Evde Bakılabilecek Kuş Cinsleri Neler?
-
güvercin beslenemez mi peki?
-
cennet papağanı
-
-
ValentinoRossi bunu yazdıgüvercin beslenemez mi peki?
evde beslenmez.
onu dışarda uçurman lazım. bahçeli evin olacak onun için. yada sarayda yaşarsanda olur. kafes kuşu değiller
-
Bende almayi dusunuyorum ama is dolayisiyla biraz fazla ilgilenemicem ayda iki hafta sabahtan aksama evde yanliz kalicak.
Bu yuzden muhabbet kusu mu alsam yoksa cennet yada sultan papagan mi ?
Hangisi daha az ilgi bekler ? Alisma donemi hangisinde daha az olur ?
-
https://www.google.com.tr/#q=cennet+papa%C4%9Fan%C4%B1
şundan sakın alma öyle bir ötüyorki .öyle bir ötüyorki eğer teyzemlerin olmasa kafasını o dk da koparırım.
-
NoToLeRaNcE bunu yazdı
Bende almayi dusunuyorum ama is dolayisiyla biraz fazla ilgilenemicem ayda iki hafta sabahtan aksama evde yanliz kalicak.
Kimse olmayacak mı evde yoksa akşam biri gelip bakacak mı? 2 hafta yanlız kalsa pestili çıkar kuşun.
-
NigraSilva bunu yazdıNoToLeRaNcE bunu yazdı
Kimse olmayacak mı evde yoksa akşam biri gelip bakacak mı? 2 hafta yanlız kalsa pestili çıkar kuşun.
Yo yanlizlik durumu dedigim gibi iki hafta sadece sabahtan aksama kadar. Aksamlari gelicem eve.
-
hocam madem hayvan bakmak istiyorsun kuşu ne yapacaksın ciyak ciyak dinlenir mi o, al bi tane sevimli yavru hamster hem yalnız yaşamayı seven hayvan hem öyle sürekli insan ilgisine ihtiyaç duymuyor hemde sevimli, çoğu insanın söylediğinin aksine koku falanda yapmaz aldığına pişman olmayacağın bir hayvan yani
-
futurist bunu yazdıValentinoRossi bunu yazdıgüvercin beslenemez mi peki?
evde beslenmez.
onu dışarda uçurman lazım. bahçeli evin olacak onun için. yada sarayda yaşarsanda olur. kafes kuşu değiller
Ben evde besliyorum.