folder Tahribat.com Forumları
linefolder Vukuatlar
linefolder Eski Bir Düşmanla Kavga

Eski Bir Düşmanla Kavga

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    West
    West's avatar
    Erkek

Attığı stresi bi gün yerse onada konu açıp heyecanla anlatır. Bizde heyecanla okuruz.

west[at]tahribat.com
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    emuxa
    emuxa's avatar
    Erkek

Juba bunu yazdı:
    -----------------------------

G-Turk bunu yazdı:

Adam arkandan konusmus, gidip dövmüssün. Bence yanlis.
    Adam gibi uyarabilirdin, direk 10vs1 yapmissin, arkadaslarini cagiriyorsun o da tek geliyor
    Onun ordaki psikolojisi zaten düsük. Seni dövse bile digerleri var.

Anlamadigim arkadaslarini neden cagiriyorsun, teke teke bir yere cagir, uyar. Anlamadimi bu yazdiklarini yapardin.

teke tek çıktık zaten . bizimkileride uyardım önceden karışmayın tarzında. karışmadılarda zaten

zuahah arkalrın da safmış kavgaya gidecem birde ilicem :D sende ama insafsız adamsın ha ulan 10 a tek yapılırmı git kır kafayı gözü teke tek adın duyulsun 10 a tek gidince o tek kişinin adı duyulur 10 kişi ye karşı geldi ve ayretten belirtmek istiyorum çok gereksız ve saçma bir konu :)

01100101 01101101 01110101 01111000 01100001
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    djtyk
    djtyk's avatar
    Erkek

mübarek reha muhtar gibi anlatıyo okurken nefes nefese kaldım :D

gururluysaN tbt yi tbt liysen gurur unutacan!
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Protesto
    Protesto's avatar
    Erkek

hocam sen ne kadar karışmayacaklardı falan ayağı yaparsan yap o işler öyle olmaz herkes yaşamıştır !

1 vs 1  dersin 1 tarafta +9 kişi olur sen orda ezilen taraf olduğun zaman mutlaka orda 9 vs 1 olay daha başlamış olur ... ! yani o işlere burda kimseyi inandıramazsın...

en uyuz olduğum türdür bu 10 - 20 vs 1 kavgaya girip sonra delikanlıyım diye , intikamımı aldım küfür etmişti arkamdan konuşmuştu hesabını kestim gibi ayak yapanlar....

sen ne kadar savunursan savun bunun adının ne olduğu ortadadır ! bi defa arkadaşların olay çıkarmasa bile sonradan önceki arkadaşların dediği gibi psikolojikmen çocuğun üzerinde orda baskı var ! sendeyse arkanda arkadaşların olduğundan dolayı bir rahatlık ...

daha adilce daha delikanlıca bi olay anlatta öyle burdakilerden "afferim iyi yapmışsın" gibi yorumlar bekle bu olaya böyle bir yorum yazabilicek adam varmı bilmiyorum :|

buraya delikanlıca bi olayıda bu dille anlatman dileğiyle ... :|

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Juba
    Juba's avatar
    Erkek

emuxa bunu yazdı:

Juba bunu yazdı:

G-Turk bunu yazdı:

Adam arkandan konusmus, gidip dövmüssün. Bence yanlis.
    Adam gibi uyarabilirdin, direk 10vs1 yapmissin, arkadaslarini cagiriyorsun o da tek geliyor
    Onun ordaki psikolojisi zaten düsük. Seni dövse bile digerleri var.

Anlamadigim arkadaslarini neden cagiriyorsun, teke teke bir yere cagir, uyar. Anlamadimi bu yazdiklarini yapardin.

teke tek çıktık zaten . bizimkileride uyardım önceden karışmayın tarzında. karışmadılarda zaten

zuahah arkalrın da safmış kavgaya gidecem birde ilicem :D sende ama insafsız adamsın ha ulan 10 a tek yapılırmı git kır kafayı gözü teke tek adın duyulsun 10 a tek gidince o tek kişinin adı duyulur 10 kişi ye karşı geldi ve ayretten belirtmek istiyorum çok gereksız ve saçma bir konu :)

ortaçağdamı yaşıyosunda adın duyulsun . saçma saçma konuşma a.k . ben dahil 4 kişiydik . KİMSE KARIŞMADI !!! .

Demiri demirle dövdüler; biri sıcak biri soğuktu, İnsanı insanla kırdılar; biri aç biri toktu. Pir Sultan Abdal
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Artek
    Artek's avatar
    Erkek

emeğe saygı .. (!)

eline sağlık kardeşim =) ..

http://www.indirbe.com - Hep indir Full indir - - 2010
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Juba
    Juba's avatar
    Erkek

Protesto bunu yazdı:

hocam sen ne kadar karışmayacaklardı falan ayağı yaparsan yap o işler öyle olmaz herkes yaşamıştır !

