkü amerika keser herkezin önünü tv yi öyle bir kullanır ki ister istmez karşı çıakrdınız.Halbu ki bu birlik gücü, ekonomik bağımsızlığı, teknolojiyi ve bilimi desteklerdi!!

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Geenmeboo
    Geenmeboo's avatar
    Erkek

zumsuk bunu yazdı:

Geenmeboo bunu yazdı:

zamanında gıçımı yırttım Türkiye-İran-Çin-Rusya birliği die.Sonra Türk devlerini sokardık.En sonunda hindistanı alırdık.Çünkü hindistan senelrdir bizle birlik kurmak istiyormuş.

Ama yok ruslar şöyle, çinliler böyle, hintliler şöyle.Bir lafım vardı Evlenin demiyorum adamlarla birlik kuracaktır.

Askeri güç, teknoloji, yer altı madenleri herşey vardı.Biz bordan bütün ülkelere %3-4 vericektik.Aynen billy gates in şirketeki çalışanlara dağıttığı hisseler gibi.ADamlarda Çalışıp borlu araba yaparlardı.

Bizim komutanlar askeri birim kuracak atıyorum nato gibi.Onları biz eğiticez.Bütün ülkelerin sağlam komutanlarını.Sonra onalr ülkelerini eğitecekti.FAkat buda olmadı.

Kaldı ki bunu uygulayacak bir parti gelse onuda istemessiniz.NEden ?Çünkü amerika keser herkezin önünü tv yi öyle bir kullanır ki ister istmez karşı çıakrdınız.Halbu ki bu birlik gücü, ekonomik bağımsızlığı, teknolojiyi ve bilimi desteklerdi!!

zmanında rusya'dan dağılan Türk devletlerinin buna benzer bi fikri wardı biliomusun.Ama Özal amerikayı seçti.Eğer o zaman Türk devletlerini İran'ı Hindistan'ı Çin'i birleştirip bir Asya birliği kursaydık Dünya'ya Amerika veya Avrupa değil Asya sahip olacaktı.Sadece tek bir yanlış adımdan dolayı olmadı işte düşünebilo musunuz herşey bize bağlıydı deseydik ki yapalım kimse olmayacaktı karşımıza çıkan.

NEDEN? (soru olarak)
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AntiOksidan
    AntiOksidan's avatar
    Erkek

Özal ve menderes gibi o.çlarını vatansever diye göstermeyin.Pkknın bu denli köklenmesine yarayan adam  kim?eşref bitlisi abdye şikayet eden kim?ocak kararları ile yerli ekonominin ağzına sıçan kim?nickin kadar kafa olsa sende hayvan bazı şeyleri anlardın.

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HaYVaN
    HaYVaN's avatar
    Erkek

: )

Oksicim kaç milyonluk milletiz. Bu millet kendi iradesini kullanıp yönetilmek istiyor. %50'si oy verip meclise adam sokuyor bu millet.Kendisini onların yönetmesini istiyor. Aynı olay Özal döneminde de oldu. Menderes'tede oldu. Sen bir dahaki seçimi gör %70 akp çıkacak gör : )

Sen ne diyorsun. Halk mal diyorsun. Bi sik bilmiyor diyorsun. 3 adam toplansın bu ülkeyi yönetsin diyrosun...

Yok arkadaş hayvanın felsefesinde böyle işler yok.

Banada sorarsan sen bi çocuk gibisin : ) Herşeye parlayıp deliriyosun. Büyüyünce öğrenirsin sağlıklı düşünmeyi : )

Toplam Hit: 12252 Toplam Mesaj: 90