Eski Bir Düşmanla Kavga
-
bi tanede ben anltam
samet die malın biri benim arkamdan espri yaptığını zannedip miilete küçük düşürmüş
gittim bunun yakasından tuttum dedim ulan sana kaç kere dicem dalga geçme die
bu tahtaya bi koydum bütün tebeşir tozları üstüne geldi üsütüne yumruğu çakınca baktım alıyo
bende daha vurmanın manası yoq die bıraktım :D:D:D:D:D:.D:
-
sen ilk mesajında anlattıklarını birebir yaptınsa sana helal olsun diyebilirim. -
Lisede olsun üniversitede olsun bir sürü kavgaya karıştım,kimisi benim üstümde döndü,kimisi arkadaşların,hep için bir sebep vardı zaten,şimdi dönüp baktığım vakit çok azının gerçekten anlamlı olduğunu anlıyorum,o zamanlar gerektiği için yapılmış,şimdi basit geliyor,o zaman içinse önemli,arkadaşlar için yaptıklarımız hariç diğerleri çoğunlukla anlamsız şeyler içinmiş.Bazen arkadaşlarla geçmişte olmuşları hatırlayınca gülüyoruz,ama geçmişte olanlar bolca iz bırakıyor zihninde ve vücudunda;alnımda,sol yanımda,başımda falan,gördükçe hatırlattıkları zamanında koşturmuş olmanın verdiği farkındalıklar...
-
KrypT bunu yazdı:
-----------------------------Şov tivideki A1 Kickbox maçlarını izliyormuş hissine kapıldım :|
-----------------------------aynen:D
-
dayak atsam dışarda okuldan atılırım, yesem yine atılırım. bi sik yapmıom o yüzden kimseye paşa paşa yaşıog.
-
oglan yumruk yemeyi hak etmiyor bence ... yumruk atmayıp sacını tutup yere kafasını sürtüp herkesin içinde özür dilemesini saglamalıydın ? nasıl ? :D
-
batucynic bunu yazdı:
-----------------------------
oglan yumruk yemeyi hak etmiyor bence ... yumruk atmayıp sacını tutup yere kafasını sürtüp herkesin içinde özür dilemesini saglamalıydın ? nasıl ? :D
batucynic bunu yazdı:
-----------------------------O masum avatarının arkasında bir canavar olduğu hissine kapıldım.
-
merak ettim cok :) o cocuga yaptiklarini banada yaparmisin ? :)
-
Esconda
batucynic bunu yazdı:
-----------------------------O masum avatarının arkasında bir canavar olduğu hissine kapıldım
D:D:D: