Ey Türk Gençliği Uyan

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SUPERBICO
    SUPERBICO's avatar
    Erkek

Ülkemizin yakın geçmişine kısa bir özet hazırlamışlar, izlenmeye değer.

http://www.youtube.com/watch?v=8YSIzNZkQ-o

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

4 yıl kaldı beyler bir daha seçilemezse Vınn Turizm ile yurtdışı. ;)

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı. :(
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KAAMOS
    KAAMOS's avatar
    Erkek

kuzeyden göçüp rusla finle uğraşmak varken

güneyden gelip bizi arapa kürde komşu eden atalarımızın ta amk

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zalimadam
    zalimadam's avatar
    Erkek

bu ülke hiç olmadığı kadar özgür bir ülke haline geldi beyler.

benim gördüğüm sadece kapalı insanlara özgürlük getirildi ve bu zorunuza gidiyor.

kara çarşamba yıllarını ben çok çektim. o yıllardan sonra şimdiki gençliğin bu bolluk içinde oturduğu yerden video paylaşması bana komik geliyor.

yıllarca kemalizim diye fotoğraf poster ve heykellerle geçnçerlin beynine işlendi zaten. artık ileri bakmanız gerekiyor.

kemalizim ahmetizim diye ayırım yapmayı bırakında geleceğinizi rahat bir şeklde hazrılamanın keyfini sürün.

eskiden bu imkanlar hiç yoktu. yani o dönemlerde gece kulubunden çıkıp gezi parkına gidip özgürlük diye sağı solu taşlıyamazdınız.

polis kıçınıza jop sokar sağcılar sokakta tayyibe küfür eden kızları maçapapazı gibi yere vururdu. 

uzun saçlı küpeli ergenlerinde taşaklarından damar keser ebedii kısır bırakırlardı.

şimdi öyle birşey kalmadı .çıplağı kapalısı istediğini yapıyor götünüz kalkmasın.

zalimadam tarafından 08/Ara/14 23:53 tarihinde düzenlenmiştir

fukara hamam böceklerini zehirleyen adam.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SUPERBICO
    SUPERBICO's avatar
    Erkek
    zalimadam bunu yazdı

bu ülke hiç olmadığı kadar özgür bir ülke haline geldi beyler.

benim gördüğüm sadece kapalı insanlara özgürlük getirildi ve bu zorunuza gidiyor.

kara çarşamba yıllarını ben çok çektim. o yıllardan sonra şimdiki gençliğin bu bolluk içinde oturduğu yerden video paylaşması bana komik geliyor.

yıllarca kemalizim diye fotoğraf poster ve heykellerle geçnçerlin beynine işlendi zaten. artık ileri bakmanız gerekiyor.

kemalizim ahmetizim diye ayırım yapmayı bırakında geleceğinizi rahat bir şeklde hazrılamanın keyfini sürün.

eskiden bu imkanlar hiç yoktu. yani o dönemlerde gece kulubunden çıkıp gezi parkına gidip özgürlük diye sağı solu taşlıyamazdınız.

polis kıçınıza jop sokar sağcılar sokakta tayyibe küfür eden kızları maçapapazı gibi yere vururdu. 

uzun saçlı küpeli ergenlerinde taşaklarından damar keser ebedii kısır bırakırlardı.

şimdi öyle birşey kalmadı .çıplağı kapalısı istediğini yapıyor götünüz kalkmasın.

çok özgür ülke he amk 7 yıl sonra suçsuzsunuz diye adam saldı lan bunlar. ben bu davanın savcısıyım dediği bırakçan hoca.

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zalimadam
    zalimadam's avatar
    Erkek
    SUPERBICO bunu yazdı

çok özgür ülke he amk 7 yıl sonra suçsuzsunuz diye adam saldı lan bunlar. ben bu davanın savcısıyım dediği bırakçan hoca.

kemalist düşünceye sahip olan subaylar zamanında çocuklarını askere uğurlayan suçsuz günahsız ev hanımı olan annelerimizi nizamyieden içeri almadılar müdür.

biz bu günleri unutmadık. biraderimi askere uğurlanırken bizzat annem kapalı diye içeri alınmamıştı.

ama yakasında atatürk rozeti olanlar krallar gibi ağırlanmıştı. hayır islamiyeti ben savunmuyorum.

ben sadece büyüklerinden ne görmüşse onu uygulayan hiçbir suçu olmayan annelerimizi savunuyorum.

