folder Tahribat.com Forumları
linefolder Vukuatlar
linefolder Eski Bir Düşmanla Kavga

Eski Bir Düşmanla Kavga

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    olivetti
    olivetti's avatar
    Erkek

arkadaşlarını nekadar uyarsanda boş yaptıgın yanlıştır karşı taraf tek sen arkadaşlarınla gitmişsin... birde gelip konu açmışsın yumruk attım şöyle yaptım sonra arkadaşlar ayırdı ..vs yazmışsın tam KOMEDİ.

Peki şimdi sorum şu ee sonuç dövdün ne oldu? kavgayla bir yere varamazsınız.. çocuga nedir benimle sorunun niye arkamdan konuşuyorsun..vs demek yerine ..... kusura bakma ama buda sizin ne kadar cahil biri oldugunuzu gösteriyor.

...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sorry_13
    sorry_13's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    ya anlamıyorum hala sorunlarını kavgayla çözmeye çalışan insanları evet zamanında bizde çok dayak attık çok dayak yedik ama boş sen zaten arkadaşlarını çağırmakla adamı orda dövmüşsün zaten bi daha dövmene ne hacet hade onu bırak alıp karşına oturtsan insançıl şekilde halletmeye çalışsan daha hoş olmazmı ha baktın olmuyore işte o zaman dövüyore

sevgim gercek olmasaydı aglayabilirmiydim.... aşkın benle olmasaydı nasıl gülebilirdim.. ates beni yaktıkça daha çok soğuyorum.. soğuyorum ben ateşi körükledikçe buz gibi donuyorum... bana şaşkın bakıyorlar onlarıda anlıyorum.. evvel zaman bir damla iken durumum... elhan derya hal buluyorum
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ultrAsker
    ultrAsker's avatar
    Erkek
    hacı gel kapışalım seninle.. yanıma 3 arkadaş alcam. merak etme uyarıcam karışmayın diye

i ve got nothing against god. its his fan club i cant stand.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Dina_Kaki
    Dina_Kaki's avatar
    Erkek
    Bi ara formda 15 yaşında birinin çocuğu olmuştu a.q nerde o arkadaş merak ettim yazıları okuyunca o aklıma geldi:)

Ve blok yapılan derslerin tek güzelliği, bir sigara daha içmeyip düşünebilmek seni..A.Redif YANKI
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ayro
    Ayro's avatar
    Erkek

iyi yapmışsın.Sen iyi yapmışsın diyorsan iyidir...

Senin arkandan konuşulmaması gereken biri lduğunu anlasınlar.Başka biri arkasından konuşturur dayak atmazdı ama demekki sen yapıyorsun sorun değil :-/

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Yeah
    Yeah's avatar
    Erkek

"büyü de gel çocuk; büyü de gel
    hadi o yolları yürü de gel"

hottest song from Sertab Erener...

herşeyin kısası makbuldur; ulaşmak isteyen yesterfox_55@hotmail.com a mail atabilir...
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nazmanya
    nazmanya's avatar
    Erkek

finish him.

yaşın kaç bilmiyorum ama bizde zamanında ota boka çok kavga ettik sonradan vaktini bu boş işlerle harcadığını maaşını aldığın gün anlıyorsun. arkadaşım derslerine bak boşver bu işleri sonradan çok pişman oluyorsun yaşım senden belki çok fazla değil ama yaşadığım pişmanlık haddinden fazla. hala bile salaklık yapıyorum  altımda don(şort falan değil bildiğin don) uykudan yeni kalkmışım elimde bıçak mahallede adam kovalıyorum sonra pişman oluyorum. kimle kavga ettiysem sonradan can ciğer olduk pişmanlığı bana kaldı. zamanında lisede bizden korkanlar şimdi parasıyla statüsüyle bizi dövüyor bizde ezik ezik bakıyoruz.  

http://www.speedtest.net/result/926625321.png
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    baron_27
    baron_27's avatar
    Erkek

istanbula gelirsem o çocuğun intikamını ben alacam senden :D ağzını burnunu kırıym da anla :C

bide o çocuk arkadaşlarını toplayıp seni tenhaya kıstırabilitesi yüksek. o yüzden tavsiyem = kıçını kolla.

///______________
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KingOfTheAngel
    KingOfTheAngel's avatar
    Erkek
    hoca tekvandoya falanmı gidiyon apcagi pandatoryo falanda vurdunmu :D:D

BENDEN NE KÖY OLUR NE KASABA BENDEN OLSA OLSA MEMLEKET OLUR MEMLEKET...
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    seboist
    seboist's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    onun yanındada bi kaç kişi varmıydı var ise sen haklısın ama onun adamları yoq idiyse sen haksızsın hocam

ebedi devlet
Toplam Hit: 9617 Toplam Mesaj: 63