Ey Türk Gençliği Uyan

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    antivirus
    antivirus's avatar
    Erkek
    zalimadam bunu yazdı
    SUPERBICO bunu yazdı

çok özgür ülke he amk 7 yıl sonra suçsuzsunuz diye adam saldı lan bunlar. ben bu davanın savcısıyım dediği bırakçan hoca.

kemalist düşünceye sahip olan subaylar zamanında çocuklarını askere uğurlayan suçsuz günahsız ev hanımı olan annelerimizi nizamyieden içeri almadılar müdür.

biz bu günleri unutmadık. biraderimi askere uğurlanırken bizzat annem kapalı diye içeri alınmamıştı.

ama yakasında atatürk rozeti olanlar krallar gibi ağırlanmıştı. hayır islamiyeti ben savunmuyorum.

ben sadece büyüklerinden ne görmüşse onu uygulayan hiçbir suçu olmayan annelerimizi savunuyorum.

şimdi devran değişti . hepsinin yağlayıp ellerine verdi bu hükümet. sikimde olmaz gerisi. her koyun kendi bacağından asılır.

buhranlı yılları siz yaşamamışsınız gibi görünüyor ama biz yaşadık.

peki hocam bişi sorcam sen bu zamanları yaşamıssın eyvallah şimdiki savundugun devlette aynısını  kemalist dediğin kişilere yapıyor

yani olay bana yapıldı bende ona yapayım mantığımı ?

eğer öyleyse ya ben müslümanlığı çok yanlış biliyorum yada siz işinize gelene doğru diyorsunuz  .

sen o begenmediğin adamlar gibi aynısını yaparsan kendi düşüncenden olmayan birine o beğenmediğin kişiden ne farkın kaldı ?

çünkü hangi kitaba  bakarsan bak hangi hocaya sorarsan sor müslümanlık bunu gerektirir.

he neden sürekli müslümanlığı vurguluyorum onuda söylim çünkü şimdi ki devlet sözde müslüman ya ondan ?

bide şu var eskiden olana dinsiz kitapsız diyebiliyordun atıyorum çalıyorsa veya ülkeyi soyuyorsa hadi  müslüman değil dersin anlarım.

e şimdikiler ?   iki laflarından biri allah kitap ama arkadan parayı götürüyorlar ?

bizim anamızdan babamızdan Hz. Muhammedden öğrendiğimiz müslümanlık böylemiydi ?

nerde hak nerde kul hakkı nerde hırsızlık ?

iğneyi ilk  önce kendine batırmalı insan sonra yargılamalı .

Nev-i Şahsına Münhasır.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ekerci
    Ekerci's avatar
    Erkek
    zalimadam bunu yazdı
    SUPERBICO bunu yazdı
    zalimadam bunu yazdı
    SUPERBICO bunu yazdı

beni geçmiş değil gelecek ilgilendiriyor. çocuklarımın torunlarımın yaşayacağı ülke ilgilendiriyor. ve hiç de iyi şeyler olmuyor. denilenleri yaşandı biliyoruz hepimiz. ama intikam duygusuyla hareket etmek iyi değil. yarın yine kemalist görüşler iktidara geldiğinde de onlar intikam mı alsın istersin?

alamazlarki öyle birşey olmayacak çünkü.

eskiden ne imkanın varıda şimdi kaygılanıyorsun?

eğitim kaliteli değil biliyorum. ama şuanda bir çocucğun olsa hangi imkandan yararlanamayacak müdür?

avrupa gibi olsun diyorlar bu ne biçim ülke diyorlarda , tek bir kişi ile bitmiyorki bu olay.

eskiden kalan milyonlarca pislik var. haydiiii tayyip başa geldi bizi niye uzay çağına götürmedi deniliyor.

açın skype gurup konuşalım bakalım. eskiden ne sikim haklarmız vardı şimdi ne var.

eğer travesti olmak istiyorsan devlet bütün masrafların %70 ini karşılıyor ve 5 yıl ses beden dili eğitimi veriyor kusursuz top olman için.

götü yemeyenler için beleş paraya bedelli askerlikte   geldi.

biraz koşuşturduktan sonra birsürü imkan var yok diyen yalan söyler.

sakatların herşeyi kayıtsız şartız devletten karşılanıyor.

dikkatimi çekti çevremde herkes krallar gibi imkanlardan faydalanıyor. sakatından körüne topalına topuna travestisine yaşlısına gencine üni okuyanına kadar her imkan var.

amk 11 yaşında sol kolum kırıldı 5 lira vezneden fiş kesmeyi unuttuk diye doktor hakaret ederek odasından kovuduğu dönemlerden bahsediyorum sana.