1 vs 1  dersin 1 tarafta +9 kişi olur sen orda ezilen taraf olduğun zaman mutlaka orda 9 vs 1 olay daha başlamış olur ... ! yani o işlere burda kimseyi inandıramazsın...

en uyuz olduğum türdür bu 10 - 20 vs 1 kavgaya girip sonra delikanlıyım diye , intikamımı aldım küfür etmişti arkamdan konuşmuştu hesabını kestim gibi ayak yapanlar....

sen ne kadar savunursan savun bunun adının ne olduğu ortadadır ! bi defa arkadaşların olay çıkarmasa bile sonradan önceki arkadaşların dediği gibi psikolojikmen çocuğun üzerinde orda baskı var ! sendeyse arkanda arkadaşların olduğundan dolayı bir rahatlık ...

daha adilce daha delikanlıca bi olay anlatta öyle burdakilerden "afferim iyi yapmışsın" gibi yorumlar bekle bu olaya böyle bir yorum yazabilicek adam varmı bilmiyorum :|

buraya delikanlıca bi olayıda bu dille anlatman dileğiyle ... :|

üzerinden çok zaman geçti diye anlatmamıştım . madem öyle istiyosun öylesinide anlatıyımda alayınızın içi rahat etsin amk.

3 sene önce güneş tutulması olmuştu hatırlarsınız . bu sırada ders kaynadı hoca dışarı çıkmayın falan dedi . ben kapıyı araladım dışarı bakmak için , kapıyı açar açmaz tüm sınıf dışarı çullandı . akabinde hoca dedi kim çıktı dışarı . bu benim hasmım olan adam barış çıktı hocam dedi , haydi ne dersen de hoca 1 defa duydu bunu . ki bende dışarı çıkmadım . bunu duyan hoca geldi kulağımı çekti amk . bekledim tenefüsün gelmesini . tenefüs gelince çağırdım bunu dışarıya  . probleminmi varda hocaya söylüyosun vb tarzında konuştum . iteledim falan , ana bacı girince burnunun üstüne kafayı koydum kanlar saçıldı (yanlış olmasın bu sırada sadece 2imiz varız tenha biyerdeydik bu sırada) . 1 tanede direk koydum suratına . olay daha ciddiye binmesin diye bıraktım . hoca falan gördü 1 de müdürden tokat yedik üstüne amk .

sanırım bu tatmin edici oldu ....

Demiri demirle dövdüler; biri sıcak biri soğuktu, İnsanı insanla kırdılar; biri aç biri toktu. Pir Sultan Abdal
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Protesto
    Protesto's avatar
    Erkek

tamam hoca  tamam ... diyecek bişey yok kasma fazla ... zamanla olur bazı şeyler

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NighT-7
    NighT-7's avatar
    Erkek

Adamın arkasından konuşmuş, oçluğu yapmış hak etmiş işte. Ama şöyle bi durum var. Senin yanındaki 3 arkadaşın olaya karışmasa bile dövdüğün çocuk tek olduğu için psikolojik olarak eziklik hisedecek. O yanındaki 3 arkadaş, dövdüğün çocuğun da arkadaşı ise belki o kadar da eziklik duymaz bişe olunca ayırırlar diye biraz da olsa rahatlayabiir. Çünkü daha önceden yine dövmüştün çocuğu. Ama sen orda o dövdüğün çocuğun sana dediği lafı da diyince sen ve 3 arkadaşın hem fikir olduğunuzu düşününce fena olmuştur onun için. O zaman kendini rahat hissedemez, tutukluk olur. Yani o 3 arkadaşın karışmasa bile onların olmadığı bi gün dövsen daha iyi olurdu veya bu lafı dedikten sonra vurmayacaktın. Rezilliğiyle kalacaktı. yakıntakip(holygan) abinin dediği gibi

sanılanın aksine...
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dead_march
    dead_march's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

yav hocam ölö çömezdövmek ne ara erkeklikoldu sıkıştırbiyerde verbiraz ayarı yeter dengin adamla böle kavga edersin bide kusra bakma ama bana anlatırken biraz abartmışın gibi geldi olmayabilir ama bana öyle geldi

bundan sonra oy kullanmayacağım eğer bir kişi bile gelip oy kullanmak vatandaşlık görevidir felan derse çıkarır kimliğimi götüne sokarım
Toplam Hit: 9615 Toplam Mesaj: 63