Euro Truck Simulator 2 [2012] Türkçe | Full
-
darkroques61 bunu yazdıRockZs bunu yazdıdarkroques61 bunu yazdıRockZs bunu yazdıdarkroques61 bunu yazdı
Serial sorunu yaşayan tek ben miyim ?
3342J-DYJF0-XEA3K-5J0YS-40UFY
ya da
THWYR-Y553Q-71V7H-L8KLL-4KFXE
dener misin?Buradakilerin hepsini denedim arada yiyor biraz oynayınca gidiyor..
oyunun güncelleme yapmasına izin verme.
istersen oyunu sil yeniden yükle.
http://thepiratebay.ee/torrent/7745176/Euro_Truck_Simulator_2_FULL-P2P
ben buradan indirdim, sorunsuz çalışıyor.
Sildim yükledim aynısı oldu ama büyük ihtimalle kayıtlı oyunu attığım için öyle oldu. Yeniden de başlamak istemiyorum bakalım..
aynı sorun, son güncellemeyi yapınca benim de başıma geldi. güncelleme yaptıktan hemen sonra cd key istedi. ne denediysem olmadı.
çözümü oyunu silip, belgelerimdeki klasörünü de sildikten sonra, yeniden kurmakta arıyorum.
-
profilimde silindi bu key davasına o kadar yol boşa gitti şimdi böyle oluncada orjinalini niye alalım diye düşünüyom...
-
Hocam CCleaner ile kayıt defterindeki oyun ile alakalı kayıtları bütün kayıtları silmeyi deneyin. Daha sonra verilen serialleri kullanarak yeniden kurulum yapmayı deneyin ve oyun güncelleştirmelerine izin vermeyin.
-
500.000 euro kredi çektim. ödeyemiyorum anasını satim. yok mu hilesi falan bu oyunun. cheat engine de yemiyor :D
-
İyi yerlere gelmiş bi arkadas save dosyasını paylaşsın bizde faydalanalım borç batağındayım ben.. hadi bakalım.
-
Hile olarak bunu kullanıyorum, ama sadece para için. :D
http://www.sicheats.com/index.php?categoryid=1&p2_articleid=727
Yalnız kullanımı şöyle, siteye üye oluyorsunuz, siteye giriş yaptıktan sonra sol üstte Home butonun yanında download key yazan yeri tıklayıp keyinizi indiriyorsunuz. Daha sonra bu key dosyasını indirdiğiniz trainer dosyalarının içine atın.
Traineri çalıştırın, üyelik bilgileriniz ile trainer üstünden giriş yapın. Run game tıklayın ve oyunun exe dosyasını gösterin. Trainer üstünden oyun açılacaktır.
Ben sadece parası için kullanıyorum bunu, zaten bir defa para hilesini açınca daha sonraları buna gereksinim duymuyorsunuz.
-
coLin bunu yazdı
Yalnız kullanımı şöyle, siteye üye oluyorsunuz, siteye giriş yaptıktan sonra sol üstte Home butonun yanında download key yazan yeri tıklayıp keyinizi indiriyorsunuz. Daha sonra bu key dosyasını indirdiğiniz trainer dosyalarının içine atın.
Traineri çalıştırın, üyelik bilgileriniz ile trainer üstünden giriş yapın. Run game tıklayın ve oyunun exe dosyasını gösterin. Trainer üstünden oyun açılacaktır.
Ben sadece parası için kullanıyorum bunu, zaten bir defa para hilesini açınca daha sonraları buna gereksinim duymuyorsunuz.
trainer activated diyor, sonra 1 e basıyorum birşey olmuyor hocam. para aynı duruyor. amele falan aldım azaldı hatta param
-
Yahoo bunu yazdıcoLin bunu yazdı
trainer activated diyor, sonra 1 e basıyorum birşey olmuyor hocam. para aynı duruyor. amele falan aldım azaldı hatta param
Önce insert tuşuna basıp traineri aktif ediyor, daha sonra 1 e basıyormusun?
coLin tarafından 24/Eki/12 23:36 tarihinde düzenlenmiştir -
Oyunu daha tatlı hale getirmek için bazı modlar;
içindekiler;
kabinin az ses çıkarma sorununu düzeltme - kabinmotorsesi.scs
kabinin biraz daha sallanarak daha gerçekçilik katması - Realistic Physics Mod v1.2.scs
kabin içindeki ışıklandırmanın daha hoş gözükmesi - salon.scs
kabinin oturma pozisyonunu iyileştirme (bazı çekicilerde geçerli olmuyor) - Sitzpositionen-von-allen-Trucks.scs
kabinden dış dünyayı çok az duyma sorununu giderme - volume_world.scs
kurulum;
mod.rar dan çıkardığınız dosyaları Belgelerim\Euro Truck Simulator 2\mod klasörüne atın
Not: hız modu kullanıyorsanız bazı dosyalar çakışacak oyun hata verecektir.
-
pesimistzombie bunu yazdı
Oyunu daha tatlı hale getirmek için bazı modlar;
içindekiler;
kabinin az ses çıkarma sorununu düzeltme - kabinmotorsesi.scs
kabinin biraz daha sallanarak daha gerçekçilik katması - Realistic Physics Mod v1.2.scs
kabin içindeki ışıklandırmanın daha hoş gözükmesi - salon.scs
kabinin oturma pozisyonunu iyileştirme (bazı çekicilerde geçerli olmuyor) - Sitzpositionen-von-allen-Trucks.scs
kabinden dış dünyayı çok az duyma sorununu giderme - volume_world.scs
kurulum;
mod.rar dan çıkardığınız dosyaları Belgelerim\Euro Truck Simulator 2\mod klasörüne atın
Not: hız modu kullanıyorsanız bazı dosyalar çakışacak oyun hata verecektir.
Hocam şunları başka hosta atsan, mediafire, rapid rghost filan? Kıl oluyorum şu ul.to nun bekletmesine.