folder Tahribat.com Forumları
linefolder Vukuatlar
linefolder Eski Bir Düşmanla Kavga

Eski Bir Düşmanla Kavga

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    1903
    1903's avatar
    Erkek

juba seni sırf zevk olsun diye döverim...

gücüne güç katmaya geldik.formanda ter olmaya geldik.Beşiktaş seninle ölmeye geldik BEŞİKTAŞ !
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Juba
    Juba's avatar
    Erkek

fatihack bunu yazdı:
    -----------------------------

juba seni sırf zevk olsun diye döverim...

tamam abi .

cevap vermicem verirsem uzatıcan çünkü

Demiri demirle dövdüler; biri sıcak biri soğuktu, İnsanı insanla kırdılar; biri aç biri toktu. Pir Sultan Abdal
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    1903
    1903's avatar
    Erkek

oke.

gücüne güç katmaya geldik.formanda ter olmaya geldik.Beşiktaş seninle ölmeye geldik BEŞİKTAŞ !
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sharp
    Sharp's avatar
    Erkek

artislik tamamen.

açıkcası bende 10 kişi arasına girsem sonra birisi bana vurmaya kalksa karşılık verip kaçardım çocuk nerden bilsin diğerlernin mudahele atmiceni başıma çok geldi biliyorum.

"bu kem küm ederken sol şakağına felaket bir sağ kroşe vurdum" büyük ihtimalle beklemediği bi anda vurdun buda yanlş.

güzel bi bok yediğini sanıyosan bence yanılıyosun çocuktan daha haksız durumdasın. bundan sonra çocuk ne derse haklı elini sürme bence.

www.yesilgrow.com - Growshop
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cagilgurbuz
    cagilgurbuz's avatar
    Erkek
    SAVAŞMAYIN SEVİŞİN!! DENE MEMNUN KALMAZSAN BEN BURDAYIM XD

The pain you feel today is the strength you feel tomorrow.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nakamura2
    nakamura2's avatar
    Erkek
    Hocam döğüşü sanki hava atarmış gibi anlatmak yersiz bi davranış,ama diyosan Tbt de gözünü korkutmak istediğim adamlar var fln, ozaman bişey diyemem(gerçi 3-5 kelimeden dolayı tırsacak adam tanımıyorum ama)...Döğüşülür,tartışılır sonra kapanır gider millete anlatıp övgü beklemek yanlış bi hareket bence...Şahsına demiyorum yanlış anlama ,eline sağlık:)

Memento Mori...Blossom Geri Döndün:C Mitozla çoğalan milletleri sevmiyorum:|
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Dina_Kaki
    Dina_Kaki's avatar
    Erkek
    Akşam rüyandamı gördün bunları:)

Ve blok yapılan derslerin tek güzelliği, bir sigara daha içmeyip düşünebilmek seni..A.Redif YANKI
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Recoba_20
    Recoba_20's avatar
    Erkek

Juba bunu yazdı:

8. sınıftan hasmım bi çocuk vardı hep takışırdık bunla hepte dayak yerdi benden . aptal saptal hareketlerinden dolayıda pek sevilmezdi yalancıydı vb vb . 3 sene aradan sonra nerden geldiyse artık aklına bi arkadaşa arkamdan konuşmuş a.kcam onun dövcem skcem tarzında . ok dedim bende . nihayetinde 11 haziran cuma günü eski arkadaşlarla bi toplandık. benim hasmımıda çağırttım.

buna laflarını hatırlattım böle böle demişsin diye . bu kem küm ederken sol şakağına felaket bir sağ kroşe vurdum . bunun hiddetiyle elemanın kafası  sağa yattı akabinde bi o kadar sert birde direk gömdüm suratına yere yapıştı. yerden bir hışımla kalktı ve yakama yapıştı . kafa atmaya çalıştı bende kafamı sağa çevirdim adam enseme kafa attı , bunu çektim sağa doğru yere düştü kalktı kaçmaya başladı . kaçmaya başladığında arkasından bi uçan tekme denemem oldu ama zamanlama hatasından karavana geldi. neyse en sonunda bi arabanın yanında yakaladım bunu yanına gelir gelmez bacağına bir low kick koydum sendeledi , yakasından tuttum alttan çıkarttığım aparkat çenesinin arka kısımlarına geldi . bu gavat çirkefliğe başvurdu saçımı çekti . senmisin saçımı çeken diyerekten sol elimle bunun saçına bi asıldım diz çöktü suratı suratıma bakıyo , en can alıcı yeride burası , diz çökmüş halde kafasını tutuyorken sağ direği bunun sol elmacık kemiğine bir patlattım (FATALITY) gökyüzünü saydı heralde . sonrasında ayırdılar çevreden falan ....

paylaşmak istedim bunu . sizinde böyle anılarınız varsa yazın okuyalım :)

sub zero gibisin

**D-A-Ç-K-A** ----- **L-İ-S-E**
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    patates
    patates's avatar
    Erkek
    arkdaş çok ezik ya böyle bir olayı böyle çok öenmli gibi burda anlatması hayır zaten dövebiliyormuşsun teke tek daha ne anlatıyorsun marifetmiş gibi :) gel benle kapış dicemde bunu demek bile eziklik hadi kovanı alda kum dan kale filan yao sen
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EnT_X
    EnT_X's avatar
    Homo
    Çavo Gibi Kavga Etmiş işte ballandıra ballandıra anlatıyo , low kick sağ kroşe falan
Toplam Hit: 9619 Toplam Mesaj: 63