Filmler Tartisalim??
-
:) peki dünyani kurtaran adam ?? komedi
tabiki sener sen unutmamak lazim. o eski filmlerini mesela seker pare yada hababam sinifindaki rölü body ekrem.
müthis usta oyuncu.
anlamadigim rahmetli sadri alisik (nur icinde yatsin) pek iyi bir oyuncu degildi aynisi öztürk serengil icinde gecerli.
neden bunlara usta oyuncu denilio anlamadim. hele hele müjdat gezenide hic ama hic begenmem.
-
filiz bunu yazdı:
-----------------------------:) peki dünyani kurtaran adam ?? komedi
tabiki sener sen unutmamak lazim. o eski filmlerini mesela seker pare yada hababam sinifindaki rölü body ekrem.
müthis usta oyuncu.
anlamadigim rahmetli sadri alisik (nur icinde yatsin) pek iyi bir oyuncu degildi aynisi öztürk serengil icinde gecerli.
neden bunlara usta oyuncu denilio anlamadim. hele hele müjdat gezenide hic ama hic begenmem.
-----------------------------olaya bi tek kamerayla çekilen şeyler olarak bakmaman lazım. Zamanında çoğu kişinin uğraşmaktan korktuğu şeylerle uğraşan ve çoğu insana filmi tiyatroyu sevdirtren kişiler oldukları için deniliyo. Tabi sana göre bişi beceremiyosa senin gözünde usta değildir onda yapılıcak bişi yok, bencede boktan oyuncular ama zamanında kendilerini birilerine sevdirtmişler.
-
300 spartalı tam bir hayal kırıklığı akrep kralla , Dabbeyi izlemedim , saw serisi we kabadayı 10 numara film :D
-
bold ile yazilanlar IMDB ratingleri
filiz bunu yazdı:
-----------------------------buzaman kadar nerdeyse bütün filimlere baktim ve simdiye kadar en kötü fiyasko filimler benim icin sunlar:
300 spartali 8.0/10 (151,578 votes)
dabbe 6.1/10 (798 votes)
akrep kral 5.3/10 (19,054 votes)
kabadayi 8.1/10 (398 votes)
saw 2 6.9/10 (46,376 votes)
saw 3 6.5/10 (33,581 votes)
(gerisi gelicek)
-----------------------------
butun filmleri izledigini iddia edip en kotu dedigin filmlerden hicbirinin 5.0'dan a$agi rating almami$ olmasi sence ilginc deil mi?
ayrica 300'e hangi acidan bakip en kotu dedigini de merak ettim dogrusu :)
-
300 spartalıyı beğenmeyen filmden anlamıyo :)
-
300 spartalı alanının en iyi filmi.
kabadayı nın sinemasından çıktıktan sonra 3 kişi dövdüm o kadar etkileyici yanii.
saw serisi bir baska korku sacıyo.
en sevdiğim film ise temel iç güdü 2 çok zekice
-
bune şimdi film zevksizliğimi yoksa yine bir sosyolog denemesi mi?
-
SWAT bunu yazdı:
-----------------------------
arkadasın dedigi gibi ne acıdan baktıgına baglı...300 lı cok deli filmdir..Git bidaha izle..300 spartalıda gok yuzunun rengi bile degişik :S cok ugrasmıs adamlar o film icin bu kadar emek karsında fiyasko demek olmaz...
-----------------------------oo ooo gokyuzunun rengi değişikse o filim bombadir
abartmayalim arkadaşlar yani 300 spartalı cok cok cok iyi bir filim değil ama kötü bir filimde dğeil fena sayilmaz
-
Zevkler ve renkler tartışılmaz yalnız 300 spartalı harika bir flim tabi izlerken flimin gerçekçiliğini eleştirmeden izleyince...
-
Deney diye bir film izlemiştim,hesapta korku filmiydi ama izlerken komaya girmiştik.