5 yaşındaki kız kitabının atatrük resmi olan yerine tenefüste yanlışlıkla meyvesuyu döktü diye hocadan tokatlanarak eve gönderildiği dönemden bahsediyorum sana.

hay amk allah başka dert vermesin lan size ... rahatlık battı ortalığı karıştırayım böyle bişi olsa gerek

hocam bi konuda yazmıştım, tamam bişiler yapıyor ama 5 iyi yapıyorsa 10 kötü yapıyor.

birde görmediğin bişi var.sakatların hersei kayıtsız şartsız devletten karşılanıyor vs vs gibi şeylerle övünebilirsin.acı kısmı şu, macaristandayım ve buranın ekonomisi türkiyeden kat be kat küçük, senin bu övündüğün şeyler burda çok normal şeyler.

olması gereken şeylerle, gerçekten iyi yaptığı şeyleri görmeye bakmak lazım.dünyanın tamamı asansör kullanıyorken, türkiye ye ilk asansörü tayip getirince sevinmek gibi bişi bu.

bu adamların bide şu huyu var, gazilere bilmemne  maaşı bağladık hülooooo, ne kadar bağladın diyen yok.5tl extra para verior.
    öğretmenlere kira için yardım parası veriyoruz hülooooo, o zamanlar 1 tl mi neydi.

yani bu tip şeyleri çok yapıor.halk cahil dior ooooo adam yapıyor ya.arkası araştırması yok.herkesde araştırmaz zaten milletin işi var gücü var, ama insanları iyi kandırıyor

Konu ID: 112846 Konuyu Acan : Ekerci Konu Başlığı : Tahribatın en sevdiği adam ? Silinme Sebebi : 3 sayfadır takip ediyorum beni seven kimse çıkmadı. alacağınız olsun müridler
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    taekwondo
    taekwondo's avatar
    Erkek
    zalimadam bunu yazdı
    SUPERBICO bunu yazdı
    zalimadam bunu yazdı
    SUPERBICO bunu yazdı

beni geçmiş değil gelecek ilgilendiriyor. çocuklarımın torunlarımın yaşayacağı ülke ilgilendiriyor. ve hiç de iyi şeyler olmuyor. denilenleri yaşandı biliyoruz hepimiz. ama intikam duygusuyla hareket etmek iyi değil. yarın yine kemalist görüşler iktidara geldiğinde de onlar intikam mı alsın istersin?

eğitim kaliteli değil biliyorum. ama şuanda bir çocucğun olsa hangi imkandan yararlanamayacak müdür?

avrupa gibi olsun diyorlar bu ne biçim ülke diyorlarda , tek bir kişi ile bitmiyorki bu olay.

eskiden kalan milyonlarca pislik var. haydiiii tayyip başa geldi bizi niye uzay çağına götürmedi deniliyor.

açın skype gurup konuşalım bakalım. eskiden ne sikim haklarmız vardı şimdi ne var.

eğer travesti olmak istiyorsan devlet bütün masrafların %70 ini karşılıyor ve 5 yıl ses beden dili eğitimi veriyor kusursuz top olman için.

dikkatimi çekti çevremde herkes krallar gibi imkanlardan faydalanıyor. sakatından körüne topalına topuna travestisine yaşlısına gencine üni okuyanına kadar her imkan var.

amk 11 yaşında sol kolum kırıldı 5 lira vezneden fiş kesmeyi unuttuk diye doktor hakaret ederek odasından kovuduğu dönemlerden bahsediyorum sana.

5 yaşındaki kız kitabının atatrük resmi olan yerine tenefüste yanlışlıkla meyvesuyu döktü diye hocadan tokatlanarak eve gönderildiği dönemden bahsediyorum sana.

hay amk allah başka dert vermesin lan size ... rahatlık battı ortalığı karıştırayım böyle bişi olsa gerek

vidyoyı izlemedim lakin mevcut yönetimden memnun görünüyorsun geçmişi karalayıp prostat kanseri bamamın kötü boklu 150 tl ilacını bulmak için çalmadım devlet kurulusu kalmadı bugün ilacın kıbrısta var olduğunu öğrendim acaba reçete geçerli olurmu diye alo sgk yı arayıp öğreneceğim okadar gelişmiş rte ülkesindeyizki o hakkaniyetle aradım daha evvel sağlık bakanlı eczacılar birli vs .. verilen cevap 1 dk bekleyin bekledim cevap veremedi dilekçenizi olusturim 3 işgünü içinde cevap gelecek dedi kapattım telefonu kendi kendime küfrettim aklımı sik*m ne bunlara minnet edeceğime kıbrısta bi eczacıyı arar sorarım dedim dk kasında cevap geldi hayır beyefendi recete geçersiz diye 

