Evde Vücut Geliştirme
-
takip :D
-
Peroksit bunu yazdı:
-----------------------------saqeslanger bunu yazdı:
-----------------------------zeybekustasi bunu yazdı:
-----------------------------
100 tane şınav mı oha diyorum. ben 84 kiloyum çok zorlasam 20 olur. bi yerde bi problem var...
-----------------------------ben 14 yaşındayım 30 şınav çekiyorum tamam kabul mütevazi değilim :)
-----------------------------kg ni söylesene bilader 90 kilonun 15 şinavıyla senin 40 kg n ile çekdiğin 30 şinavımı bir tutuyon :D
-----------------------------17 yaş 70 Kilo 30 üçgen şınav :|
-
tabi şınavla mekikle bi arnold dayı gibi, koşarak ta lee gibi efsane olursunuz, kurşun falanda işlemez.
her yaz bu fit görünme tutkusunu anlayabiliyorum, ama öyle damdan düşer gibi hayalinde ki vucuda sahip olamıyorsun hocu.
o söylediklerin ve sordukların ; kısacası yaşam tarzını değiştirmen demek, tbt'de bir çok konu var öyle.
-
HoneyBadger bunu yazdı:
-----------------------------Peroksit bunu yazdı:
100 tane şınav mı oha diyorum. ben 84 kiloyum çok zorlasam 20 olur. bi yerde bi problem var...
-----------------------------ben 14 yaşındayım 30 şınav çekiyorum tamam kabul mütevazi değilim :)
-----------------------------kg ni söylesene bilader 90 kilonun 15 şinavıyla senin 40 kg n ile çekdiğin 30 şinavımı bir tutuyon :D
-----------------------------Tek elle 5 tane çekebiliyorum yok mu artıran :D
-
CAgAtAy bunu yazdı:
-----------------------------HoneyBadger bunu yazdı:
-----------------------------Peroksit bunu yazdı:
-----------------------------Tek elle 5 tane çekebiliyorum yok mu artıran :D
-----------------------------14 yaş 66 kilo tek ayak üçgen şınav 24 tane dedim farklı ne yaparım bu çıktı :D birazdan konu uçar dötüyle flüt çalanlar falan :D
edit: son örneğin sebebi şudur :D http://www.youtube.com/watch?v=lEo0BZk_raI