Euro Truck Simulator 2 [2012] Türkçe | Full
-
O kadar aradım bulamadım. Bilseydim daha erken sorardım :) Eyvallah teşekkürler :)
O değil de arama yaparken bir sürü modunu buldum :)
Oyuna ilk başladığımda "Dünya'da MAN ahirette İMAN" diyerek MAN seçmiştim :) Ama en iyi makina Valiantmış, Seviye 15 olan profilimi sildim Valiant ile yeniden başlayacağım :)
-
RaNGeR bunu yazdı
O kadar aradım bulamadım. Bilseydim daha erken sorardım :) Eyvallah teşekkürler :)
O değil de arama yaparken bir sürü modunu buldum :)
Oyuna ilk başladığımda "Dünya'da MAN ahirette İMAN" diyerek MAN seçmiştim :) Ama en iyi makina Valiantmış, Seviye 15 olan profilimi sildim Valiant ile yeniden başlayacağım :)
Aynı benim gibi yapmışsın :D bende ilk MAN ile başladım. Harbi iyiydi, taa ki valiant`ı keşfedene kadar. :) Frenlerde MAN`ı arıyorum ama hızlanma adına bu alet en iyisi.
-
Yalnız Valiant ile Scania'nın panellerinde bir şeyden hoşlanmadım, kısa far sembolü yok :P Kedi gözü ile kısa farlar arasında gösterge panelinde bir fark yok :P Neyse böyle oynayacaz artık :P
-
-
RaNGeR bunu yazdı
Yalnız Valiant ile Scania'nın panellerinde bir şeyden hoşlanmadım, kısa far sembolü yok :P Kedi gözü ile kısa farlar arasında gösterge panelinde bir fark yok :P Neyse böyle oynayacaz artık :P
hass bende manla basladım la :D:D
-
Hocam resimdeki sigaraya sansür koysaydınız iyiydi. RTÜK'ten ceza yemeyelim :)
-
Yahu şoför soktum işe iki tane cektım altlarına arabalarını. Sureklı zarara sokuyor bunlar benı bır yararını goremedım :D
-
Bu arada ben aracın 200 km üstüne çıkabilir demiştim ancak bu meret 180 km üstüne çıkmıyor :D Rampa aşşağı boş şekilde 180 üstüne çıkmadı meret yaa. Birkaç defa daha denedim yemedi. Limit nedir oyunda bilmiyorum.
180 üstüne çıkabilen varmı?
-
Huerfanos bunu yazdı
Elimi direksiyondan çekip paketten sigara çıkartırken aldığım zevk paha biçilemez.
Evde atletle geziyom , uzun l&m içmeye başladım , yarının benzin parasını nasıl çıkartırız diye düşünüyorum.Hoca gaza getirdin beni de, bende indiriyorum :D
-
bu valiantin hangi modelini kllaniyosunuz en hızlı tir hangisi ben 110'u gecemedim bide bu şoför camını nasıl acicam icerdeyken motor sesi gelmiyo