folder Tahribat.com Forumları
linefolder Download / Dosya Paylaşım
linefolder Euro Truck Simulator 2 [2012] Türkçe | Full

Euro Truck Simulator 2 [2012] Türkçe | Full

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MaviGozluDev
    MaviGozluDev's avatar
    Erkek

garajı büyüttüm 2 tır 2 şöför.. yeter.. yoksa sabaha kadar bağlıcam damara hakaten direksiyon başında :)

.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kutengri
    Kutengri's avatar
    Erkek

Harita biraz daha büyük olsaydı da memleketimin dağlarında yollarında sallasaydık direksiyonu daha iyi olacaktı ama yinede sardı baya.

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    pesimistzombie
    pesimistzombie's avatar
    Erkek

belgelerim içindeki euro truck simulators 2 klasörüne http://uploaded.net/file/j9neckd6 şu linkteki rar dosyasının içinde bulunan live_streams.sii dosyasını atın oyun içinde türkçe damar radyoları dinleyebilirsiniz net üzerinden. oyundaki ayarlardan müzik sesini kısın motor sesini bastırmasın. hayırlı yolculuklar :v

klavyeyle oynayanlar direksiyonu fareye geçirsin klavyeyle uzun yola mı çıkılırmış :|

pesimistzombie tarafından 22/Eki/12 06:24 tarihinde düzenlenmiştir

:|
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MaviGozluDev
    MaviGozluDev's avatar
    Erkek
    pesimistzombie bunu yazdı

belgelerim içindeki euro truck simulators 2 klasörüne http://uploaded.net/file/j9neckd6 şu linkteki rar dosyasının içinde bulunan live_streams.sii dosyasını atın oyun içinde türkçe damar radyoları dinleyebilirsiniz net üzerinden. oyundaki ayarlardan müzik sesini kısın motor sesini bastırmasın. hayırlı yolculuklar :v

klavyeyle oynayanlar direksiyonu fareye geçirsin klavyeyle uzun yola mı çıkılırmış :|

yokluk insana neler yaptırıyo işte :) direksyion seti vardıda biz mi oynamadık :d

.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fotografci
    DarkSkull
    DarkSkull's avatar
    Erkek
    Amd-x bunu yazdı

abi bunu prof direksiyon setiyle oynayanlar var mı ?

hadi şöyle bir genelleme yapayım ;

öyle gerçekçi bir sistemle araba oyunlarını nasıl oynuyorsunuz, en gerçeğe yaklaştığınız simule var mı ?

@ barış,

abi o çay fastı hiç bitmez zaten oyun oynarken.. :/

Oynadığım en gerçekçi oyun test drive unlimited. Ama ya g25, g27 ile oynayacaksın ya da 2 direksiyon bağlayıp ayağının altında ikisinin pedallarını koyacaksın. Birisinin gazını debriyaj yapman gerek.

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Lotus
    Lotus's avatar
    Homo

la dün geceden beri oynuyorum fena sardı kitap parasını bi direksiyon setine mi harcasam diye düşünüyorum valla fena zevk verir öyle klavye gitmiyor uzun yolda en ucuz reno tır ı aldık ama kredi borcu 100 bin kayme oldu :D ulan amma oyunmuş insan kendini harbi tırcı sanmaya başlıyor bir yerden sonra :D

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MaviGozluDev
    MaviGozluDev's avatar
    Erkek
    Lotus bunu yazdı

la dün geceden beri oynuyorum fena sardı kitap parasını bi direksiyon setine mi harcasam diye düşünüyorum valla fena zevk verir öyle klavye gitmiyor uzun yolda en ucuz reno tır ı aldık ama kredi borcu 100 bin kayme oldu :D ulan amma oyunmuş insan kendini harbi tırcı sanmaya başlıyor bir yerden sonra :D

toplamda 500bin kredi var, daha 4 taksidini ödedim :D ossun büyümek için risk şart :D

.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mYMusti
    mYMusti's avatar
    Erkek

bi çizik atayımda bakarım ;)

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BaD_BoYs
    BaD_BoYs's avatar
    Erkek

Gece bi kaptırmışım sabah olmuş 05:30 :D 2 Tır 2 Şöför Cepte kredi borcu şirketi büyütmeye devam :D

.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Lotus
    Lotus's avatar
    Homo

oyunu 1-2 saat oynayınca kapanıyor pc çok mu ısınıyor nedir anlamadım , ama ben hilesiz oyun oynayamıyorum yav bulamadım bunun hileleride 

Toplam Hit: 41300 Toplam Mesaj: 214