sen kalkmısın burda yok şöle oldu yok böle oldu a.g ne ülkenin eğitimi kaldı ne sağlığı ne güvenliği rabbim bana bu ilacı eczacı eczacı dolastırıp aratanları aynı duruma düşürsün aklını kullanamayan yandaşını yoldaşını da dahil 

kpss de sınav kağıtlarımız okunmadı yerleşti yandaş yoldaş say say bitmez a.g bide allah kitap cemaat deyip milleti uyutuyorlar sanki biz müslüman değiliz 

geçicen bu ayakları malesef zalimmod o günleride gördük bu günleride ...

''alamazlarki öyle birşey olmayacak çünkü.'' elime geçicek ilk fırsatta alayının götünden kan alırım bunların örn bi savaş anında düşman dan evel bu tür ibneleri temizlemeyen taekonun a.g 

biraz küfürlü oldu sinirimden kusura kalmayın tepkim kişisel deyil din ayagına uyutulan müslüman Türk halkına .

taekwondo tarafından 09/Ara/14 00:43 tarihinde düzenlenmiştir

Belamı bulmusum bulduqum kadar..
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    plA
    plA's avatar
    Erkek
    zalimadam bunu yazdı
    SUPERBICO bunu yazdı
    zalimadam bunu yazdı
    SUPERBICO bunu yazdı

hep aynı şey " eskiden sikiliyorduk " . "eskiden sikilmediğimizi" söyleyen mi var bu ülkede amk? evet "eskiden sikiliyorduk".Ama şimdi eskiyi unutturacak dozda sikiyorlar . Tek fark , senin farkında olamaman. Biz acı hissediyoruz , sen hissetmiyorsun.Acaba neden neden?

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zalimadam
    zalimadam's avatar
    Erkek
    antivirus bunu yazdı
    zalimadam bunu yazdı
    SUPERBICO bunu yazdı

peki hocam bişi sorcam sen bu zamanları yaşamıssın eyvallah şimdiki savundugun devlette aynısını  kemalist dediğin kişilere yapıyor

yani olay bana yapıldı bende ona yapayım mantığımı ?

eğer öyleyse ya ben müslümanlığı çok yanlış biliyorum yada siz işinize gelene doğru diyorsunuz  .

sen o begenmediğin adamlar gibi aynısını yaparsan kendi düşüncenden olmayan birine o beğenmediğin kişiden ne farkın kaldı ?

çünkü hangi kitaba  bakarsan bak hangi hocaya sorarsan sor müslümanlık bunu gerektirir.

he neden sürekli müslümanlığı vurguluyorum onuda söylim çünkü şimdi ki devlet sözde müslüman ya ondan ?

bide şu var eskiden olana dinsiz kitapsız diyebiliyordun atıyorum çalıyorsa veya ülkeyi soyuyorsa hadi  müslüman değil dersin anlarım.

e şimdikiler ?   iki laflarından biri allah kitap ama arkadan parayı götürüyorlar ?

bizim anamızdan babamızdan Hz. Muhammedden öğrendiğimiz müslümanlık böylemiydi ?

nerde hak nerde kul hakkı nerde hırsızlık ?

iğneyi ilk  önce kendine batırmalı insan sonra yargılamalı .

yoo kimsenin kimseye bişi yaptığı yok. yapılsada ben desteklemem.

onu geçtim zaten bu hükümet kemalistlere birşey yapmadıki. sırf islamcılara yol açıldı diye kemalistler ağlıyor.

yani yine yapacağını kemalistler yapıyor.

sonuç olarak bu işeri bırakıp herkes kendi yoluna baksın diyorum ben. ve ne olursa olsun ben yinede atamıza saygımda kusur etmiyorum sadece kemalizim adı altında zamanında masumları ezen insanları kınıyorum.

mevzu bildiğinizden derin bir mevzu. o zamanın stratejileri ile iki tarafında birbirini sevmemesi doğal.

atatürkün alkol kullanmasını koz kullananlarda var. atatürkçülerin baş örtüsüne karşı olmasınııda koz kullananlar var.

müslümanların bencil olmanalrınıda atatürkçüler koz kullanıyor. çok karışık bir mevzu.

ama ben diyeceğimi üstte dedim zaten. 

fukara hamam böceklerini zehirleyen adam.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CEO
    CEO's avatar
    Erkek

Türkiye'de düzen değişse de düzülen hiçbir zaman değişmez..

