Filmler Tartisalim??
-
filiz bunu yazdı:
-----------------------------film nekadar güzel olursa olsun. türkce seslendirme filmi zaten seyredilmez sekilde igrenc yapio.
bu konuda türkler daha cok sey ögrenmesi lazim öyle degilmi??
-----------------------------
tamamen katiliyom yani afedersiniz ama türk seslendirme filmin içine ediyo resmen -
jannissary bunu yazdı:
bu tür filmler benim ilgimi çekmez pek film dediğinin sonu belli olmayacak içinde bi ton kumpas oyun dönecek sonunda çok ilginç bi şekilde noktalanacak... prestij,italyan işi gibi filmleri seviyom ben
-----------------------------o zaman sana "usual suspects" filmini tavsiye ederim.tam istediğin tarzda bir film.
-
Nurky bunu yazdı:
-----------------------------300 spartalı mı kötü :|
muhaha
300 Spartalı fılmı süper katılıyorum arkadaşlara sız bayanlar yıne kendınızı bellı etiniz neden sureklı bırseylerı tartısmak mecburıyetındesınız nlamadım walla -
Akıl Oyunları süper bir film bence..(A Beautiful Mind)
-
HyKo bunu yazdı:
müritler bu filmin linklerini bulabilcek biri varmı..Goruntu kalitesi iyi olursa mutlu olurum... -
1.si saw serisine laf edemezsin bana kalırsa sen bundan sonraki serielrini izleme filme yazık
2.si 300 spartalı mı kötü? filmin tek kötü yanı gerçek bir sparta ordusu gibi değil tek eksik yanı bunun. çünkü gerçek bir sparta ordausu akıllara durgunluk verecek şekilde bir sistem/çalışma/taktik kullanıyor, adamlar zırh kullanmıyor ağırlık ettiği için, daha rahat etmek baksır gibi bişey giyiyoprlar üzerinbede iskoçyalı eteklerinden, adamların bir özelliğide asla rehin veya esir alma gibi bir huyu yok direkt öldürüyorlar... ve asla tek bir asker bile ölene kadar savaşı bitirmiyorlar(lendileri ve rakipleri dahil, yani bir sparta ordusunu yenmek için tek bir asker bile bırakmayacaksın, tek başlarına bile kalsalar savaşmaya devam ederle) sonuçta babamın oğlu veya akrabalarım değil savunmamı gerektirecek bir yanları yok söylediklerim gerçektir bir çok tarih kitabınmda yer alır. bu filmler arasında bir tek kabadayıyı izlemedim ona yorum yapamam ama dabbe tam bir fyasko tek doğru sözün bu
-
SWAT bunu yazdı:
HyKo bunu yazdı:
müritler bu filmin linklerini bulabilcek biri varmı..Goruntu kalitesi iyi olursa mutlu olurum...
-----------------------------film gerçekten mükemmel bir film.. buyur link az önce paylaştım http://www.tahribat.com/forumdisplayfolder.asp?folderid=55088
-
hellfever01 bunu yazdı:
-----------------------------1.si saw serisine laf edemezsin bana kalırsa sen bundan sonraki serielrini izleme filme yazık
2.si 300 spartalı mı kötü? filmin tek kötü yanı gerçek bir sparta ordusu gibi değil tek eksik yanı bunun. çünkü gerçek bir sparta ordausu akıllara durgunluk verecek şekilde bir sistem/çalışma/taktik kullanıyor, adamlar zırh kullanmıyor ağırlık ettiği için, daha rahat etmek baksır gibi bişey giyiyoprlar üzerinbede iskoçyalı eteklerinden, adamların bir özelliğide asla rehin veya esir alma gibi bir huyu yok direkt öldürüyorlar... ve asla tek bir asker bile ölene kadar savaşı bitirmiyorlar(lendileri ve rakipleri dahil, yani bir sparta ordusunu yenmek için tek bir asker bile bırakmayacaksın, tek başlarına bile kalsalar savaşmaya devam ederle) sonuçta babamın oğlu veya akrabalarım değil savunmamı gerektirecek bir yanları yok söylediklerim gerçektir bir çok tarih kitabınmda yer alır. bu filmler arasında bir tek kabadayıyı izlemedim ona yorum yapamam ama dabbe tam bir fyasko tek doğru sözün bu
-----------------------------1. evet 1inden haric hepsi sacma sapan. neymis efem eski kurbani katilin yardimcisi oluyomusda bilmem ne
2. 300 spartali cok kötü bir filmdi efektleri haric. tarihde spartalilar yaratiklara karsimi dövüsüyolardi?? bide adamin anlatis sekili insani agresif edio. her üc kelimdeden biri 300 spartali. kafam sisti be. gercekle hic bir alakasi olmayan sacmalik.
kusura bakmayin ama 300 spartaliyi begenen birisi filmden anlamio :P
-
hellfever01 bunu yazdı:
-----------------------------SWAT bunu yazdı:
HyKo bunu yazdı:
müritler bu filmin linklerini bulabilcek biri varmı..Goruntu kalitesi iyi olursa mutlu olurum...
-----------------------------film gerçekten mükemmel bir film.. buyur link az önce paylaştım http://www.tahribat.com/forumdisplayfolder.asp?folderid=55088
-----------------------------evet harika bir film. cok güzel
-
okul ve çılgın dersane kadar kötü film yok .