folder Tahribat.com Forumları
linefolder Download / Dosya Paylaşım
linefolder Euro Truck Simulator 2 [2012] Türkçe | Full

Euro Truck Simulator 2 [2012] Türkçe | Full

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RockZs
    RockZs's avatar
    Erkek
    darkroques61 bunu yazdı
    RockZs bunu yazdı
    darkroques61 bunu yazdı
    RockZs bunu yazdı
    darkroques61 bunu yazdı

Serial sorunu yaşayan tek ben miyim ?

3342J-DYJF0-XEA3K-5J0YS-40UFY
    ya da
    THWYR-Y553Q-71V7H-L8KLL-4KFXE

dener misin?

Buradakilerin hepsini denedim arada yiyor biraz oynayınca gidiyor..

oyunun güncelleme yapmasına izin verme.

istersen oyunu sil yeniden yükle.

http://thepiratebay.ee/torrent/7745176/Euro_Truck_Simulator_2_FULL-P2P

ben buradan indirdim, sorunsuz çalışıyor.

Sildim yükledim aynısı oldu ama büyük ihtimalle kayıtlı oyunu attığım için öyle oldu. Yeniden de başlamak istemiyorum bakalım..

aynı sorun, son güncellemeyi yapınca benim de başıma geldi. güncelleme yaptıktan hemen sonra cd key istedi. ne denediysem olmadı.

çözümü oyunu silip, belgelerimdeki klasörünü de sildikten sonra, yeniden kurmakta arıyorum.

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    scuderia
    scuderia's avatar
    Erkek

profilimde silindi bu key davasına o kadar yol boşa gitti şimdi böyle oluncada orjinalini niye alalım diye düşünüyom...

l enfer c est les autres Sartre ...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RaNGeR
    RaNGeR's avatar
    Erkek

Hocam CCleaner ile kayıt defterindeki oyun ile alakalı kayıtları bütün kayıtları silmeyi deneyin. Daha sonra verilen serialleri kullanarak yeniden kurulum yapmayı deneyin ve oyun güncelleştirmelerine izin vermeyin.

Forumda mesaj yazarken lütfen imla kurallarına uyalım, düzgün bir TÜRKÇE ile yazışalım. TÜRKÇE bizimdir, dilimize sahip çıkalım.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Castaway
    Castaway's avatar
    Homo

500.000 euro kredi çektim. ödeyemiyorum anasını satim. yok mu hilesi falan bu oyunun. cheat engine de yemiyor :D

...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MustyKTE
    MustyKTE's avatar
    Erkek

İyi yerlere gelmiş bi arkadas save dosyasını paylaşsın bizde faydalanalım borç batağındayım ben.. hadi bakalım. 

hşşşt.. instagram.com/m.cebecioglu
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    coLin
    coLin's avatar
    Erkek

Hile olarak bunu kullanıyorum, ama sadece para için. :D

http://www.sicheats.com/index.php?categoryid=1&p2_articleid=727

Yalnız kullanımı şöyle, siteye üye oluyorsunuz, siteye giriş yaptıktan sonra sol üstte Home butonun yanında download key yazan yeri tıklayıp keyinizi indiriyorsunuz. Daha sonra bu key dosyasını indirdiğiniz trainer dosyalarının içine atın.

Traineri çalıştırın, üyelik bilgileriniz ile trainer üstünden giriş yapın. Run game tıklayın ve oyunun exe dosyasını gösterin. Trainer üstünden oyun açılacaktır.

Ben sadece parası için kullanıyorum bunu, zaten bir defa para hilesini açınca daha sonraları buna gereksinim duymuyorsunuz.

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Castaway
    Castaway's avatar
    Homo
    coLin bunu yazdı

Yalnız kullanımı şöyle, siteye üye oluyorsunuz, siteye giriş yaptıktan sonra sol üstte Home butonun yanında download key yazan yeri tıklayıp keyinizi indiriyorsunuz. Daha sonra bu key dosyasını indirdiğiniz trainer dosyalarının içine atın.

Traineri çalıştırın, üyelik bilgileriniz ile trainer üstünden giriş yapın. Run game tıklayın ve oyunun exe dosyasını gösterin. Trainer üstünden oyun açılacaktır.

Ben sadece parası için kullanıyorum bunu, zaten bir defa para hilesini açınca daha sonraları buna gereksinim duymuyorsunuz.

trainer activated diyor, sonra 1 e basıyorum birşey olmuyor hocam. para aynı duruyor. amele falan aldım azaldı hatta param

...
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    coLin
    coLin's avatar
    Erkek
    Yahoo bunu yazdı
    coLin bunu yazdı

trainer activated diyor, sonra 1 e basıyorum birşey olmuyor hocam. para aynı duruyor. amele falan aldım azaldı hatta param

Önce insert tuşuna basıp traineri aktif ediyor, daha sonra 1 e basıyormusun?

coLin tarafından 24/Eki/12 23:36 tarihinde düzenlenmiştir
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    pesimistzombie
    pesimistzombie's avatar
    Erkek

Oyunu daha tatlı hale getirmek için bazı modlar;

http://ul.to/qm5bjd3d

içindekiler;

kabinin az ses çıkarma sorununu düzeltme - kabinmotorsesi.scs

kabinin biraz daha sallanarak daha gerçekçilik katması - Realistic Physics Mod v1.2.scs

kabin içindeki ışıklandırmanın daha hoş gözükmesi - salon.scs

kabinin oturma pozisyonunu iyileştirme (bazı çekicilerde geçerli olmuyor) - Sitzpositionen-von-allen-Trucks.scs

kabinden dış dünyayı çok az duyma sorununu giderme - volume_world.scs

kurulum;

mod.rar dan çıkardığınız dosyaları Belgelerim\Euro Truck Simulator 2\mod klasörüne atın 

Not: hız modu kullanıyorsanız bazı dosyalar çakışacak oyun hata verecektir.

:|
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    coLin
    coLin's avatar
    Erkek
    pesimistzombie bunu yazdı

Oyunu daha tatlı hale getirmek için bazı modlar;

http://ul.to/qm5bjd3d

içindekiler;

kabinin az ses çıkarma sorununu düzeltme - kabinmotorsesi.scs

kabinin biraz daha sallanarak daha gerçekçilik katması - Realistic Physics Mod v1.2.scs

kabin içindeki ışıklandırmanın daha hoş gözükmesi - salon.scs

kabinin oturma pozisyonunu iyileştirme (bazı çekicilerde geçerli olmuyor) - Sitzpositionen-von-allen-Trucks.scs

kabinden dış dünyayı çok az duyma sorununu giderme - volume_world.scs

kurulum;

mod.rar dan çıkardığınız dosyaları Belgelerim\Euro Truck Simulator 2\mod klasörüne atın 

Not: hız modu kullanıyorsanız bazı dosyalar çakışacak oyun hata verecektir.

Hocam şunları başka hosta atsan, mediafire, rapid rghost filan? Kıl oluyorum şu ul.to nun bekletmesine.

Toplam Hit: 41306 Toplam Mesaj: 214