Futbol,Futbol Değildir

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Asosyal
    Asosyal's avatar
    Erkek

FireX bunu yazdı:
    -----------------------------

Atsınlar şunları ligden. Yeter artık taviz verdiğimiz. Diyarbakır taraftarı sütten çıkmış akkaşık? Her maçta aynı haltı yiyorlar. Bursalılar o pankartları boşa açmadılar. Diğer taraftar grupları gibi pkk lehine atılan sloganlara, İstiklal marşı ıslıklamalara seyirci kalmadılar. Çıkan kavgaların sebebi, Bursalıların pkklı diye suçlamasından öte kürtçülük yaptıklarından ve pkkya Bursalılar laf etmesidir. Diyarbakır'ın yarısından fazlası pkkya destek veriyor. Ne halt oldukları ortada. Kimse masal okumasın.

şimdi seninle adam akıllı tartışayım diyeceğim sen işine gelmeyen noktada o metafiziksel yöneticilik güçlerin ile direk beni banlıyacaksın. neyse

atsınlar şunları ligden demişsin kralı bizi ligden atamaz biz lige alnımızın akı ile bankasya'da şampiyon olarak çıktık keza çıkmanın belirli normları olduğu gibi düşmeninde belirli kuralları var puanımız yetmez bu ligde kalmaya o zaman zaten düşeriz onun dışında diyarbakırın yarısı pkk demişsin sen git akli selim birine sürekli deli deli deli deli de bakalım o adam aklını yitiriyor mu yitirmiyormu. + diyarbakırspor maçında ilk defa istiklal marşı ıslıklanmıştı yalan atıp daha önce böyle şeyler oldu demeyin zaten söz konusu diyarbakır vurun vurabildiğinizce dün istiklal marşını ıslıklayanlarında diyarbakır'a yapmadığı şeylerden ötürü iftira atanlara'da en içten + 18 temennilerimi sunuyorum. ayıp be ne zaman bu embriyo modundan kurtulup doğacaksınız bitsin artık bu doğum sancılarınız vesselam. firex bak dostum hayatında ne diyarbakır gelmişliğin vardır ne görmüşlüğün önyargıların ile direk hüküm sahibi olman yanlış

Kurumuş yeşil otları Toprak Olmuş umutları Gökte mazi bulutları Bu mezarda bir garip var... // Ne hayasızca tahaşşüd ki ufuklar kapalı Nerde-gösterdiği vahşetle bu bir Avrupalı
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    YaSevYaTerkEt
    YaSevYaTerkEt's avatar
    Erkek

Futbol Medeniyettir,

Futbol İnsanlıktır,

Futbol Dürüstlüktür,

vs.vs.

Bu kavramlardan yoksun dağdan inme bir kaç ermeni tohumuna böyle bir spor imkanı verirsen, kendini şaşırır,

İstiklal Marşınıda ıslıklar, Türk Bayrağınıda yırtar, Anasını da *iktirir,

Bakın bu pankartlarda GAZİANTEP'den, önemli olan coğrafi konum değil, önemli olan damarlarda dolaşan kan, ha kiminde türk kanı dolaşır, kiminde ermeni kanı,

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    inside
    anonim6918524
    anonim6918524's avatar
    Banlanmış Üye
    Bilgi/Destek Madalyası Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

Asosyal bunu yazdı:

FireX bunu yazdı:

Atsınlar şunları ligden. Yeter artık taviz verdiğimiz. Diyarbakır taraftarı sütten çıkmış akkaşık? Her maçta aynı haltı yiyorlar. Bursalılar o pankartları boşa açmadılar. Diğer taraftar grupları gibi pkk lehine atılan sloganlara, İstiklal marşı ıslıklamalara seyirci kalmadılar. Çıkan kavgaların sebebi, Bursalıların pkklı diye suçlamasından öte kürtçülük yaptıklarından ve pkkya Bursalılar laf etmesidir. Diyarbakır'ın yarısından fazlası pkkya destek veriyor. Ne halt oldukları ortada. Kimse masal okumasın.

