folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder EYT Konusu Meclise Geliyor, Varmı EYT Li Olanlar?

EYT Konusu Meclise Geliyor, Varmı EYT Li Olanlar?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    weskeyy
    weskeyy's avatar
    Erkek

Eyt yalan oldu.

Bedenin BAKİRE olmasi onemli degil,Yeterki ruhun OROSPU olmasin!!!
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fikibok
    KaptaN
    KaptaN's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    LaNCeLoT bunu yazdı
    KaptaN bunu yazdı

Eyt 1 yıl daha uzar bu gidişle..

Hiç çıkmamalı

Orası öyle zaten de seçim yatırımı yapıyorlar işte.

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    samaccc
    samaccc's avatar
    Erkek
    KaptaN bunu yazdı
    LaNCeLoT bunu yazdı
    KaptaN bunu yazdı

Hiç çıkmamalı

Neden çıkmasın  

Ne güzel 3500 tl maaş alırız . Bozdur bozdur harcarız.  

O değilde en önemlisi seseka

Minimalist Değilim Tembelim
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LaNCeLoT
    LaNCeLoT's avatar
    Erkek
    samaccc bunu yazdı
    KaptaN bunu yazdı
    LaNCeLoT bunu yazdı
    KaptaN bunu yazdı

Hiç çıkmamalı

Neden çıkmasın  

Bazen bireysel düşünmemek gerek hocam Ben Böyleyim yani

Para hırsım da yok ondan belki

1500tl alacak dahi olsalar yine çıkmasın derdim, kendim de EYT li olsam yine çıkmasın derdim.

Ülke kasası bomboş ben bunlar artık daha da masraf bela açmadan S.gitsinler yeni hükümet yerlerini alsın istiyorum.

Zaten 3*5 yıl ya da 3*6 yıl diyelim yerel ve genel hertür yönetim Enkazdan Öte ( enkaz kelimesi kifayetsiz kalıyor ) bir kasa ve sosyal demografik kültürel karmaşalı terör belasına sahip diktstörlükten kurtulmuş ama travmaları sevam eden ülke alacak. 

Ülkemi de düşünüyor ve üzülüyorum BİREYSEL DEĞİLİM. Bunca masrafa yük e gerek yok birileri emekli olmamak için direniyor diye.

LaNCeLoT tarafından 18/Şub/23 22:37 tarihinde düzenlenmiştir

Kurtlar tasma takmaz....
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yNsr
    yNsr's avatar
    Erkek
    LaNCeLoT bunu yazdı
    samaccc bunu yazdı
    KaptaN bunu yazdı
    LaNCeLoT bunu yazdı
    KaptaN bunu yazdı

Hiç çıkmamalı

Neden çıkmasın  

1500tl alacak dahi olsalar yine çıkmasın derdim, kendim de EYT li olsam yine çıkmasın derdim.

Ülke kasası bomboş ben bunlar artık daha da masraf bela açmadan S.gitsinler yeni hükümet yerlerini alsın istiyorum.

Zaten 3*5 yıl ya da 3*6 yıl diyelim yerel ve genel hertür yönetim Enkazdan Öte ( enkaz kelimesi kifayetsiz kalıyor ) bir kasa ve sosyal demografik kültürel karmaşalı terör belasına sahip diktstörlükten kurtulmuş ama travmaları sevam eden ülke alacak. 

Ülkemi de düşünüyor ve üzülüyorum BİREYSEL DEĞİLİM. Bunca masrafa yük e gerek yok birileri emekli olmamak için direniyor diye.

hocam yalunuz muhalefetteki hiçbir parti eyt çıkmasın demiyor hepsi birbiriyle yarişiyor eyt çıksın diye en çok eyt savunucu bizi diye yarış var hatta hükümeti suçluyorlar bunca zamandır niye çıkartmadınız diye .

In every job there is a no
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SaNaL_AjaN
    SaNaL_AjaN's avatar
    Erkek

EYT şimdi DYT(depremde yaşa takılanlar ) olarak değişti.İşleri zor Allah yardımcıları olsun

Antalya'da Emlakçı parçası :)
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LaNCeLoT
    LaNCeLoT's avatar
    Erkek
    yNsr bunu yazdı
    LaNCeLoT bunu yazdı
    samaccc bunu yazdı
    KaptaN bunu yazdı
    LaNCeLoT bunu yazdı
    KaptaN bunu yazdı

Hiç çıkmamalı

Neden çıkmasın  

hocam yalunuz muhalefetteki hiçbir parti eyt çıkmasın demiyor hepsi birbiriyle yarişiyor eyt çıksın diye en çok eyt savunucu bizi diye yarış var hatta hükümeti suçluyorlar bunca zamandır niye çıkartmadınız diye .

