Euro Truck Simulator 2 [2012] Türkçe | Full
-
garajı büyüttüm 2 tır 2 şöför.. yeter.. yoksa sabaha kadar bağlıcam damara hakaten direksiyon başında :)
-
Harita biraz daha büyük olsaydı da memleketimin dağlarında yollarında sallasaydık direksiyonu daha iyi olacaktı ama yinede sardı baya.
-
belgelerim içindeki euro truck simulators 2 klasörüne http://uploaded.net/file/j9neckd6 şu linkteki rar dosyasının içinde bulunan live_streams.sii dosyasını atın oyun içinde türkçe damar radyoları dinleyebilirsiniz net üzerinden. oyundaki ayarlardan müzik sesini kısın motor sesini bastırmasın. hayırlı yolculuklar :v
klavyeyle oynayanlar direksiyonu fareye geçirsin klavyeyle uzun yola mı çıkılırmış :|
pesimistzombie tarafından 22/Eki/12 06:24 tarihinde düzenlenmiştir -
pesimistzombie bunu yazdı
belgelerim içindeki euro truck simulators 2 klasörüne http://uploaded.net/file/j9neckd6 şu linkteki rar dosyasının içinde bulunan live_streams.sii dosyasını atın oyun içinde türkçe damar radyoları dinleyebilirsiniz net üzerinden. oyundaki ayarlardan müzik sesini kısın motor sesini bastırmasın. hayırlı yolculuklar :v
klavyeyle oynayanlar direksiyonu fareye geçirsin klavyeyle uzun yola mı çıkılırmış :|
yokluk insana neler yaptırıyo işte :) direksyion seti vardıda biz mi oynamadık :d
-
Amd-x bunu yazdı
abi bunu prof direksiyon setiyle oynayanlar var mı ?
hadi şöyle bir genelleme yapayım ;
öyle gerçekçi bir sistemle araba oyunlarını nasıl oynuyorsunuz, en gerçeğe yaklaştığınız simule var mı ?@ barış,
abi o çay fastı hiç bitmez zaten oyun oynarken.. :/
Oynadığım en gerçekçi oyun test drive unlimited. Ama ya g25, g27 ile oynayacaksın ya da 2 direksiyon bağlayıp ayağının altında ikisinin pedallarını koyacaksın. Birisinin gazını debriyaj yapman gerek.
-
la dün geceden beri oynuyorum fena sardı kitap parasını bi direksiyon setine mi harcasam diye düşünüyorum valla fena zevk verir öyle klavye gitmiyor uzun yolda en ucuz reno tır ı aldık ama kredi borcu 100 bin kayme oldu :D ulan amma oyunmuş insan kendini harbi tırcı sanmaya başlıyor bir yerden sonra :D
-
Lotus bunu yazdı
la dün geceden beri oynuyorum fena sardı kitap parasını bi direksiyon setine mi harcasam diye düşünüyorum valla fena zevk verir öyle klavye gitmiyor uzun yolda en ucuz reno tır ı aldık ama kredi borcu 100 bin kayme oldu :D ulan amma oyunmuş insan kendini harbi tırcı sanmaya başlıyor bir yerden sonra :D
toplamda 500bin kredi var, daha 4 taksidini ödedim :D ossun büyümek için risk şart :D
-
bi çizik atayımda bakarım ;)
-
Gece bi kaptırmışım sabah olmuş 05:30 :D 2 Tır 2 Şöför Cepte kredi borcu şirketi büyütmeye devam :D
-
oyunu 1-2 saat oynayınca kapanıyor pc çok mu ısınıyor nedir anlamadım , ama ben hilesiz oyun oynayamıyorum yav bulamadım bunun hileleride