folder Tahribat.com Forumları
linefolder Download / Dosya Paylaşım
linefolder Euro Truck Simulator 2 [2012] Türkçe | Full

Euro Truck Simulator 2 [2012] Türkçe | Full

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RaNGeR
    RaNGeR's avatar
    Erkek

O kadar aradım bulamadım. Bilseydim daha erken sorardım :) Eyvallah teşekkürler :)

O değil de arama yaparken bir sürü modunu buldum :)

Oyuna ilk başladığımda "Dünya'da MAN ahirette İMAN" diyerek MAN seçmiştim :) Ama en iyi makina Valiantmış, Seviye 15 olan profilimi sildim Valiant ile yeniden başlayacağım :)

Forumda mesaj yazarken lütfen imla kurallarına uyalım, düzgün bir TÜRKÇE ile yazışalım. TÜRKÇE bizimdir, dilimize sahip çıkalım.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    coLin
    coLin's avatar
    Erkek
    RaNGeR bunu yazdı

O kadar aradım bulamadım. Bilseydim daha erken sorardım :) Eyvallah teşekkürler :)

O değil de arama yaparken bir sürü modunu buldum :)

Oyuna ilk başladığımda "Dünya'da MAN ahirette İMAN" diyerek MAN seçmiştim :) Ama en iyi makina Valiantmış, Seviye 15 olan profilimi sildim Valiant ile yeniden başlayacağım :)

Aynı benim gibi yapmışsın :D bende ilk MAN ile başladım. Harbi iyiydi, taa ki valiant`ı keşfedene kadar. :) Frenlerde MAN`ı arıyorum ama hızlanma adına bu alet en iyisi.

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RaNGeR
    RaNGeR's avatar
    Erkek

Yalnız Valiant ile Scania'nın panellerinde bir şeyden hoşlanmadım, kısa far sembolü yok :P Kedi gözü ile kısa farlar arasında gösterge panelinde bir fark yok :P Neyse böyle oynayacaz artık :P

Forumda mesaj yazarken lütfen imla kurallarına uyalım, düzgün bir TÜRKÇE ile yazışalım. TÜRKÇE bizimdir, dilimize sahip çıkalım.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RotKerim
    RotKerim's avatar
    Erkek

moda iyice girdim beyler :D:D

RotKerim tarafından 28/Eki/12 00:50 tarihinde düzenlenmiştir

Fuck Mobb Deep Fuck Biggie Fuck Bad Boy as a staff record label and as a mother fuckin crew. En büyük hayalimi sordu geçenlerde birisi Midtown metrosundan inip Broadwayde bir kaç tur attıktan sonra Union Square Park karşındaki Starbucksda bir kahve içmek.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RotKerim
    RotKerim's avatar
    Erkek
    RaNGeR bunu yazdı

Yalnız Valiant ile Scania'nın panellerinde bir şeyden hoşlanmadım, kısa far sembolü yok :P Kedi gözü ile kısa farlar arasında gösterge panelinde bir fark yok :P Neyse böyle oynayacaz artık :P

hass bende manla basladım la :D:D

Fuck Mobb Deep Fuck Biggie Fuck Bad Boy as a staff record label and as a mother fuckin crew. En büyük hayalimi sordu geçenlerde birisi Midtown metrosundan inip Broadwayde bir kaç tur attıktan sonra Union Square Park karşındaki Starbucksda bir kahve içmek.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RaNGeR
    RaNGeR's avatar
    Erkek

Hocam resimdeki sigaraya sansür koysaydınız iyiydi. RTÜK'ten ceza yemeyelim :)

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Easx
    Easx's avatar
    Erkek

Yahu şoför soktum işe iki tane cektım altlarına arabalarını. Sureklı zarara sokuyor bunlar benı bır yararını goremedım :D

www.kriptopedi.com
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    coLin
    coLin's avatar
    Erkek

Bu arada ben aracın 200 km üstüne çıkabilir demiştim ancak bu meret 180 km üstüne çıkmıyor :D Rampa aşşağı boş şekilde 180 üstüne çıkmadı meret yaa. Birkaç defa daha denedim yemedi. Limit nedir oyunda bilmiyorum.

180 üstüne çıkabilen varmı?

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ilyas208
    ilyas208's avatar
    Erkek
    Huerfanos bunu yazdı

Elimi direksiyondan çekip paketten sigara çıkartırken aldığım zevk paha biçilemez.
    Evde atletle geziyom , uzun l&m içmeye başladım , yarının benzin parasını nasıl çıkartırız diye düşünüyorum.

Hoca gaza getirdin beni de, bende indiriyorum :D

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tnrsk
    Tnrsk's avatar
    Erkek
    bu valiantin hangi modelini kllaniyosunuz en hızlı tir hangisi ben 110'u gecemedim bide bu şoför camını nasıl acicam icerdeyken motor sesi gelmiyo

Toplam Hit: 39158 Toplam Mesaj: 214