Filmler Tartisalim??

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Thelordmax
    Thelordmax's avatar
    Erkek
    bu filmlere kötü diosan iyi gördüğün filmleri merak ediyorum.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Chinggis
    Chinggis's avatar
    Erkek

Şener Şen'in oynadığı filmlerin hiç biri kötü değildir .

300 iyi bir filmdir , görsel efekt ve oyunculuk açısından , yoksa tamamiyle sipariş edilmiş bir film , propaganda filmi .

Kutsal Damacana'yı izledim bir çok kez , yani saçma sapan bir film olmasına rağmen beni güldürmeyi başardı , bu yüzden severim .

Bunun haricinde Yahudi oyuncu ve yönetmenlerin çektiği sikindirik İkinci Dünya Savaşı filmlerinden nefret ederim . Merak ediyorum acaba ölen Yahudi sayısı Çingene veya Slav sayısından fazla mıydı ? Zaten Spielberg sırtladı Yahudi propaganda endüstrisini .

En sevdiğim filmlerden biri Matrix üçlemesiydi . İlk filmdeki felsefe gerçekten etkileyiciydi , iyi vermişlerdi onu . Daha sonraki filmler para kazanmak için yapılmıştı belli fakat illâ felsefe yapacak diye bir zorunluluk yok . Matrix Reloaded'daki dövüş sahneleri aşmışın ötesindeydi , Matrix Revolutions'daki aksiyon sahneleri güzeldi . Makinelerle insanların savaşı ve son 14 dakikalık dövüş sahnesi . Ama bu filmde Hıristiyan propagandası vardı , bir çok yerden bunu görebiliriz .

Mel Gibson'ın filmleri özellikle Hıristiyanlık içeriyor , ama buna karşı çıkmıyorum zira film sektöründe Yahudilerin karşısında durabilen tek yönetmen . 

Toplam Hit: 11193 Toplam Mesaj: 83