Futbol,Futbol Değildir
-
http://www.bursasportv.com/index/video/vid/3108/Yorumsuz...
yoruma zaten gerek yok.
izleyin anlarsınız.... -
KaRaKuLe bunu yazdı:
-----------------------------
xzxz bunu yazdı:
artık açık ve net olarak görünüyor ki kürtler ve insanlar birarada yaşayamıyorlar. kürt denen garabet ne yapıp edip bir şekilde insana zarar veriyor. futbol gerekçesi ile bile bunlar oluyorsa film çoktan kopmuş zaten.
-----------------------------siktir git lan terbiyesiz senin gibi öküzün yanında kürt de yaşamaz türk de insan da laflara bak siktir git be. Erzurumun yarısından fazlası da kürt karsın yüzde 75i de kürt orda niye öyle şeyler olmuyor da pkknın başkenti diyarbakırda oluyor ki. Adam olun da o küçücük beyninize kazıyın artık her kürt pkk'lı değildir. Ulan sizin gibi şerefsizlerin yüzünden artık millet kürt olduğunu bile söyleyemiyor be lanet herifler.
-----------------------------Nerden cıkardın bunu karsın %75 i kürt diye ? Benim bildiğime göre cogu karslı Türk.
Erzurumda yarısından fazlası kürt değil bence.Haybiye konuşuyonuz.
-
7714714 bunu yazdı:
amaç kürtlere laf atmak olunca bahaneler hazır.maçta provakatörlerin yaptığını görüp bütün kürtlere maledenlerle tartışmaya girmem.
bu bursalılar çokmu masum.her gittiği deplasmanda olay çıkarıyorlar beşiktaşla olanlar malum.1 yıldır d.bakırdayım 2 hafta önce evinde denizlispora yenildiler ama taraftarlar denizliyi ayakta alkışladı.
burada kürtlere sallayanlar çok dürüst ise geçenlerde diyarbakır belediyesinin trabzonun ilçesine gönderdiği itfaiyeyi kabul etmeyenler için neden bölücülük yapıyorlar demediniz.demezsiniz çünkü dürüst değilsiniz.adam gibi yazmayanlarda boşuna cevap beklemesin seviye bilmeyen adamlarla tartışmam
-----------------------------hepimiz diyarbakır belediye başkanının kim olduğunu biliyoruz , yaptıkları bölücülük falan değil.Tepkilerini koymuşlar.
-
Nurky bunu yazdı:
yoruma zaten gerek yok.
izleyin anlarsınız...Diğer müritlerin ısrarla bahsettikleri güzel ve hoşgörülü diyarbakır taraftarına Bursaspor'u hava alanına köpek gibi saldırarak yok pardon sevgi dolu taşlar atarak uğurladıkları için teşekkür ederiz :)
-
vah vah.. hadi bursa taraftari gelseydi d.bakirlilarin tepkisini anlardim statda.. eee simdi bunlar futbolculara bu kadar niye tepki gösteriyor.. madem d.bakir baskani koskoca adamsin.. taraftarlari bile sakinlestiremiyosun yemisim senin o baskan ayaklarini.. dün yasananlar rezildi.. ayrica bursasporun sahasinda oynanan mactan sonra bursayi kınayan dingillere sesleniyorum.. simdi napcaniz ugur dündar gibi d.bakir formasi degilde tam tersi bursa formasini mi giyeceksiniz.. d.bakir topcusuna lafim yok. Allah var adamlar iyi oynuyor.. begeniyorum. ama taraftari bes Para etmez.. hele dünkü olaylardan sonra D.bakirspor maclarina bundan sonra oynayacagi tüm maclara seyircisiz cıksın..
-
Prometheus bunu yazdı:
MsXLaBs bunu yazdı:
hacı o kadarını ben de kınıyorum. benim sölemek istediğim bursaspor taraftarlarınca ırkçı tezahüratlar yapmaları
yemişim pkk yı yoksa . benim yakındığım konu diyarbakır bi doğu ili artıq adı çıkmış dokuza inmiyo sekize .
