Futbol,Futbol Değildir

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    turkishmydonoz
    turkishmydonoz's avatar
    Erkek

zumsuk bunu yazdı:
    -----------------------------

1903 bunu yazdı:

kurunun yanında yaşta yanacak diyen sensin.okuyamadığından şikayet eden insanlara siktir git diyen de sensin.bu durumda nasıl yazdıklarının herkesi kapsamadığını iddia edersin.ilginç.kim özürlü oluyor bu durumda, takdiri kamuoyuna bırakıyorum : )

100 kişinin 70'i , 80 i yada oranını bilemiyorum ama kaçta kaçıysa, gelecek toplu halde bana , değelerime hakaret edecek, bende gelin deyip alkışlayacağım ?? İşte bu durumda hakarete göz yumdukları için geriye kalan % bilmem kaçlık grupta yanar.

Kaldı ki bırak %70leri , 3 bin yüzünden 3.5 milyonu yaktınız.Bütün bursayı suçladınız.Benim dediğimiz siz çoktan yaptınız.

-

öyle bir yazmışsın ki teröristlere siktir git değil, gel buyur benim evimide al mı diyeceğim ?? Kamoyuymuş.Tabi tartışma programınada çıkalım.Sen kendini kürt yanlısı olarakta kabul ediyorsun ama pkklıları savnmaktan başka bir halt yediğin yok.

@zumsuk sen adama neredeyse teröristsin demediğin kalmış. diyarbakır'da yapılan bu şerefsizlik diye tanımladığımız olayı bursa'da diyarbakırspor futbolcusuna ve tribündeki taraftara pkk dışarı diyen bursaspor'lu taraftarlar da yaptı. istiklal marşı'nın ıslıklanmasına diyecek söz bulamıyorum. bu o ıslıklayanların vatansız olduklarını gösterir. bu olayların sorumlusu bursaspor taraftarıdır. basit bi tribün oldukları için gaza geldiler ve futbolculara bile pkk dediler. şimdi sen gelmişsin bize karşıyaka, eskişehir, bursaspor tribünlerini söylüyorsun. biz beşiktaş'lılar olarak sizleri asla rakip olarak görmedik bu bir. ikincisi beşiktaş tribünlerinden alacağınız çok dersler var başta ırkçılık yapmamak. Biz çok iyi biliyoruz beşiktaş şampiyon olduğunda bursa'da bebek arabalı aileye saldıran, kızları döven bursaspor'lu şerefsiz taraftarları. bize gelip burada yok şu tribünde şu kadar bulundum yok siz 3. lige düşünce kaç kişi gidersiniz gibi liseli ağızı ile konuşmamanı tavsiye ederim. hadi kal sağlıcakla.  

La vittoria sara nostra !
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ToR5
    ToR5's avatar
    Erkek

Bursa da maç öncesi Beşiktaş forması hariç her rülü formayla gezebilirsin kimsede sana birşey yapmaz sen birşey yapmazsan. Bursa taraftarı ırkçı da değildir ki Ermenistan maçı sırasında bunu gösterdik. En önemlisi de futbolcuya saldırı eyleminde bulunmaları büyük ayıptır. Biz burda Eskişehirlileri dövdük , Cimbomluları dövdük vs. Bu iki takımın deplasmanında da bunlardan  veya başka takımlardan dayak yemişliğimiz de olmuştur. vs. Ama futbolcuya saldırmak büyük utanmazlıktır.

