Evde Bakılabilecek Kuş Cinsleri Neler?
-
Müridler evde hayvan beslemek istiyorum, malesef ailemin yanında kalıyorum ancak kuş veya balık beslememe izin veriyorlar. Bende hayvanları sevmeyi sevdiğimden kuş bakmak istiyorum, tatlı sevimli uysal 100 TL limitim var bakabileceğim kuş cinsleri nelerdir?
Not: Kafesim var
-
Hint bülbülü
-
Hint Bülbülü çok tatlılar al çok seveceksin hemde çok ucuz ;)

-
SeRDaR bunu yazdı

daha önce besledinmi hocam gagalama huyları falan varmıdır
-
ArduouS bunu yazdıSeRDaR bunu yazdı

Ürkektirler, eğitime elverişli değil, minik hayvanlardır, rengarenktir, sesler ilginçtir. Elde avuçta beslemeye çok uygun değildir.
-
hayır hayır kesinlikle muhabbet gibib ısırma vs huyları yok evet besledim halada var evde çok da tuhaf öter gülersin
benden sana tavsiye eş al besle 5-6 tane yumurtluyor resmen 3 ayda bir neredeyse babanneme bir çift vermişti babam yavrulata yavrulata hayvanlar üzerinden sigarar paraından tut ev masraflarını bile çıkarmıştı :) -
whoobay bunu yazdıArduouS bunu yazdıSeRDaR bunu yazdı

Ürkektirler, eğitime elverişli değil, minik hayvanlardır, rengarenktir, sesler ilginçtir. Elde avuçta beslemeye çok uygun değildir.
çok ufak galiba öylemi :/ başka cins öneriler varmı peki
-
bende erkek muhabbet kuşu var. sekiz yaşına geldi turp gibi,beslemesi zevkli güzel hayvan, evden biri artık.
-
qzkn bunu yazdı
bende erkek muhabbet kuşu var. sekiz yaşına geldi turp gibi,beslemesi zevkli güzel hayvan, evden biri artık.
muhabbet kuşu çok sıradan hocam ve gagalıyor hayvanlar tırsıyorum :)
ArduouS tarafından 21/Oca/14 21:51 tarihinde düzenlenmiştir -
Hocam bende 2 çift muhabbet kuşum var hobi olarak üretiyorum öyle şuan yumurtası var 4 tane 3 tane daha gelecek hayırlısı bakalım. Bence muhabbet kuşu al 1 çift besle bakımıda kolay.
-
JuMaN bunu yazdı
Hocam bende 2 çift muhabbet kuşum var hobi olarak üretiyorum öyle şuan yumurtası var 4 tane 3 tane daha gelecek hayırlısı bakalım. Bence muhabbet kuşu al 1 çift besle bakımıda kolay.
başka cins kafes kuşu yokmu ya böyle çok pahalı olmayan papağanlar bayağı pahalı