Evde Vücut Geliştirme
-
CAgAtAy bunu yazdı:
-----------------------------Birader kendini kandırmayacaksın evde vücut felan gelişmez. Gideceksin işini bilen bir fitness salonuna orada sana söylenenleri harfiyen uygulayacaksın zaten bu yaz geçti artık gelecek yaza kadar fitness yapacaksın sonra kan olup aleme akacaksın.
-----------------------------çok güzelde yapılır valla, ki yapıyorumda ve gözle görülür kollarımda ve göğüslerimde belirginleşme var. Sadece iyi araştırma yapmak ve hareketleri bilinçli bi şekilde yapmak gerek.
-
http://www.egitimtv.org/search/label/V%C3%BCcut%20Geli%C5%9Ftirme incele biraz baya katkı sağlar denendi onaylandı sorucagın bişey olrsada pm atabilirsin mesaj yazdıgım konuları pek takip edemiyorum
-
olum git :D bizim parktaki alletlerde çalış işte :D :D koca g*tlü karılar ile :D o gazla 10 numara kas yaparsın..
Edit: olum geliyom size yoksun ebene atlıcam he bahar şenliklerindede ektin bizi neyse burası yeri değil :D az kaldı dönmeme bitti sınavlar hesabını sorucam lan sana....
-
her yaz aynı şeyler... çok sıcak ve kas yapma olayları...
-
asi27 bunu yazdı:
-----------------------------her yaz aynı şeyler... çok sıcak ve kas yapma olayları...
-----------------------------hocam ilk mesajımdada yazdim zaten sadece yaz geldi diye yapmak istemyrm farkettiysn.
yani evde yapılabilir kanattindeyim düzenli olduktan sonra bence olabilir verilen linkler içinde cok sagolun illaki işe yaracaktr .
-
Gerekli aletler olduktan sonra. Kişinin danışabileceği bilinçli insanlar olduktan sonra ve araştırmacı olduktan sonra evin salondan farkı kalacağını sanmıyorm
-
Öncelikle tbt deki kendine güvenmeyen insanların eleltirilerine sabırla verdiğin cevaplar için seni tebrik ediyorum. Uzman tv de izlemiştim 2-3 haftadır sabah ve akşam devam ediyorum olan ön kas kol hareketleri arka kas kol hareketlerinde hepsinde 3 farklı çeşit var yetwrli olabilir sanıyorum. benimde bir sorum var kas acımaya başladıkça devam etmeli mi ? yoksa harıl harıl devam mı ? kas uykuda gelişir deniyor sabah yapıp da uyucaz mı ?
-
bodyforumtr de çalışma programı vardı git eminöüne ayarlı dumbell al başla evde çalışmaya bitanede barfix cubugu kapıya takarsın nizami yap sporu
ertesi günü kendini dinlendir düzenli ve proteinli ve karbonhidratlı yiyecekler ye
-
ben şöyleyapıyorum
20 li 3 kez şınav çekiyorum
şınav arka kollarını ve göğüslerini güçlendiriyor
sonra evde ne bulursam kaldırıyorum,aynalı dolap kapağı var boy aynası gibi acayip ağır onu indirp kaldııryorum hayvanat gibi oldu vucudum
bel ve sırt içinde 55 ekran televizyon var onu kaldırp indiriyorum..
-
Evde olcak iş degil o :) git salona 2 3 aya canavar olursun