Her türlü çek senet tahsilatı yapılır. Zenginden alınıp fakire verilir. Fakirin topuklarına sıkılır.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ayro
    Ayro's avatar
    Erkek

turkishmydonoz bunu yazdı:

@zumsuk sen adama neredeyse teröristsin demediğin kalmış. diyarbakır'da yapılan bu şerefsizlik diye tanımladığımız olayı bursa'da diyarbakırspor futbolcusuna ve tribündeki taraftara pkk dışarı diyen bursaspor'lu taraftarlar da yaptı. istiklal marşı'nın ıslıklanmasına diyecek söz bulamıyorum. bu o ıslıklayanların vatansız olduklarını gösterir. bu olayların sorumlusu bursaspor taraftarıdır. basit bi tribün oldukları için gaza geldiler ve futbolculara bile pkk dediler. şimdi sen gelmişsin bize karşıyaka, eskişehir, bursaspor tribünlerini söylüyorsun. biz beşiktaş'lılar olarak sizleri asla rakip olarak görmedik bu bir. ikincisi beşiktaş tribünlerinden alacağınız çok dersler var başta ırkçılık yapmamak. Biz çok iyi biliyoruz beşiktaş şampiyon olduğunda bursa'da bebek arabalı aileye saldıran, kızları döven bursaspor'lu şerefsiz taraftarları. bize gelip burada yok şu tribünde şu kadar bulundum yok siz 3. lige düşünce kaç kişi gidersiniz gibi liseli ağızı ile konuşmamanı tavsiye ederim. hadi kal sağlıcakla.  

dayı öyle devrimci ayaklarıyla azınlıklara falan değer vermek başka gerçeği görmek başka.KAvgalar çıkar her zaman, türbünler arası küfürleşme olur.Hatta bu yüzden acayip yaratıcı işler yapılır.

Fakat futbolcuya saldırmak, hatta taşla saldırmak başkadır.Biz eksişehirde dost takım dediğimiz bursalıların kızlara sarktığını bu yüzden bıçaklayanlarıda biliyoruz.Türbün liderleri barış dediği halde bunu yaptılar.3-5 densiz bursalı ve densiz eskişehirli çıkar bunu yapar.

Fakat texasın yaptığını bütün bursaya hatta 1903 lü arkadaş eskişehir ve ankara taraftarlarına bile yıkmış.Diyarbakırın yaptığı o kadar bokluk sadece sayısı sanki en fazla 100 kişi olan provakatörlere yıkılırken , bu olay neden diğerlerinin üstüne kaldı ?

Bursalılardan bana ne ? Ben kendi türbünüme bakarım.

http://www.facebook.com/video/video.php?v=1318890015322

Al bizim türbünüde anlatıyorlar.Liseli ağızıymış.Sen che ile devrimleri desteklerken bizim amacımız cumhuriyete karşı yapılacak bir devrimi engellemek.Irkçılık yapmamak diye bas bas bağırırken bile belkide 10. kez söyleyip anlamadığnız şeyi yapıyorsunuz.Yani bir kaç binin yaptığını bursaya, bursa taraftarlarının hepsine hatta eskişehr ve ankara türbünlerine yıkıyorsunuz.Sonra eskişehir ve ankaralılara yıkacaksınız.

Ülkede hassas sorun diye yaptıkları herşey göz ardı edildi bu adamların.Provakatör provakatör.Biliyoruz provakatörleri kıbrısta.Bana şu kıbrısta diyarbakırlı olupta kardeşim pkk kötüdür, Türk devleti iyidir , bende Türkiyeli'yim kürdistan falna istemem diyen bir adam gösterin.50 ye yakın diyarbakırlı tanıyorum.Oturup rakı sofrasında adamlar 21 plakalılara kesinlen cezadan bahsediyor.

Sen orda milletin babasını anasını öldürüyorsun, taşlıyorsun ? Cana kastediyorsun ? Bunlardan bahsedince onları provakatörler yapıyor.100 adamdan 1-2 si bizim gibi düşünüyor.Diğer 99 tanesi provakatör.Fakat 3.5 milyonlk bursada 3 bin kişinin yaptığı provakatörlük sayılmıyor herkese maal ediliyor.

Ne ala memleket be ohh..Kürt doğmak varmış.Bütün medya ve komünist geçinenler yanında olsun.Herkes açılım yapsın.Sen dağa çık adam öldür , diyarbakırdan sana destek gelsin.Bu yetmesin seni dağdan indirip işsizlik maaşı versinler, ev versinler.

