folder Tahribat.com Forumları
linefolder Gündem - Güncel Konular
linefolder Eruygur Ve Tolon Tutuklanmıştır...

Eruygur Ve Tolon Tutuklanmıştır...

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Geenmeboo
    Geenmeboo's avatar
    Erkek

AntiOksidan bunu yazdı:
    -----------------------------

Özal ve menderes gibi o.çlarını vatansever diye göstermeyin.Pkknın bu denli köklenmesine yarayan adam  kim?eşref bitlisi abdye şikayet eden kim?ocak kararları ile yerli ekonominin ağzına sıçan kim?nickin kadar kafa olsa sende hayvan bazı şeyleri anlardın.

abü özal ı vatansever göstermedim aksine hatalarından birini gösterdim

NEDEN? (soru olarak)
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Geenmeboo
    Geenmeboo's avatar
    Erkek

demokrasi 10 adamdan 9 unun yanlış 1 inin dooru söyleyipte 9unun dediğinin olacağı anlamına gelmez... böyle bişeyi bi yazar mı filozof mu biri söylemişti ama hatırlayamadım adını

NEDEN? (soru olarak)
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fcksystem
    Fcksystem's avatar
    Erkek

mndlna bunu yazdı:

turkıye cumhurıyetı sınırları ıcınde hıc bı asker hakkında gercekten bı ıddıaname olmadan tutuklanamaz...tutuklanırsa neler olur hepımız cok ıyı bılıyoruz...

genelkurmay baskanı cıkıp agzını acıp tek bı laf etmedıyse bugune kadar bunda kesın bı nokta vardır...herseye acıklama yapan askerıye buna sessız kalıyosa bıraz da dusunun bence nedendır dıye...

Iddaname ? nerde ? hergun sayfalar eklenen iddanamemi o bahsettigin ? evet adamlar askeri yetkileri varken yapamadilar darbeyi/mudaleyi sivilde yapmaya karar verdiler komik gercekten cok komik. Acaba su aklina gelirmi yada geliyormu ki "Bu adamlar belkide Gener kurmaya goz dagi veriyorlar sivilde aliriz assaya die ?"

Adam sucum ne diyor soliyemeyiz gizli tutuluyor diyorlar sen "hakkında gercekten bı ıddıaname olmadan tutuklanamaz" diyorsun karamizahmi yapmaya calistin naapdin anlamadim ki :)

Latte > AMD Readon HD 7990 praying > Intel Core i7-3970X kitty kitty > idiot idiot.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Juba
    Juba's avatar
    Erkek

tolon gibi bi adam tutuklandıysa işin içinde bi iş vardır.

Demiri demirle dövdüler; biri sıcak biri soğuktu, İnsanı insanla kırdılar; biri aç biri toktu. Pir Sultan Abdal
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    1903
    1903's avatar
    Erkek

burada özal ve menderes gibi bu devletin yüksek mevkilerinde görevde bulunmuş, iyi veya kötü etkilerde bulunmuş kişilere o.ç yazılabiliyor.ve bakıyorum aynı kişiler bugün ergenekon bir yalandır diyor.bizim milletimize gerçekten yaranılmaz...

sayın başbakan tayip erdoğan ilker başbuğ ile bir görüşme yapıyor ve görüşmenin hemen akabininde emekli orgeneraller ergenekon kapsamında içeri alınıyor.yasal olarak emekli askerler için genelkurmaydan izin alınmasına tabiki gerek yok, ama sonuçta bu kişiler bu orduda orgeneralliğe kadar yükselen kişiler.ve genelkurmaydan izin almadan içeri almak büyük cesaret ister.ilker başbuğ tabiki bu konu hakkında konuşmadık dedi.buna inananlara ben gülerim.sevgili paşaız tabiki öyle söylecek açık açık bu konuları konuştuk diyemez.bugün bakıyorum kraldan çok kralcılar türemiş.koskoca genelkurmay başkanı ve önümüzdeki dönemin genelkurmay başkanı bu konu hakkında bir eylemde bulunmuyor, bu konuyu sessizcede olsa destekliyor, ama buradaki arkadaşlar ergenekon'un hala bir yalan olduğundan bahsediyor.

o iddianameler illaki açıklanacak.bu ülkede darbe yapabilen koskoca bir örgütten bahsediyoruz tabikide öyle kolay değil tak diye iddianname açıklamak.danıştay saldırısını düzenleyen elemanın veli küçük'le yan yana çekilmiş resmini gören bir insan bile ergenekon diye pislik bir örgütün var olduğunu anlayabilir.

bu ülkede askere dokunmak kolay değil.dokunulabiliniyorsa ben anlarımki gerçekten artık güzel şeyler olacak.bu bir umut ışığı.ordu bizim ordumuzdur, canımızdır, koruyucumuzdur.ama bu demek değilki ordu içindeki herkes düzgün olacak.rütbenin ere indirilip askerlik görevine son verilmesi, ordudan şerefsizlikle atıldı demektir.ilhami erdil'e bu yapıldı.tolon ve eruygur'a neden yapılmasın ?

gücüne güç katmaya geldik.formanda ter olmaya geldik.Beşiktaş seninle ölmeye geldik BEŞİKTAŞ !
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HeYeT
    HeYeT's avatar
    Erkek

@fatihack

çok güzel açıklamış arkadaş bence olayı

Türkiye"de  olan biten budur  işte.

matematik24.com
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    1903
    1903's avatar
    Erkek

insanlar bir anlayabilse...

gücüne güç katmaya geldik.formanda ter olmaya geldik.Beşiktaş seninle ölmeye geldik BEŞİKTAŞ !
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fcksystem
    Fcksystem's avatar
    Erkek
    fatihack bunu yazdı:

o iddianameler illaki açıklanacak.bu ülkede darbe yapabilen koskoca bir örgütten bahsediyoruz tabikide öyle kolay değil tak diye iddianname açıklamak.danıştay saldırısını düzenleyen elemanın veli küçük'le yan yana çekilmiş resmini gören bir insan bile ergenekon diye pislik bir örgütün var olduğunu anlayabilir.

cok guzel bir metin , peki eyvallah bugun basbakan sifatini tasiyan adamin kimlerin ayaklarinin yaninda diz cokup poz verdiginide gormusmuydun ?  

Latte > AMD Readon HD 7990 praying > Intel Core i7-3970X kitty kitty > idiot idiot.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cagatay09
    cagatay09's avatar
    Erkek
    o zaman akilli olucaksin su anda mahkeme asamasinda olan bir davada sanık olan birey yada bireyleri suclamiycaksin vede hedeli hödölü konusup ota boka konusmuycaksin heleki yargilanmadan kesin hükme baglanmadan kimse suclu degildir yazisi essek kadar kitaplarda yaziyorken.....!
Toplam Hit: 12215 Toplam Mesaj: 90