şimdi devran değişti . hepsinin yağlayıp ellerine verdi bu hükümet. sikimde olmaz gerisi. her koyun kendi bacağından asılır.

buhranlı yılları siz yaşamamışsınız gibi görünüyor ama biz yaşadık.

fukara hamam böceklerini zehirleyen adam.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MUBARIZ
    TorNaVida
    TorNaVida's avatar
    Erkek

Uzulerek izledim bu topraklar uzerinde analar daha nice Mustafa Kemaller dogurur Insallah.

Bu milleti bu topragi kurtaran bu vatani kuran ezanlarin okunmasini saglayan ATAM i hic anlayamiyolar.

Ingilizler olsaydi haklarim daha genis olurdu diyen bi beyinsizden Atami sevmesi zaten beklenemez

ALLAH bizi bunlarin eline dusurmesin.

47 ermeni köpeğini tek başına geberten KAHRAMAN TÜRK ŞEHİTİ MÜBARİZ İBRAHİMOV.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Twitter
    Twitter's avatar
    Erkek

Yazık, güzelim memleket ne hale geldi . Gelde söv ...

Part Time Engineer, Full Time Dreamer ..
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EMRE955
    EMRE955's avatar
    Erkek

Haçlı seferleri tarihten bu yana devam etti. Karşısında hep Türkler vardı. Halen de daha devam etmekte. Halen de karşısında Türkler var, Türkiye halkı değil.  Asıl ise hedef Anadolu'yu tekrar Anatolia yapabilmektir. Asil Türkü geldiği yere Orta Asya'ya gönderebilmektir. Bu amaç için her türlü fikir akımı deneniyor. Siyasal ümmetçilik ve k*rtçülük bunların başını çekmekte. Bu fikir akımları amaçlarına ulaşıncaya kadar durmayacaklar.

Biz ne yapıyoruz. Halen daha lale devrini yaşadığımızı zannediyoruz. Ekonomimiz güzel, yol-köprü yapılıyor, yeni türkiye vs. vs. safsatalarla ve basın yayın yolu kullanılarak kültürel bir soykırıma uğratılıyoruz. Nüfus olarak biz 1-2 çocuk sahibi olurken güneydoğudaki keko aileleri 10-20 çocuk yaparak önce bölgede daha sonra ülke genelinde nüfussal üstünlük kurmak amaçlanıyor. saca Anadolu'ya Türk yurdu demek yerine; türkiye halkı, anadolu medeniyetleri vs. vs. gibi anadoluda kim olduğu, nereden geldiği belirsiz bir toplum yaşıyormuş imajı yaratılmaya çalışılıyor.

Eğer M. Kemal işgal durumunda bile 7 farklı işgal kuvvetini yenebilmişse biz de yenebiliriz. Biz de basın yayın yoluyla, gerekirse topla tüfekle mücadele verebiliriz. Fikirlerin düşmanı yine fikirlerdir. Karşımızda sömürgecilik varsa ona karşı milliyetçilik ile, Türkçülük ile,vatanseferlik fikriyle savaşabiliriz. İktidar mevkisine yalnızca vatan sevdası taşıyan yüce Türk milletinin evlatları gelebilir. Atatürk'ün ölümünden bu güne kadar yapılan, özellikle son 10 yıldaki, Türk milletine karşı yapılmış bütün kahpelikleri hainlikleri yıkabiliriz. Başarabiliriz. Bu vatanı içine düştüğü durumdan amerikanın george u, ingilizin jack i, almanın hans ı değil, Türkün evlatları kurtacak. Ahmet, Mehmet, Mevlüt, Alper, Hasan kurtaracak. Biz kurtaracağız. Bazı arkadaşların yapılan propagandalar karşısında gözlerinin korktuğunu görüyorum. Bu saatten sonra düzelmez mantığı bizim zihinlerimize yerleştirilmeye çalışılıyor. Bunu yıkmalıyız. Biz olmazları olduran milletiz. İmkansız diye bir şey olmamalı.

Son olarak: Eğer ülkeni kurtarmak için bir lider beklemekteyseniz size hiçbir şey öğretememişim demektir. M.Kemal Atatürk.

EMRE955 tarafından 09/Ara/14 00:35 tarihinde düzenlenmiştir

xxx
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    iQsuz
    iQsuz's avatar
    Erkek
    EMRE955 bunu yazdı

Edit

sen neyi editledin aga??

Toplam Hit: 12015 Toplam Mesaj: 87