Evde Vücut Geliştirme
-
kapalı şınav çekerek arka kol kaslarını geliştirebilirsin. Nasıl oluyor kapalı şınav peki dersen; normal şınavda omuz genişliğinde açılan ellerini baş parmaklarının ucu birbirine değecek şekilde konumlandırıyosun . Başlarda zorlayabilir ama kısa sürede alışırsın.
-
Şınav. Ama 50 tane çekip bırakmicaksın. Kolların kopana kadar çek 200 tane çek yani çekebileceğinin çok daha fazlasını yapmaya çalış.
Mesela ilk yatışta 50 tane çekebiliyosun. 2.de 50 tane çekmen zor. 20 tane çek. 20şer 20şer devam et. 10ar 10ar devam et.
Body'cilerin hareketlerini yapma sağlıksız hareketler onlar. Dengesiz geliştiriyor vücudu.
Balık şınav var onu araştır tarif edemeyeceğim şekli domalmak falan gerekiyo :D
-
http://www.benvekilom.com/videolar/dambil-egzersiz-hareketleri/
-
hacı evde calısacaksan aletlerinin olması lazım.Gerçi 5 kiloluk 2 tane dambıl ve 1 barfiks ile fit duruma gelebilirsin.Tam detaya inip bölgesel calısman için öbür araclarda lazım.
-
Baba tam benlik muhabbet takip ediyorum bu adamın videoları süper şeyler anlatıyo.
-
salona yazıl evde vücut geliştirilmez, kaç tane hareket yapabileceğini düşünüyorsunki ? Bacakların şişmedikçe üstü sağlıklı şişmez tüm vücut orantılı şişmek zorunda, programın gerisinde kalan bölgelere özel çalışma gerekiyor profesyonel birinin yardımı olmadan çok güzel bir vucüdun olmaz, yine de şişmem mi diyorsan şişersin çalışan kas gelişir, şınavı amele gibi 500-1000 tane çekme bi işe yaramaz, 100 tane çek bırak 2gün son sırtına çanta tak içine kitap koy yine 2gün sonra demir koymaya basla en son birini çıkart öyle çek, unutma ağırlık artmadıkça kas hacim kazanmak istemez, kendini parçalayıp sertleştirir
-
p90x :) veya insanity ancak p90x ile baslaman daha kolay olur.
-
şınavın çok eskisi olduğunu sanmam, baya baya yavaş çekersen belki o zaman.
günlük 50 şınav çekiodum hızlı hızlı, ama hiçbir faydasını görmedim
yavaş çek 10 tane çek
-
3 aydir basladim duzenli sekilde sabah 40 aksam 50 ilk bir ay duz durus sonra yuksek ayaklar yukarda bas asaagida yavas cekerek her ara verme 15dk 3 defa toplamda 70 gunluk ortalama 100-130 ise yariyor
-
birader şınav ve mekik en iyisi :) bende bunları yapıyorum tabi evde yaptığınız başka hareketler varsa söyleyebilirsiniz