Diyorlar idi ÇOK OLDU,  deprem sonrası bakışları ne durumda henüz belirsiz.

Muhalefet 21 yıldır ülke kasasına ve borçluluğna ++gizli antlaşmalara tam da hakim değil BAŞA GELMELİLER ondan sonrasına inanırım ben.

Muhalefetken  EYT hakkı KYK borçlarına af KHK lılara helalleşmeli af Muhtarlara 3 yardımcı 5 sekreter falan konuşmak kolay başa gelince icraatta göreceğiz :))

ABD de bile asıp kesenler başkan olunca farklılaşıyor. adayken Biden de Tayyip e neler neler diyordu olan ortada gayet Tayyip gitmesin istiyorlar :) , Ermeni soykırımını kesin tanırız diyenler dahi başa gelince kınadık özür bekleriz gibi yumuşatıyorlar işi Obama adaylığında Ermeniler konusunda pek katıydı misal lol 

Kurtlar tasma takmaz....
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yNsr
    yNsr's avatar
    Erkek

çok oldu dediğin 1 ay olmamiş daha adamların şu açıklamayi yapması https://www.cumhuriyet.com.tr/siyaset/chpli-engin-altaydan-iktidara-eyt-cagrisi-2025381 muhalefer 

başa gelmeden önce verilen sözler sayesinde başa geliyorlar ama başa gelince yok şöyle böyle bıdı bıdısı yaparlarsa 2. defa kimse oy vermez. ülkenin borçlarıda gizli değil ayrıca merkez bankasının bilançosuna bakarsan kasadaki parayi görürsün ve iç dış borçlarıda ortada muhalefet biliyor herşeyi ona göre vaadlerde bulunuyorlar ha diyorsun ki yalan söyleyerek başa gelsinler ona bişey diyemem  (https://www.youtube.com/watch?v=oXjAZACnejg) gibi.  

https://www.yenisafak.com/video-galeri/dunya/abd-baskan-adayi-joe-biden-turkiyede-muhalefeti-destekledigimizi-acikca-gostermeliyiz-2207936

bideni takip etmiyorsun heralde adam çizgisinde duruyor hala :)

bu arada bende mantıken eyt olmasin diyorum ama adamlarında bir yerde hakları onlar çalişmaya başladığında kurallar buymuş ve devletin emeklilik için istediği şartları doldurmuşlar vemekli olmak istiyorlar.

şöyle düşün senin şuan sen emekli olmak için 60 yaşını doldurman lazım hükümet değişiyor ve yeni hükümet senin tabi olduğun yasayi geriye işletip değiştiriyor (hiçbir yasa geriye işletilemez.) diyor ki "boşver 60ı çalışan demir paslanmaz sen 70 yaşında emekli olacaksin". sen kabul edermisin bunu ? eyt nin özeti bu. özal dönemindeki gibi süper emeklilik değil yani yatır parayi emekli ol durumu yok. yani birilerine kızacaksan bu kitlete emeklilik yaşı sınırı koymayan dönemin siyasetcilerine kızman gerekiyor. bunun suçu ne bu hökümette ne de eytlilerde. hatta hökümet baya direndi ama selin önünde duramadı sonunda kabul etti.

In every job there is a no
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LaNCeLoT
    LaNCeLoT's avatar
    Erkek

1 ayda çok şey yaşandı?

Tayyip te başa gelince gücün hakimi olduğu an biz o gömlekleri çıkardık dedi misal . Normal bu durum

Siyaset Sözünü daima tutma sanatı değildir zaten. Öyle bir motamot dürüstlük İlahi dinlerde dahi yok.

Kurtlar tasma takmaz....
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tarikat Şeyhi
    HolyOne
    HolyOne's avatar
    Erkek

EYT zaten depremle ötelendi 25 sene daha beklersen tabi yine deprem olur bi 25 sene daha ötele yine deprem olur

Bu memlekete göktaşı düşse yine EYT nin takipçisiyiz

Nush ile uslanmayanı etmeli tekdir, Tekdir ile uslanmayanın hakkı kötektir!
Toplam Hit: 18022 Toplam Mesaj: 189
eyt emeklilikte yaşa takılanlar emeklilik