Eski Bir Düşmanla Kavga
-
arkadaşlarını nekadar uyarsanda boş yaptıgın yanlıştır karşı taraf tek sen arkadaşlarınla gitmişsin... birde gelip konu açmışsın yumruk attım şöyle yaptım sonra arkadaşlar ayırdı ..vs yazmışsın tam KOMEDİ.
Peki şimdi sorum şu ee sonuç dövdün ne oldu? kavgayla bir yere varamazsınız.. çocuga nedir benimle sorunun niye arkamdan konuşuyorsun..vs demek yerine ..... kusura bakma ama buda sizin ne kadar cahil biri oldugunuzu gösteriyor.
-
ya anlamıyorum hala sorunlarını kavgayla çözmeye çalışan insanları evet zamanında bizde çok dayak attık çok dayak yedik ama boş sen zaten arkadaşlarını çağırmakla adamı orda dövmüşsün zaten bi daha dövmene ne hacet hade onu bırak alıp karşına oturtsan insançıl şekilde halletmeye çalışsan daha hoş olmazmı ha baktın olmuyore işte o zaman dövüyore
-
hacı gel kapışalım seninle.. yanıma 3 arkadaş alcam. merak etme uyarıcam karışmayın diye
-
Bi ara formda 15 yaşında birinin çocuğu olmuştu a.q nerde o arkadaş merak ettim yazıları okuyunca o aklıma geldi:)
-
iyi yapmışsın.Sen iyi yapmışsın diyorsan iyidir...
Senin arkandan konuşulmaması gereken biri lduğunu anlasınlar.Başka biri arkasından konuşturur dayak atmazdı ama demekki sen yapıyorsun sorun değil :-/
-
"büyü de gel çocuk; büyü de gel
hadi o yolları yürü de gel"hottest song from Sertab Erener...
-
finish him.
yaşın kaç bilmiyorum ama bizde zamanında ota boka çok kavga ettik sonradan vaktini bu boş işlerle harcadığını maaşını aldığın gün anlıyorsun. arkadaşım derslerine bak boşver bu işleri sonradan çok pişman oluyorsun yaşım senden belki çok fazla değil ama yaşadığım pişmanlık haddinden fazla. hala bile salaklık yapıyorum altımda don(şort falan değil bildiğin don) uykudan yeni kalkmışım elimde bıçak mahallede adam kovalıyorum sonra pişman oluyorum. kimle kavga ettiysem sonradan can ciğer olduk pişmanlığı bana kaldı. zamanında lisede bizden korkanlar şimdi parasıyla statüsüyle bizi dövüyor bizde ezik ezik bakıyoruz.
-
istanbula gelirsem o çocuğun intikamını ben alacam senden :D ağzını burnunu kırıym da anla :C
bide o çocuk arkadaşlarını toplayıp seni tenhaya kıstırabilitesi yüksek. o yüzden tavsiyem = kıçını kolla.
-
hoca tekvandoya falanmı gidiyon apcagi pandatoryo falanda vurdunmu :D:D
-
onun yanındada bi kaç kişi varmıydı var ise sen haklısın ama onun adamları yoq idiyse sen haksızsın hocam