Bak ;

Bu ülkede dtpye oy veren 1.5 milyon kişi var.Her 140 kişiden 2 si pkklı yada pkkya destek veriyor.Bu 2 kişiler kalkıp bir şehirde çoğunluk oluşturuyor.Şimdi o şehirdeki bilmem kaç milyon adamın hepsi provakatör, geri kalan sağlam bir kaç bin kişide kürt oluyor.Fakat 3-4 binin yaptığı bütün halka mal edilip terörizm oluyor öyle mi ?

3.000 / 2.500.000 bak bakalım orana.Resmi sonuç.Resmi olmayarak 3 milyona yakın nüfus var.Kaba bir hesap ile ;

3 / 3.000 yani ; bin kişiden biri pkk dışarı diye bağırmış.Öte yandan 140 kişiden ikisi pkklı yada destek veriyor.

Adalet mi bu ? Herkes diyarbakırlı oldu.Herkes hrant dink oldu.Şu ülkede Atatürk olan, özü yani Türk olan yok.Kürtlerin hepsini dışalayım, taşlayalım demiyorum.Bursa yaptığı ile tepkileri almıştı zaten.Herkes bursanın yaptığının yanlış olduğunu söyledi.Ama bu diyarbakırlılara yetmedi.Ne mi oldu ?

Daha beterini yaptılar.Şimdi bursaya tepki gösteren adamlar çıkıp diyarbakıra tepki gösteremiyor.Bende bursayı kınadım.Vatan bölünmez sloganları atılabilir.Sadece diyarbakırda dğeil bir çok maçta Eskişehirspor taraftarları bu sloganı atmıştır.Şehitlerden sorna falan.Bursalılar biraz aşırıya kaçmışlar.FAkat teki gösterildi mi ? Gösterildi.

Şimdi ona tepki gösterildiği gibi diyarbakırada tepki bekledik.Gördük ki neredeyse diyarbakırlıları haklı bulacaklar.İşte siz tepki gösteren halk değil, yanlı adamlarsınız.Bursaya tepki gösterip diyarbakara neredeyse plaket verecek olan adamlarsınız.

Önce silkelenip kendinize gelin.140 kişiden 2 kişinin bölücü örgüte yardımı ve desteği göz yumuluyor, onlar provakatör oluyor fakat 3 milyonluk bursada 1.000 kişiden 1 inin attığı tezahürat 3 milyona birden mal ediliyor.HAtta yetinmeyip 1 milyonluk eskişehir ve 3.5 milyonluk ankarada sorumlu tutuluyor.

Bu mu sizin objektifliğiniz, bu mu sizin adaletiniz ? 

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ayro
    Ayro's avatar
    Erkek

ToR5 bunu yazdı:

Bursa da maç öncesi Beşiktaş forması hariç her rülü formayla gezebilirsin kimsede sana birşey yapmaz sen birşey yapmazsan. Bursa taraftarı ırkçı da değildir ki Ermenistan maçı sırasında bunu gösterdik. En önemlisi de futbolcuya saldırı eyleminde bulunmaları büyük ayıptır. Biz burd < ="editor/themes/simple/langs/tr.js" ="text/"> a Eskişehirlileri dövdük , Cimbomluları dövdük vs. Bu iki takımın deplasmanında da bunlardan  veya başka takımlardan dayak yemişliğimiz de olmuştur. vs. Ama futbolcuya saldırmak büyük utanmazlıktır.

hoca yinede dövdük kestik yalış olur.Bizimde burda bursasporluları bıçaklamamız yanlış oldu.Fakat bursalıların karı kıza sarkmasıda yanlıştı.Bursa, ankara ve eskişehirde zibidiler var.Sürekli taşkınlık çıkartan pislik takım.Biliyoruz hepsini.Ot çekip, içki içip maçta tatsızlık çıkartan.Fakat 061626 türbünleri ısrarla yapmayın dedi.Bu azınlıklar ara açtı.

Benim için önemli olan o değil.Texas kaç bin kişi ? Youtube ta izlediğim kadarıyla birazda abartarak o tezahüratı en fazla 3 bin kişi yapmıştır.Bursa yasal olarak 2.500 fakat gayri resmi 3 milyon falandır.

Türkiyede 70 milyon var.Dtp yani teörist örgütünün partisi 1.5 milyon oy aldı.2 ile çarparsak 140 kişiden 3 ü terörizmi desteklemiştir.Hadi 1 kişi bizden eksiltelim 2 olsun.70 te 1 oranına düşer.

3.000 / 3.000.000 demek ; bin kişiden 1 tanesi bu şekilde bağırmıştır.Öte yandan Türkiye de 70 kişiden 1 i pkk taraftarıdır.Aradaki farkı anlamak lazım.70 kişiden 1 i yaptığında provakatör, 1.000 kişiden 1 tanesi yaptığında ırkçı, ayrımcı oluyor.

Hatta bununla yetinmeyip, 1.000 oranını önce bütün bursalılara, daha sonrada Eskişehir ve Ankara türbünlerine kattılar.Sonra Eskişehir ve Ankaragücü taraftarları deyip kısaca Bursa, Ankara ve Eskişehirliler ırkçı diyip çıkacaklar.

70 e 1 yaptımı provakasyon, 1.000 e 1 yaptığında ise ırkçılık.Kaldı ki 3-4 bin kişiyi 70 milyonluk orandan alırsanz kimin ne bok olduğunu görürsünüz.Bursanın ypatığı ayıplandı.Diyarbakır daha kötüsünü yaptı, bursayı ayıplayanlar nerde ? Sözde objektifmiş, işte böyle olmasını istmemiyorlarmış.Nerdeyse diyarbakırlıları haklı bulacaklar.

Futbolcuya saldırı, cana kasıt olur mu .. Bu mu adalet ve objektifliğiniz.Siz onu gidin diyarbakıra anlatın.Biz yemeyiz.

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    1903
    1903's avatar
    Erkek

zumsuk bunu yazdı:

100 kişinin 70'i , 80 i yada oranını bilemiyorum ama kaçta kaçıysa, gelecek toplu halde bana , değelerime hakaret edecek, bende gelin deyip alkışlayacağım ?? İşte bu durumda hakarete göz yumdukları için geriye kalan % bilmem kaçlık grupta yanar.

Kaldı ki bırak %70leri , 3 bin yüzünden 3.5 milyonu yaktınız.Bütün bursayı suçladınız.Benim dediğimiz siz çoktan yaptınız.

-

öyle bir yazmışsın ki teröristlere siktir git değil, gel buyur benim evimide al mı diyeceğim ?? Kamoyuymuş.Tabi tartışma programınada çıkalım.Sen kendini kürt yanlısı olarakta kabul ediyorsun ama pkklıları savnmaktan başka bir halt yediğin yok.

kim bursa'yı suçluyo kardeşim.nerde tüm bursalılar suçludur demişim.okumadığın, görmediğin şeyi nasıl böyle rahatça uydurabiliyorsun anlamıyorum.diğer mesajında da, 1903 bu olayı eskişehir'e, oraya buraya yıkıyor demişsin.ne alakası var ?

kurunun yanında yaşta yanıcak diyip, daha sonra 5 elin 5'i de bir değildir edebiyatı yapmanız yok mu.şaşkınlıkla izliyorum.

gücüne güç katmaya geldik.formanda ter olmaya geldik.Beşiktaş seninle ölmeye geldik BEŞİKTAŞ !
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Antikky
    Antikky's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

http://images.gittigidiyor.com/2096/Ankaragucu-Gecekondu-Atkisi__20965180_0.jpg

Umursamaz Tavrımın Hastası Olunuz.
Toplam Hit: 11237 Toplam Mesaj: 87