Filmler Tartisalim??
-
resident evil tüm serisi harikaydı.film öyle bir film ki insan izlerken acaba diyor...çok gerçekçi süper konulu bir film.bu arada 300 spartalı'nın kötü bir film olduğunu düşünmüyorum.elbetteki bazı yerleri saçma olabilir ama genel olarak sağlam filmdi.ayrıca saw'da konu itibari ile benzersiz bir film.
-
gerilim> > saw serisi, 28 gün sonra, teksas katliamı,
3D>>buzdevri 1-2,
fantastik>> yüzüklerin efendisi, narnia günlükleri,karayip korsanları serisi, karanlıklar dünyası serisi, click, hayalet sürücü, korkusuzbide hızlı ve öfkeli tokyo drift > araba severler bilir bu filmi
bunlarda benden bi kaçı
-
filiz bunu yazdı:
-----------------------------buzaman kadar nerdeyse bütün filimlere baktim ve simdiye kadar en kötü fiyasko filimler benim icin sunlar:
300 spartali
dabbe
akrep kral
kabadayi
saw 2-3
(gerisi gelicek)
-----------------------------
En fiyasko üyede sen :P
-
En iğrenc filmler bence: ;
-- Taxi 4 [ taksi filmde sadece basta ve sonda görünüyor filmin &70 inde taxi yok çok iğrenc...]
-- dabbe => rezil bir film
-- banyo => iğrenc ötesi
-- akrep kral => felaket
En güzel filmler ise ;
-- Yarından Sonra => konusu özel efektler ve oyunculuk çok süpper...
-- 300 spartalı => oyunculuk özel efektler manyak. en iyiside adamın sesi çok iyi
-- yeşil yol => klasik oldu artık
--rose red konağı [Film 5 saat 6 cd şeklinde gecenlerde aldım gece 1 de koydum film saat 5 de bitti. manyaq korkunc ve konusu çok güzel tavsiye ederim]
--3:10 treni =>kovboy filmlerinin en iyisi
-
300 Spratalının kötü olması bence imkansız 7 kere izledim :\
-
Dünyayı Kurtaran Adam,Dünyayı Kurtaran Adamın Oğlu... :)
-
zamansehri bunu yazdı:
Dünyayı Kurtaran Adam,Dünyayı Kurtaran Adamın Oğlu... :)
birde küçük emrahın filmleri :D emrahın resmi bile 300 spartalıdan daha fazla izlenir :D -
Şu anda izliyorum Vahşi Irk bi adada köpekler adamlara koyuyo valla :|
Super bişey.
-
HaYVaN bunu yazdı:
-----------------------------Şu anda izliyorum Vahşi Irk bi adada köpekler adamlara koyuyo valla :|
Super bişey.
-----------------------------il defa duyuyorum, ilginç bişi olsa gerek, link?
-
filiz bunu yazdı:
-----------------------------tr filmlerinden gercekten en güzeli
eskiya
beyzanin kadinlari ve de cok sevdigim korku filmi seytandir
okul igrencin igrenci. o filmle gise yapicaklar diye uyduruk olmus hepimizi kandirdilar
-----------------------------eşkiya bir başyapıttır bence en güzel degıl tek güzeldir