Filmler Tartisalim??

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    graywolf
    tulu
    tulu's avatar
    Dişi
    filiz bunu yazdı:
    -----------------------------

film nekadar güzel olursa olsun. türkce seslendirme filmi zaten seyredilmez sekilde igrenc yapio.

bu konuda türkler daha cok sey ögrenmesi lazim öyle degilmi??

tamamen katiliyom yani afedersiniz ama türk seslendirme filmin içine ediyo resmen
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    smok3
    smok3's avatar
    Erkek

jannissary bunu yazdı:
    bu tür filmler benim ilgimi çekmez pek film dediğinin sonu belli olmayacak içinde bi ton kumpas oyun dönecek sonunda çok ilginç bi şekilde noktalanacak... prestij,italyan işi gibi filmleri seviyom ben

o zaman sana "usual suspects" filmini tavsiye ederim.tam istediğin tarzda bir film.

never say never...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SariCoCuK
    SariCoCuK's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    Nurky bunu yazdı:

300 spartalı mı kötü :|

muhaha

300  Spartalı  fılmı  süper  katılıyorum arkadaşlara  sız bayanlar yıne kendınızı  bellı  etiniz neden  sureklı bırseylerı tartısmak mecburıyetındesınız nlamadım walla
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HyKo
    HyKo's avatar
    Erkek
    Akıl Oyunları süper bir film bence..(A Beautiful Mind)

...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SWAT
    SWAT's avatar
    Erkek
    HyKo bunu yazdı:
    müritler bu filmin linklerini bulabilcek biri varmı..Goruntu kalitesi iyi olursa mutlu olurum...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    drexler
    drexler's avatar
    Erkek

1.si saw serisine laf edemezsin bana kalırsa sen bundan sonraki serielrini izleme filme yazık

2.si 300 spartalı mı kötü? filmin tek kötü yanı gerçek bir sparta ordusu gibi değil tek eksik yanı bunun. çünkü gerçek bir sparta ordausu akıllara durgunluk verecek şekilde bir sistem/çalışma/taktik kullanıyor, adamlar zırh kullanmıyor ağırlık ettiği için, daha rahat etmek baksır gibi bişey giyiyoprlar üzerinbede iskoçyalı eteklerinden, adamların bir özelliğide asla rehin veya esir alma gibi bir huyu yok direkt öldürüyorlar... ve asla tek bir asker bile ölene kadar savaşı bitirmiyorlar(lendileri ve rakipleri dahil, yani bir sparta ordusunu yenmek için tek bir asker bile bırakmayacaksın, tek başlarına bile kalsalar savaşmaya devam ederle) sonuçta babamın oğlu veya akrabalarım değil savunmamı gerektirecek bir yanları yok söylediklerim gerçektir bir çok tarih kitabınmda yer alır. bu filmler arasında bir tek kabadayıyı izlemedim ona yorum yapamam ama dabbe tam bir fyasko tek doğru sözün bu

İTİNA İLE torrentleech davetiyesi aranır. ama kefil bulunamaz :)
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    drexler
    drexler's avatar
    Erkek

SWAT bunu yazdı:
    HyKo bunu yazdı:
    müritler bu filmin linklerini bulabilcek biri varmı..Goruntu kalitesi iyi olursa mutlu olurum...

film gerçekten mükemmel bir film.. buyur link az önce paylaştım http://www.tahribat.com/forumdisplayfolder.asp?folderid=55088

İTİNA İLE torrentleech davetiyesi aranır. ama kefil bulunamaz :)
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    filiz
    filiz's avatar
    Dişi
    hellfever01 bunu yazdı:

1.si saw serisine laf edemezsin bana kalırsa sen bundan sonraki serielrini izleme filme yazık

2.si 300 spartalı mı kötü? filmin tek kötü yanı gerçek bir sparta ordusu gibi değil tek eksik yanı bunun. çünkü gerçek bir sparta ordausu akıllara durgunluk verecek şekilde bir sistem/çalışma/taktik kullanıyor, adamlar zırh kullanmıyor ağırlık ettiği için, daha rahat etmek baksır gibi bişey giyiyoprlar üzerinbede iskoçyalı eteklerinden, adamların bir özelliğide asla rehin veya esir alma gibi bir huyu yok direkt öldürüyorlar... ve asla tek bir asker bile ölene kadar savaşı bitirmiyorlar(lendileri ve rakipleri dahil, yani bir sparta ordusunu yenmek için tek bir asker bile bırakmayacaksın, tek başlarına bile kalsalar savaşmaya devam ederle) sonuçta babamın oğlu veya akrabalarım değil savunmamı gerektirecek bir yanları yok söylediklerim gerçektir bir çok tarih kitabınmda yer alır. bu filmler arasında bir tek kabadayıyı izlemedim ona yorum yapamam ama dabbe tam bir fyasko tek doğru sözün bu

1. evet 1inden haric hepsi sacma sapan. neymis efem eski kurbani katilin yardimcisi oluyomusda bilmem ne

2. 300 spartali cok kötü bir filmdi efektleri haric. tarihde spartalilar yaratiklara karsimi dövüsüyolardi?? bide adamin anlatis sekili insani agresif edio. her üc kelimdeden biri 300 spartali. kafam sisti be. gercekle hic bir alakasi olmayan sacmalik.

kusura bakmayin ama 300 spartaliyi begenen birisi filmden anlamio :P

ilk defa banlandim :(
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    filiz
    filiz's avatar
    Dişi
    hellfever01 bunu yazdı:

SWAT bunu yazdı:
    HyKo bunu yazdı:

film gerçekten mükemmel bir film.. buyur link az önce paylaştım http://www.tahribat.com/forumdisplayfolder.asp?folderid=55088

evet harika bir film. cok güzel

ilk defa banlandim :(
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    gfb_soldier
    gfb_soldier's avatar
    Erkek

okul ve çılgın dersane kadar kötü film yok .

http://twitter.com/#!/yasiinergul
Toplam Hit: 11187 Toplam Mesaj: 83