Eskiden kemalist görünümlü yahudiler kucağa çekiyordu, şimdi de osmanlı torunu görünümlü, asıl hedeflerinin ne olduğu belli olmayan kişiler kucağa çekiyor..

1 ay hiç çalışmasam, 1.000 TL içerdeyim.. (minimum)

Topunun amk.. Alayı aynı bokun laciverti..

Objektif olarak konuşmam gerekirse, şu anda eskisine nazaran kendimi çoook daha özgür hissediyorum.

Askeriye konusunda en ufak bir tartışmada, sus lan biri duyar sikerler bizi denilen günleri hatırlıyorum..

Çok değil bundan 6-7 sene öncesi daha..

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zalimadam
    zalimadam's avatar
    Erkek
    plA bunu yazdı
    zalimadam bunu yazdı
    SUPERBICO bunu yazdı
    zalimadam bunu yazdı
    SUPERBICO bunu yazdı

hep aynı şey " eskiden sikiliyorduk " . "eskiden sikilmediğimizi" söyleyen mi var bu ülkede amk? evet "eskiden sikiliyorduk".Ama şimdi eskiyi unutturacak dozda sikiyorlar . Tek fark , senin farkında olamaman. Biz acı hissediyoruz , sen hissetmiyorsun.Acaba neden neden?

en son nezaman sikildin ? neden canın yanıyor ? biri kolundan tutup cemmatin içine götürüp vucuduna mum mu damlattı?

@ekreci : eskiden yokmuşki şimdikilere seviniyoruz müdür. bunadan normal ne var.

tayyip gelmeseydide eski türkiyedemi yaşasaydık ? daha iyi olacaktı de kendimi camadam aşşaı atacam. cidden eski türkiyeyi beğenen varmı ?

fukara hamam böceklerini zehirleyen adam.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DrKill
    DrKill's avatar
    Erkek
    CEO bunu yazdı

Türkiye'de düzen değişse de düzülen hiçbir zaman değişmez..

Eskiden kemalist görünümlü yahudiler kucağa çekiyordu, şimdi de osmanlı torunu görünümlü, asıl hedeflerinin ne olduğu belli olmayan kişiler kucağa çekiyor..

1 ay hiç çalışmasam, 1.000 TL içerdeyim.. (minimum)

Topunun amk.. Alayı aynı bokun laciverti..

Objektif olarak konuşmam gerekirse, şu anda eskisine nazaran kendimi çoook daha özgür hissediyorum.

Askeriye konusunda en ufak bir tartışmada, sus lan biri duyar sikerler bizi denilen günleri hatırlıyorum..

Çok değil bundan 6-7 sene öncesi daha..

%100 katılıyorum hocam. Gelen bizi sikiyor giden bizi sikiyor. Sikilmenin ideolojisi olmaz bana görede.

Değişen tek şey var paraya sahip olan kişiler.

Bu imzayı her gördüğünüzde 4gb kotanızın 0,00000358559191226959228515625 azalmaktadır. Bilerek ve istenerek bu imza yapılmıştır. Amaç kotanızı sömürmektir
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    samaccc
    samaccc's avatar
    Erkek

http://www.youtube.com/watch?v=7ynyRPB9jHE

Minimalist Değilim, Tembelim ( Artık yazmanın anlamı yok, açık hedef oluyoruz. Konuşarak, yazarak, kumda siyasetçilik oynayarak yapılabilecek şeyler bitti.)
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    pcdoktor636
    pcdoktor636's avatar
    Erkek

Uğur dündar'lı, slow motion efektli videolar çıkmış gene afsadas.

Amk "öğle arasında cumaya gidiyorlar" diye haber yapan elemandan mı özgürlük dersi alacaksınız ?

Başa kim geçerse geçsin ülkede torpil, rüşvet, yolsuzluk, gericilik gibi olaylar oldu zaten. Bunu bir tarafı meşrulaştırmak için söylemiyorum, aksine artık herkes birbirini suçlamayı, o sikimsonik partileri desteklemeyi bırakmalı diye düşünüyorum. Mecbur bırakılan seçeneklere bak amk: AKP, MHP, CHP, HDP. Hepsi de aynı bokun laciverti. Bi de hepar var asdasdas.

Zaten diğer müridler de gayet güzel söylemiş: "Değişen tek şey var, paraya sahip olan kişiler."

Edit:

https://www.youtube.com/watch?v=AWRJcdyoUj0

pcdoktor636 tarafından 09/Ara/14 01:35 tarihinde düzenlenmiştir
Toplam Hit: 12013 Toplam Mesaj: 87