EYT Konusu Meclise Geliyor, Varmı EYT Li Olanlar?
-
Hayattaki en büyük şansım galiba 23 yaşında malüllük almam oldu.
-
qoqo bunu yazdı
Malullukten kasıt malulen emeklilikse epey şaşırdım.
Ben seni bol yildizli beyaz atlı prens olarak hayal etmiştim komutanım.
-
qoqo bunu yazdı
Ben malul olamadım ya da beceremedim.aort kalp kapak operasyonu geçirdim konusu da geçti 12 yıl önce filan.emekli ol dediler elim ayağım iyi sorunum yok olsun 100/40 olacak tamam şu kurum şu poliklinik doktorlar sağlık kurulu vs 100/26 yapıştırdılar.olmadı kısmet değilmiş uğraşmam dedim ama net söylüyorum millet ne emeklilikler yapıyor insan aklını almıyor cinsinden. Hak edeni hakkından edecek bir ülke.eyt olayı çözülemeyecek at deve bir şey değil çözümsüzlüğü çözüm olarak istemek bunun canlısı.
-
telekom bunu yazdıqoqo bunu yazdı
Malullukten kasıt malulen emeklilikse epey şaşırdım.
Ben seni bol yildizli beyaz atlı prens olarak hayal etmiştim komutanım.
Yok emekli olmadım sadece malüllük hakkım saklı, istediğim zaman bırakıp emekli olabiliyorum.
-
PanxeR bunu yazdıkaygusuz bunu yazdı
Holyone umarım emekli olursunuz. İnanıyorum ki bu sene eyt takılanlar emekli olacak. %80 kesin. 3 milyon bu durumda. Geçen seçimde malesef bu yüzden gitti çoğu yer bu sefer yapacaklardır.
İnanıyorum ki
sonraki yıllarda 50 ye düşürülür yaş.
7 yıl sonra prim doluyor.
Artık yoruldum çalışmaktan. Kaçıp gideceğim köye inek koyun tarım ne varsa. Şehirde yaşayıp çürüyeceğime köyde tertemiz oksijen.
Tek birşeye ihtiyacımız var çalışmak. Ama bu hayat için böyle bir dünya için olmamalı.
7 yol sonra köyden emeklilik yaşı beklemek dileğiyle tarihte anı olarak kalsın. Tahribatta yıllar çabuk geçiyor mazide anı olarak kalsın.hocam ne düşürülmesinden bahsediyorsun sen ben anlamıyorum.
EYT ( EYT her ne kadar kelime anlamında emeklilikte yaşa takılan demek olsada işin özütü erken yaşta emekli olmak isteyen insanlar olduğu için ben bu şekilde söylemeye devam edeceğim 60 yaşın altında emeklilik hak eden herkes erken yaşta emeklidir ) yapılsa bile bir kereye mahsus yapılabilir birşey , sürekli sürekli pişirilecek bir husus değil.
dünya genelinde emekli yaşı sürekli yükseltiliyor çünkü yaşlı nufus artıyor ve bu nufus a bakacak güç kalmıyor
bundan sonra çalışan refahı için yapılacak şey emekli yaşını düşürmek değil
haftada 3 gün izin 4 gün iş modeli ile çalışırken hayat kalitesinin yükseltilmesi.
ayrıca BES in gerçek anlamda zorunlu kılınması lazım iptal ettirilememesi lazım ( parayı TL ALTIN DOLAR EURO PLATIN VB ) nerede tutacağını senin seçmen şartı ile tabiki.
Bes konusuna katılıyorum. Sgk yı kökten kaldırıp, sağlık sisteminde ücretliye geçilip sadece zorunlu bes üzerinden devam edilmeli.
-
Beyler EYT 2 gün sonra meclise geliyor. Yaş şartı / prim şartı koyarlarsa çeşitli illerde eylem planı yapalım.
Mevcut Dernekler öyle yolda yürüyorlar, fakat hak verilmez alınır, sprey boyalarla heryere EYT yazmalıyız, camı çerçeveyi indirmeliyiz
-
Türk gençliğine atılmış en büyük kazık EYT olacak... İnşallah ekstrem bir durum olurda iptal edilir.
-
Lazmania61 bunu yazdı
Türk gençliğine atılmış en büyük kazık EYT olacak... İnşallah ekstrem bir durum olurda iptal edilir.
Oy için devletin her yerini parçalıyorsunuz. Herşey oy için.
-
Kim ödüycek la milyonlarca insana maaşını?
Kaynak neresi yani söylendi mi suradan alacaz su fondan degerlendirecez filan diye?
Bence kol gibi vergilere veya ebesiken enflasyona hazir olun.
Para basarak milletten para çalmanın kolayligina çok alıştılar çünkü.
-
Erken yaşta emeklilik vereceklerine belirli yaşa göre SGK primini devlet karşılasın. Özel sektör de yaşlılara da şans versin. Ben varken EYT çıkmaz diyen Cumhurbaşkanı baktı ki seçim elden gidiyor. Yapmayacağım dediği her şeyi yapmaya başladı. EYT bu ülkeye sokulacak en büyük kazıklardan biri olacak.