EYT Konusu Meclise Geliyor, Varmı EYT Li Olanlar?
-
bugrahan45 bunu yazdı
7438 sayılı EYT Kanunu Resmi Gazetede yayımlanarak bugünden itibaren (3 Mart) yürürlüğe girdi.
Haydi hayırlısı olsun gençler.
Primlerde sıkıntı var galiba. 5000 denilmişti, ancak kanunun 5500 olarak kabul edildiği söyleniyor. mağdur olan bir sürü insan var.
bugrahan45 tarafından 03/Mar/23 13:17 tarihinde düzenlenmiştir -
bugrahan45 bunu yazdıbugrahan45 bunu yazdı
7438 sayılı EYT Kanunu Resmi Gazetede yayımlanarak bugünden itibaren (3 Mart) yürürlüğe girdi.
Haydi hayırlısı olsun gençler.
Primlerde sıkıntı var galiba. 5000 denilmişti, ancak kanunun 5500 olarak kabul edildiği söyleniyor. mağdur olan bir sürü insan var.
Kimi kapsıyor kimi kapsamıyor
Kaç gün gerekiyor
-
Ve e-devlet sisteminde de bilgiler güncellendi. 8 Eylül 99 öncesi SGK girişi olanlar için artık yaş sınırı görünmüyor. Benim durum:
-
shia bunu yazdı
Ve e-devlet sisteminde de bilgiler güncellendi. 8 Eylül 99 öncesi SGK girişi olanlar için artık yaş sınırı görünmüyor. Benim durum:
Hangi ekranda görüyorsun bunu?
Bende hala 25 yas ve 5900 gün sayisi diyor
-
underzero bunu yazdıshia bunu yazdı
çalışma hayatımda ilk ekranda
-
underzero bunu yazdıshia bunu yazdı
ÇALIŞMA HAYATIM sayfasından görebilirsin üstadım
https://www.turkiye.gov.tr/calisma-hayatim#tab4A
EDİT: 25 yıl ve 5.900 gün göstermesi normal. Yaşı kaldırdılar sadece. Gün ve yıl şartı devam ediyor.
-
Varmı emekli olan ?
-
EYT ile ilgili bir kaç sorum olacaktı arkadaşlar bilenler yayınlarsa sevinirim.
EYT'de yaşa ve prim gününe takılmayanlar için belirli bir başvuru aralığı var mı? (şu tarihe kadar başvurulması lazım şeklinde)
Başvurudan sonra emekliliği hak etme süreci ne zaman başlıyor? (Memur bir alacaklıdan icra ile para alıyorum, tazminatına da haciz koydurmuştum, tazminatın yatacağı tahmini tarih belli mi?)