EYT Konusu Meclise Geliyor, Varmı EYT Li Olanlar?
-
LaNCeLoT bunu yazdısamaccc bunu yazdıKaptaN bunu yazdıLaNCeLoT bunu yazdıKaptaN bunu yazdı
Eyt 1 yıl daha uzar bu gidişle..
Hiç çıkmamalı
Orası öyle zaten de seçim yatırımı yapıyorlar işte.
Neden çıkmasın
Ne güzel 3500 tl maaş alırız . Bozdur bozdur harcarız.
O değilde en önemlisi seseka
Bazen bireysel düşünmemek gerek hocam Ben Böyleyim yani
Para hırsım da yok ondan belki
1500tl alacak dahi olsalar yine çıkmasın derdim, kendim de EYT li olsam yine çıkmasın derdim.
Ülke kasası bomboş ben bunlar artık daha da masraf bela açmadan S.gitsinler yeni hükümet yerlerini alsın istiyorum.
Zaten 3*5 yıl ya da 3*6 yıl diyelim yerel ve genel hertür yönetim Enkazdan Öte ( enkaz kelimesi kifayetsiz kalıyor ) bir kasa ve sosyal demografik kültürel karmaşalı terör belasına sahip diktstörlükten kurtulmuş ama travmaları sevam eden ülke alacak.
Ülkemi de düşünüyor ve üzülüyorum BİREYSEL DEĞİLİM. Bunca masrafa yük e gerek yok birileri emekli olmamak için direniyor diye.
Eyt cıkmasın ulkeye yuk diyorsun da prim gunu 6500 lere ulasmıs bekleyen insanlar var. Dedigin gibi bireysel dusunmemek lazım. Ailede hanım ve cocuklar bakmakla yukumlu oldugun kisiler olunca çalısmadıgın zaman otomatik olarak sigortaları iptal oluyor. Senden faydalanamıyorlar. Eczaneye gidince resmen mikiyorlar. Kıcıkırık vicks bile 30 gram olmus 105 lira. Cocukken bolca kullanıyorduk. Ulkenin kasası boş ise kimse kusura bakmasın ben bosaltmadım.
-
Mezarda emeklilere selam, EYT meclisten geçti fakat yine de tetikte olmalıyız her türlü çakallığa hazırlıklı olmalı hakkımızı korumalıyız biz EYT li olanlar.
-
Millet Hevesle kredi çekti çoğu boka yattı gibi umarım patlamaz.
-
Türkiye neyi düzgün ki adam 1gunden 20sene bekliyor
Bunun adına adalet deniliyor.koy 7000 emekli olsun yaşı kaç olursa olsun adam 3500 emekli oluyor.
-
kardelen442 bunu yazdı
Bunun adına adalet deniliyor.koy 7000 emekli olsun yaşı kaç olursa olsun adam 3500 emekli oluyor.
3500 gün e emekli olunmasina bende karsiyim.
7000 cok makul. Bu yasa ilk ciktiginda dediler zaten mezarda emeklilik yasasi diye.
-
Evet eyt giller ne yapıyoruz şimdi. SGK ya gidip hasar tespiti mi yaptirmamiz lazım..
Şaka bir yana şu espriyi yaparken bile içim burkuldu neyse..
Şimdi biz emekli olup devletten emekli maaşı alıp bir de üstüne üstlük çalıştığımız işyerine %17 ile tekrar girip bir de oradan mi maaş alacağız.. :)
8-10 yerden olmasa da 2 yerden maaş almanın tadına varalım biz de. Sonuçta devlet büyüklerimizden biz böyle gördük..
-
rappermcs bunu yazdı
Evet eyt giller ne yapıyoruz şimdi. SGK ya gidip hasar tespiti mi yaptirmamiz lazım..
Şaka bir yana şu espriyi yaparken bile içim burkuldu neyse..
Şimdi biz emekli olup devletten emekli maaşı alıp bir de üstüne üstlük çalıştığımız işyerine %17 ile tekrar girip bir de oradan mi maaş alacağız.. :)
8-10 yerden olmasa da 2 yerden maaş almanın tadına varalım biz de. Sonuçta devlet büyüklerimizden biz böyle gördük..
aga senin yasin nasi tutuyor :L
-
underzero bunu yazdıkardelen442 bunu yazdı
3500 gün e emekli olunmasina bende karsiyim.
7000 cok makul. Bu yasa ilk ciktiginda dediler zaten mezarda emeklilik yasasi diye.
Hiç düzgün işimiz yok ülke olarak sorunluyuz bir işide kitabına göre yapamayacağız anladım.
-
7438 sayılı EYT Kanunu Resmi Gazetede yayımlanarak bugünden itibaren (3 Mart) yürürlüğe girdi.
Haydi hayırlısı olsun gençler.
-
bugrahan45 bunu yazdı
7438 sayılı EYT Kanunu Resmi Gazetede yayımlanarak bugünden itibaren (3 Mart) yürürlüğe girdi.
Haydi hayırlısı olsun gençler.
Primlerde sıkıntı var galiba. 5000 denilmişti, ancak kanunun 5500 olarak kabul edildiği söyleniyor. mağdur olan bir sürü insan var.