folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Evde Bakılabilecek Kuş Cinsleri Neler?

Evde Bakılabilecek Kuş Cinsleri Neler?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    pesimistic
    pesimistic's avatar
    Erkek

Ilk 20 gün öyle olur. Sonra hafif sesler çıkarmaya başlar. Sabahları da ciyak ciyak öter diğer kuşların sesini duyunca :) Hem de kuşlarla pek ilgilenmiyorsan, hep aynı saatlerde ilgi göstermeye çalış. Ilgilenmeyeceksen de başka birine ver yazik kuşa, depresyona girerse ölebilir de.

Beyin olanca gücüyle ilerlerken, cinsel sistemlerin korkunç etkinliği daha uykuda olduğu için çocukluk, hayatımız boyunca özlemle geri dönüp baktığımız masumiyet ve mutluluk dönemi, hayatın cennetidir, kayıp cennet. - Arthur Schopenhauer
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RETRET
    RETRET's avatar
    Erkek

Jako almak istiyorum fakat tırsıyorum. Bol atraksiyonlu hayvanlar.

ulan hepiniz yaşlanmışlınız size inat ben yaşlanmayacam saç da ektirecem pilates de yapacam, götümü yiyin.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ArduouS
    ArduouS's avatar
    Erkek
    tfaLux bunu yazdı

Ilk 20 gün öyle olur. Sonra hafif sesler çıkarmaya başlar. Sabahları da ciyak ciyak öter diğer kuşların sesini duyunca :) Hem de kuşlarla pek ilgilenmiyorsan, hep aynı saatlerde ilgi göstermeye çalış. Ilgilenmeyeceksen de başka birine ver yazik kuşa, depresyona girerse ölebilir de.

ilgileniceğim ki konu açtım onun için :)

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sanalcaptan
    Sanalcaptan's avatar
    Erkek
    DevilRullz bunu yazdı
    Sanalcaptan bunu yazdı

Forpus

Çok tatlı lan hakkaten bu :D Her yerde bulunmaz mı hocam bu forpus?

Türkiyeye yeni yeni giriyor satanlar var yavrusu 150 lira civarında . Üreticem diyorsanda çifti 400 lira ya satanlar var ama çok evcil hayvanlar al koynuna sok öyle duruyor :D

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    pesimistic
    pesimistic's avatar
    Erkek

Pahalıymış hocam ama almaya değer. Yiyesim geldi :D

Beyin olanca gücüyle ilerlerken, cinsel sistemlerin korkunç etkinliği daha uykuda olduğu için çocukluk, hayatımız boyunca özlemle geri dönüp baktığımız masumiyet ve mutluluk dönemi, hayatın cennetidir, kayıp cennet. - Arthur Schopenhauer
Toplam Hit: 18970 Toplam Mesaj: 86