şimdi seninle adam akıllı tartışayım diyeceğim sen işine gelmeyen noktada o metafiziksel yöneticilik güçlerin ile direk beni banlıyacaksın. neyse

atsınlar şunları ligden demişsin kralı bizi ligden atamaz biz lige alnımızın akı ile bankasya'da şampiyon olarak çıktık keza çıkmanın belirli normları olduğu gibi düşmeninde belirli kuralları var puanımız yetmez bu ligde kalmaya o zaman zaten düşeriz onun dışında diyarbakırın yarısı pkk demişsin sen git akli selim birine sürekli deli deli deli deli de bakalım o adam aklını yitiriyor mu yitirmiyormu. + diyarbakırspor maçında ilk defa istiklal marşı ıslıklanmıştı yalan atıp daha önce böyle şeyler oldu demeyin zaten söz konusu diyarbakır vurun vurabildiğinizce dün istiklal marşını ıslıklayanlarında diyarbakır'a yapmadığı şeylerden ötürü iftira atanlara'da en içten + 18 temennilerimi sunuyorum. ayıp be ne zaman bu embriyo modundan kurtulup doğacaksınız bitsin artık bu doğum sancılarınız vesselam. firex bak dostum hayatında ne diyarbakır gelmişliğin vardır ne görmüşlüğün önyargıların ile direk hüküm sahibi olman yanlış

Ne demek istiyorsun sen? Ben yönetici falan değilim. Kimi banlamışım? Kiminle tartışmamışız? Hakaret etmedikçe, haddini aşmadıkça bugüne kadar kimseye karşı bu tür davranışlar içerisine girmiş değilim. Bu forumda akplilerin atılmasını çoğu kişi isterken zıt görüşlü olduğum halde hakaret etmeden atılmak istenenlere destek oldum. Herkes görüşlerini adam gibi dile getirir oturur tartışırız. Herkes aynı görüşte olursa forumun bir anlamı kalmıyor zaten. Beni tanımadan bir daha yorum yapma ok?

Diyarbakır hakkındaki görüşlerimin tamamen arkasındayım. Sadece medya değil, youtube'da atılmış onlarca taraftar videosu da tribünlerinizin nasıl terör örgütü propogandası yaptığını gösteriyor. Diyarbakırdan pkkya destek veren kişilere çıkan oylar, yapılan mitinglerde yüzbilerin pkk bayrakları açması ortada. Daha ne diyelim? Benim sana diyecek sözüm yok. Bunun üstüne tartışmam zaten. Sen baştan işine gelmediğin yerde banlarsın diye abuk sabuk konuşsun. Tartışacak birşeyim yok.

λ
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    QnX
    QnX's avatar
    Erkek

Prometheus bunu yazdı:

MsXLaBs bunu yazdı:

hacı bence bursa hak etti adamlar oraya gidiyo ırkçı pankartlar felan açıyo şudur budur hak etti

Edit: Futbolda fairplay olması lazım.:!

Edit-2: Beş Parmağın Beşi De Bir Değildir..!

İstiklal Marşı'nın ıslıklanmasnı mı hakettik!!!

ya da her neyi hakettiysek pkkya küfür ettiğimiz için mi hakettik?!!

hacı o kadarını ben de kınıyorum. benim sölemek istediğim bursaspor taraftarlarınca ırkçı tezahüratlar yapmaları

yemişim pkk yı yoksa . benim yakındığım konu diyarbakır bi doğu ili artıq adı çıkmış dokuza inmiyo sekize .

Şeytana kızma, bi iyilik yap o sana kızsın...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    itfaiyeci
    itfaiyeci's avatar
    Erkek

FireX bunu yazdı:

Hangi pankart bu?

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    inside
    anonim6918524
    anonim6918524's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

itfaiyeciTBT bunu yazdı:

FireX bunu yazdı:

Hangi pankart bu?

Ne hangi pankart? Ben Bursalıların açtığı pankartlardan bahsediyorum.

