folder Tahribat.com Forumları
linefolder Vukuatlar
linefolder Eski Bir Düşmanla Kavga

Eski Bir Düşmanla Kavga

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Juba
    Juba's avatar
    Erkek

8. sınıftan hasmım bi çocuk vardı hep takışırdık bunla hepte dayak yerdi benden . aptal saptal hareketlerinden dolayıda pek sevilmezdi yalancıydı vb vb . 3 sene aradan sonra nerden geldiyse artık aklına bi arkadaşa arkamdan konuşmuş a.kcam onun dövcem skcem tarzında . ok dedim bende . nihayetinde 11 haziran cuma günü eski arkadaşlarla bi toplandık. benim hasmımıda çağırttım.

buna laflarını hatırlattım böle böle demişsin diye . bu kem küm ederken sol şakağına felaket bir sağ kroşe vurdum . bunun hiddetiyle elemanın kafası  sağa yattı akabinde bi o kadar sert birde direk gömdüm suratına yere yapıştı. yerden bir hışımla kalktı ve yakama yapıştı . kafa atmaya çalıştı bende kafamı sağa çevirdim adam enseme kafa attı , bunu çektim sağa doğru yere düştü kalktı kaçmaya başladı . kaçmaya başladığında arkasından bi uçan tekme denemem oldu ama zamanlama hatasından karavana geldi. neyse en sonunda bi arabanın yanında yakaladım bunu yanına gelir gelmez bacağına bir low kick koydum sendeledi , yakasından tuttum alttan çıkarttığım aparkat çenesinin arka kısımlarına geldi . bu gavat çirkefliğe başvurdu saçımı çekti . senmisin saçımı çeken diyerekten sol elimle bunun saçına bi asıldım diz çöktü suratı suratıma bakıyo , en can alıcı yeride burası , diz çökmüş halde kafasını tutuyorken sağ direği bunun sol elmacık kemiğine bir patlattım (FATALITY) gökyüzünü saydı heralde . sonrasında ayırdılar çevreden falan ....

paylaşmak istedim bunu . sizinde böyle anılarınız varsa yazın okuyalım :)

Demiri demirle dövdüler; biri sıcak biri soğuktu, İnsanı insanla kırdılar; biri aç biri toktu. Pir Sultan Abdal
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    G-Turk
    G-Turk's avatar
    Erkek

Adam arkandan konusmus, gidip dövmüssün. Bence yanlis.
    Adam gibi uyarabilirdin, direk 10vs1 yapmissin, arkadaslarini cagiriyorsun o da tek geliyor
    Onun ordaki psikolojisi zaten düsük. Seni dövse bile digerleri var.

Anlamadigim arkadaslarini neden cagiriyorsun, teke teke bir yere cagir, uyar. Anlamadimi bu yazdiklarini yapardin.

# Taşı delen suyun kuvveti değil, damlaların sürekliliğidir
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Juba
    Juba's avatar
    Erkek

G-Turk bunu yazdı:
    -----------------------------

Adam gibi uyarabilirdin, direk 10vs1 yapmissin, arkadaslarini cagiriyorsun o da tek geliyor

Anlamadigim arkadaslarini neden cagiriyorsun, teke teke bir yere cagir, uyar. Anlamadimi bu yazdiklarini yapardin.

teke tek çıktık zaten . bizimkileride uyardım önceden karışmayın tarzında. karışmadılarda zaten

Demiri demirle dövdüler; biri sıcak biri soğuktu, İnsanı insanla kırdılar; biri aç biri toktu. Pir Sultan Abdal
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ShockMan
    ShockMan's avatar
    Erkek

Atraksiyon Dolu Bir hikaye Anlatmışsın, Ama Hareketi Tasdif edemiyorum Malesef, Ben hep Derim Arkamdan Konuşan Karıdır diye, Karı olanlada işim olmaz. Yüzüme Hakaret edecekki O zaman Ya O beni Yada ben onu... Bu İşler Doğrusu ile Böyledir.

Net ortamı, tek tük de olsa iyi dostluklar sağlamışsa bile, vefasızlığı ile ünlüdür..!
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tyler_Dayi
    Tyler_Dayi's avatar
    Erkek

adam olana yumruk atılır...

all this pain is an illusion...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Böcüklerin Efendisi
    krypt
    krypt's avatar
    Erkek

Şov tivideki A1 Kickbox maçlarını izliyormuş hissine kapıldım :|

while (1<2)
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ozAnkaraguclu
    ozAnkaraguclu's avatar
    Erkek

boks maçı anlatır gibi amk :)

"Milliyetin en belirgin niteliklerinden biri dildir. Türk milletindenim diyen insan her şeyden önce ve mutlaka Türkçe konuşmalıdır. Türkçe konuşmayan bir insan Türk kültürüne, topluluğuna bağlılığını iddia ederse buna inanmak doğru olmaz. " Mustafa Kemal ATATÜRK
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    G-Turk
    G-Turk's avatar
    Erkek

Juba bunu yazdı:

G-Turk bunu yazdı:

teke tek çıktık zaten . bizimkileride uyardım önceden karışmayın tarzında. karışmadılarda zaten

Olsun, olaya psikolojik acidan bak.
    Onun o zamanki psikolojisi ve senin o anki psikolojin.

Sen ne kadar arkadaslarini uyarsanda, sen maca motiveli cikiyorsun

# Taşı delen suyun kuvveti değil, damlaların sürekliliğidir
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SyspioniC
    SyspioniC's avatar
    Erkek

rezillik...

"Derviş Yunus bu sözü eğri büğrü söyleme, Seni sorguya çeker bir Molla Kasım gelir."
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Juba
    Juba's avatar
    Erkek

Tyler_Dayi bunu yazdı:

adam olana yumruk atılır...

adam olsun diye attım . olmuştur umarım

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Juba
    Juba's avatar
    Erkek

SyspioniC bunu yazdı:

rezillik...

adam arkamdan ana bacı giderse , dövmeyede hakkım hiç boşuna rezillik mezillik deme

Toplam Hit: 9631 Toplam Mesaj: 63