Evde Vücut Geliştirme
-
hocam şekil olmuyor pek ama mynet şınav programına başla gerçekten kuvetlendiriyor ve uzmanlar tarafından hazırlanmış
-
100 tane şınav mı oha diyorum. ben 84 kiloyum çok zorlasam 20 olur. bi yerde bi problem var...
-
zeybekustasi bunu yazdı:
-----------------------------
100 tane şınav mı oha diyorum. ben 84 kiloyum çok zorlasam 20 olur. bi yerde bi problem var...
-----------------------------birden olmaz o ama zira vücudu sıkılaştırmak için hızlı ve çok tekrar gerekli kas hacmi için yük fazlalığı ve yavaş hareket daha ideal.
5-6 yıldır aklıma estikçe 2-3 ay boyunca şınav mekik kasarım aman aman bir vücudum yok geniş omuzlar ve göğüs kasları abdominal yağ dokusunun altında :D bırakınca göbek hemn de salıyor kendini fakat dediğim gibi 2-3 ayda topluyorum şimdi düşünüyorum da düzenli yapsaydım epey olurdu yani. Evde yapılır yapılmasına fakat düzenli olmak önemli artı gıda çok önemli doğru hareketler vs fakat her ne olursa olsun biryerden başla
-
bodyforumtr.com
Bu sıteye bır goz at evde dumbella calısmak ıcın ozel programlar var antreman bolumunde
-
ben evde baya bi geliştirdim ya al dumbelları
ben bir de abartıp uzun bar aldım halter misali sonra barfiks borusu , kum torbası + çiğ yumurta canavar olursun
-
15 güne lazım olcak burası
-
zeybekustasi bunu yazdı:
-----------------------------ben 14 yaşındayım 30 şınav çekiyorum tamam kabul mütevazi değilim :)
-
çizik
-
saqeslanger bunu yazdı:
-----------------------------zeybekustasi bunu yazdı:
-----------------------------ben 14 yaşındayım 30 şınav çekiyorum tamam kabul mütevazi değilim :)
-----------------------------kg ni söylesene bilader 90 kilonun 15 şinavıyla senin 40 kg n ile çekdiğin 30 şinavımı bir tutuyon :D
-
Peroksit bunu yazdı:
-----------------------------saqeslanger bunu yazdı:
-----------------------------zeybekustasi bunu yazdı:
-----------------------------kg ni söylesene bilader 90 kilonun 15 şinavıyla senin 40 kg n ile çekdiğin 30 şinavımı bir tutuyon :D
-----------------------------66 kiloyum
edit: haklısın sanırım hocam :)