-----------------------------ırkçı dediğin tezaüratı açık açık söyle de ben de onu diyene küfredeyim
benim duyduğum pkk ve apoya küfrettikleri
diyarbakırspora küfretmişlerse şunu diyeyim fenere de küfrederler diğer takımlara da. her takım birbirine küfreder (maalesef) desteklemesem de. ama bu ırkçılık değil.
kaldı ki ırkçılık da terbiyesizliktir lakin eğer "asosyal"in dediği gibi istiklal marşımızı ıslıklayan %10sa Bursa'dan da ırkçılık yapan en fazla %1dir.
kusura da bakma ama diyarbakırdın adı çıkıyosa durduk yere de çıkmıyo. keşke diyebilsek ki bişeyler olmuş ama geçmişte kalmış. o zaman 8e değil sıfıra da iner. gel gör ki hergün yeni bi olay çıkıyor. diyarbakırın adı çıkmasın da kimin çıksın? o zaman ordaki düzgün adamlar susmayacak, diğerlerine engel olmaya çalışacak.
bir de şunu unutmayın, Bursa'nın kötüsü en fazla küfreder adam döver ama diyarbakırın kötüsü ne yapıyor biliyoruz...
not ekleyeyim : çanakkale savaşında en çok gönüllü Bursa'dan gitmiş ve en çok şehidi vermiştir. belki bişeyler ifade eder.
kaynak :
http://www.gundem16.com/diger_yazi_detay.php?kimlik=233
-----------------------------Yaw Allah'ını sevdiğim. hala anlamıyonuz haa. yaw apoyu da çükim pkk yı da çükim hacı benim demem pkk olarak diyarbakırın görünmesi. adamlar fenere de küfreder diyosun, fener maçında pkk mı diyolar apo mu diyolar neden diyarbakır maçında böle bişi gündeme geliyo ..!
resmen diyarbakıra pkk diyolar .:!
-
daha facebookta diyarbakırlı şöyle demiş ;
hakedene hak edileni veririz..
Hak edene ? İstiklal marşı ıslıklanmayı mı hak etti ? Bursayı sevmeyebilirler fakat istiklal marşını ıslıklayanlar köpekten farksızdır.Islıklamayanlarsa bunlara neden olanlara göz yumduğu için suçludur.
İstiklal marşını ıslıklayan yabancılar zaten çekmişlerdir.Fakat ıslıklayıp bu ülkede yaşayanlar piçtir, şerefsizdir..Daha fazla küfür edebilriim ama en ağır küfür bile onları tasfir etmek için hafif kalacağını biliyorum.
Bölücüler, bölücülere destek verenler, bölücülere ses çıkartmayanlar birde bunlara ses çıkartmasada vatanını sevenler vardır.Yapılanlara 4-5 arkadaş arasında deil yoğun bir hareketle ses çıkartan kaç kişi gördünüz ? Yok değil ama sayıları az.
Sen istiklal marşını ıslıkla, buna yapanlara göz yum , üstüne üstük diyarbakır kürt halkının takımıdır tarzında laflar et sonra kalk biz bölücü değiliz de.Sizler hain şerefsizlerden başka birşey değilsiniz (halka değil spor klübüne diyorum)
hak ettiğiniz gibi yine düşeceksiniz.Bu seferki düşüşünüzde umarım 10-15 sene orda kalırsınız.
-
Nurky bunu yazdı:
yoruma zaten gerek yok.
izleyin anlarsınız....
-----------------------------or*spunun çıkardıkları da sokağa saldıkları
-
hee bu arada..
Diyarbakır-Bursa maçı İtalyan medyasında. Euro 2016 adayı ülke için iyi reklam tabii bunlar...
http://www.sportmediaset.mediaset.it/calcio/articoli/articolo30457.shtmlSadece İtalya değil tabii. İspanyollar da Türk futbolunu konuşuyor..
http://www.as.com/futbol/articulo/linier-agredido-objetos-contundentes-turquia/dasftb/20100306dasdasftb_23/Tes
diyecek ben şahsen laf bulamıyorum.
bundan sonra da nah.. alırız euro2016'yı. adam can güvenliği isteyecek senden..
reklam mı diyorduk ?
bunlar reklamın babası işte..
ötesi yok.kimse de bana bundan sonra hikaye anlatmasın..
-
İnsanlıktan anlamaz bunlar. Düşman askeri gibi saldırıyorlar. Kimin ne amaçla orda olduğu ortada. Her takım arasında böyle sorunlar çıkar. Fakat bu derece barbarlık hiçbir yerde görmedim. Saha kapatma falan az gelir bunlara.