Filmler Tartisalim??
-
bu filmlere kötü diosan iyi gördüğün filmleri merak ediyorum.
-
Şener Şen'in oynadığı filmlerin hiç biri kötü değildir .
300 iyi bir filmdir , görsel efekt ve oyunculuk açısından , yoksa tamamiyle sipariş edilmiş bir film , propaganda filmi .
Kutsal Damacana'yı izledim bir çok kez , yani saçma sapan bir film olmasına rağmen beni güldürmeyi başardı , bu yüzden severim .
Bunun haricinde Yahudi oyuncu ve yönetmenlerin çektiği sikindirik İkinci Dünya Savaşı filmlerinden nefret ederim . Merak ediyorum acaba ölen Yahudi sayısı Çingene veya Slav sayısından fazla mıydı ? Zaten Spielberg sırtladı Yahudi propaganda endüstrisini .
En sevdiğim filmlerden biri Matrix üçlemesiydi . İlk filmdeki felsefe gerçekten etkileyiciydi , iyi vermişlerdi onu . Daha sonraki filmler para kazanmak için yapılmıştı belli fakat illâ felsefe yapacak diye bir zorunluluk yok . Matrix Reloaded'daki dövüş sahneleri aşmışın ötesindeydi , Matrix Revolutions'daki aksiyon sahneleri güzeldi . Makinelerle insanların savaşı ve son 14 dakikalık dövüş sahnesi . Ama bu filmde Hıristiyan propagandası vardı , bir çok yerden bunu görebiliriz .
Mel Gibson'ın filmleri özellikle Hıristiyanlık içeriyor , ama buna karşı çıkmıyorum zira film sektöründe Yahudilerin karşısında durabilen tek yönetmen .