λ
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    YaSevYaTerkEt
    YaSevYaTerkEt's avatar
    Erkek

YaSevYaTerkEt bunu yazdı:

Futbol Medeniyettir,

Futbol İnsanlıktır,

Futbol Dürüstlüktür,

vs.vs.

Bu kavramlardan yoksun dağdan inme bir kaç ermeni tohumuna böyle bir spor imkanı verirsen, kendini şaşırır,

İstiklal Marşınıda ıslıklar, Türk Bayrağınıda yırtar, Anasını da *iktirir,

Bakın bu pankartlarda GAZİANTEP'den, önemli olan coğrafi konum değil, önemli olan damarlarda dolaşan kan, ha kiminde türk kanı dolaşır, kiminde ermeni kanı,

Diyarbakırspor taraftarı bunu her zaman yapıyor, daha 1-2 ay önce GAZİANTEPSPOR - DİYARBAKIRSPOR maçında gaziantepli taraftarlar terörü lanetlemek adına " Kahrolsun PKK " diye slogan atınca, diyarbakırlı taraftarlar koltukları kırdılar, ıslıkladılar,

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    itfaiyeci
    itfaiyeci's avatar
    Erkek

FireX bunu yazdı:

itfaiyeciTBT bunu yazdı:

FireX bunu yazdı:

Hangi pankart bu?

Bursalıların pankartından söz ediyorum ben. Diyarbakır maçında açılmadı mı bahsettiğin pankart? Onu merak ettim.

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    inside
    anonim6918524
    anonim6918524's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

itfaiyeciTBT bunu yazdı:

FireX bunu yazdı:

itfaiyeciTBT bunu yazdı:

FireX bunu yazdı:

Hangi pankart bu?

Bursalıların pankartından söz ediyorum ben. Diyarbakır maçında açılmadı mı bahsettiğin pankart? Onu merak ettim.

Diyarbakırlılar Bursa'ya geldiğinde açılan pankartlar.

λ
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tekken'deki Eddy
    Prometheus
    Prometheus's avatar
    Erkek

MsXLaBs bunu yazdı:

hacı o kadarını ben de kınıyorum. benim sölemek istediğim bursaspor taraftarlarınca ırkçı tezahüratlar yapmaları

yemişim pkk yı yoksa . benim yakındığım konu diyarbakır bi doğu ili artıq adı çıkmış dokuza inmiyo sekize .

ırkçı dediğin tezaüratı açık açık söyle de ben de onu diyene küfredeyim 

benim duyduğum pkk ve apoya küfrettikleri

diyarbakırspora küfretmişlerse şunu diyeyim fenere de küfrederler diğer takımlara da. her takım birbirine küfreder (maalesef) desteklemesem de. ama bu ırkçılık değil.

kaldı ki ırkçılık da terbiyesizliktir lakin eğer "asosyal"in dediği gibi istiklal marşımızı ıslıklayan %10sa Bursa'dan da ırkçılık yapan en fazla %1dir.

kusura da bakma ama diyarbakırdın adı çıkıyosa durduk yere de çıkmıyo. keşke diyebilsek ki bişeyler olmuş ama geçmişte kalmış. o zaman 8e değil sıfıra da iner. gel gör ki hergün yeni bi olay çıkıyor. diyarbakırın adı çıkmasın da kimin çıksın? o zaman ordaki düzgün adamlar susmayacak, diğerlerine engel olmaya çalışacak.

bir de şunu unutmayın, Bursa'nın kötüsü en fazla küfreder adam döver ama diyarbakırın kötüsü ne yapıyor biliyoruz...

not ekleyeyim : çanakkale savaşında en çok gönüllü Bursa'dan gitmiş ve en çok şehidi vermiştir. belki bişeyler ifade eder.

kaynak :

http://www.gundem16.com/diger_yazi_detay.php?kimlik=233

________ inspired by love and guided by knowledge _______
Toplam Hit: 11222 Toplam Mesaj: 87