Futbol,Futbol Değildir

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ayro
    Ayro's avatar
    Erkek

1903 bunu yazdı:
    -----------------------------

maalesef her taraftar grubu, Beşiktaş taraftarı kadar duyarlı olamıyor bu gibi mevzularda.

diyarbakır inönü'ye geldi.futbolcuları, Beşiktaş'lı futbolcularla birlikte tribüne çağırıldı.alkışlandı.ve emin olun Beşiktaş diyarbakır'a gittiğinde de tablo aynı olacak.
    veya Galatasaray.Diyarbakır maçında krallar gibi karşılandılar.hiç bir sorun çıkmadı.

ama maalesef, Ankaragücü gibi, Eskişehir gibi, Karşıyaka gibi, Bursa gibi nereye saldıracağını bilemeyen taraftarlara sahip olan camialar böyle sorunlara sebep olabiliyor.sen hassas bir bölgenin takımının maçında, kinaye yaparmışçasına, karşındakine pkk muamelesi yaparmışçasına, kahrolsun pkk, teröristler dışarı diye bağırırsan böyle olur.

ben bir önceki mesajımdaki gibi, yine dipnot düşüyorum.bursa'da ki ilk maçta abdullah öcalan posteri açıldıysa, bursa seyircisi ordaki tepkisinde haklı.ama bununla ilgili ne bir resim var, ne bir kanıt.yüzlerce fotoğrafçının olduğu bir ortamda, koca tribünün tepkisini çeken bir olayı görüntüleyemedi mi bu adamlar ? ben buna inanmıyorum.

Takımınız 3. lige düşse kaç kişi destekleyecek ? 3 ligdeyken stadı dolduruyorduk.2. ligdeyken deplasmana binlerce kişi gidiyorduk.Nereye saldıracağını bilemeyen mi ? youtube a gir es es yaz, texas yaz görürsün takımları.

Kime saldıracağını iyice bilmişler.

http://haber.gazetevatan.com/haberdetay.asp?Newsid=291795

http://www.haberaktuel.com/diyarda-istiklal-marsi-isliklandi-haberi-260072.html

Eskişehirspor türbünlerine yıllarca gittim.Küfür yedik, küfür ettik.Bak bakalım kaçında futbolcuları öldürmeye yönelik hareket yaptık.

Onlar çok alışmış herşeyi taşlamaya, herşeye taş atmaya.Plastik mermiyi vücutlarında patlatmadan bu iş olmaz.

Pankart mı bekleyecekler ?? Pardon şunuda izle;

http://www.youtube.com/watch?v=ru5BtuUjguE

Vatan bölünmez diyor.Aponun piçleri diyor.Kim aponun piçleri ? Diyarbakırlılar olduğunu hiç sanmıyorum.Kaldı ki çetin sümerin yazılarınıda oku ;

http://www.hurriyet.com.tr/spor/futbol/12638750.asp

Yıllardır diyarbakırspor maçlarında posterler, pkkyı çağrıştıran atkılar şunlar bunlar taktılar.O kadar fazla konuşuyorlar ki hak bunlara.Bursaspor neyse, fakat milli marş ıslıklanmamalıydı.

Şimdi bunlara aponun piçleri demekten daha beter şeyler yapılacak.Sadece bursada değil, ankara, eskişehir, kasımpaşa başta olmak üzre diğerlerinde de.Diyarbakır kendi ipini kendi aslı, idam fermanınıda yayınladı.

İyi oldu.İyi olacak.Daha beter şeyler olacak.Neden mi ? Sen aptallık yapıp milli marşı ıslıklarsan, futbolcuları ıslıklarsan diğerleride elinden geleni yapar.

Bursanın hatası olabilir.Fakat bu futbolcuları öldürme amaçlı saldırı yapacak kadar büyük tepkiyle mi karşılanacaktı ? İpneler marşı ıslıklıyor birde.Marşı ıslıklayanlar ve ıslıklayanlara göz yumanlar kesinlikle suçludur.

Yetti be yıllardır yakınıp duruyorlar.Yok kar yağıyormuş okula gidemiyorlarmış.KArdeşim devletin suçu ne ? Elinden geleni yapıyor adamlar.Biz mi kar yağdırıyoruz oraya.Olmayacak aptal saptal şeylerden Türkler bize düşman deyip ellerinden geleni yapıyorlar.

Bunlar değil miydi bayrak indirmeye çalışan, bunlar değil mi milli marşa saldıran, bunlar değil mi bizleri öldüren ve onlara destek veren.

Ama durun onlar provakatörken, en fazla bir kaç bin kişinin yaptığı tezahürat (ki texas videosunda en fazla 3 bindir) bütün şehre yıkıldı.Bize yapılanlar pravakatörler tarafındandı fakat diyarbakıra yapılanlar bütün bursa hatta eskişehir, milliyetçi, Atatürkçü, angaragüçlü vs.. üstüne mi yıkıldı.

bi basın gidin ya.doğru yere doğru şekilde saldırılmış.bu kafası çalışmayan adamlar zaten su kesilse polisi taşlıyor.sizler bursa, ankara ve eskişehire geleceksiniz.nasıl ki 3 büyükleri barındırmıyoruz, eskişehirde sizlerde barındırmayacağız.

Kurunun yanında yaşta yanacak.Yıllardır diyarbakıra müsamma gösterildi.Yatıkları herşey için provakatörler yapıyor denildi.Diğerlerinin yaptıkları bütün bir halka, partiye ve hatta Türkiyenin batısına yıkıldı.

Bi ziktirin gidin.Terör örgütüne destek veren, örgüte göz yuman, şehirde barındıran herkese protestomuz var.NEden pkk kürtler ve diyarbakır ile anılıyor ? Neden eskişehir ile anılmıyor, bursa ile anılmıyor ? Bi düşünün bakalım.

Akpli gibi çıktınız be.Olmayan şeyleri var gibi gösterip aman bize böyle yapıyorlar, aman bizim üstümüze geliyorlar diyorlardı.Şimdi bir taraftar grubunun yaptığı herşeyi bütün şehre yıktılar.

Yıllardır pravakatörleri biz sanmayın diyorlardı, şimdi niye aynısını bursaya yaptılar ? Hea taşlayanda provakatör değil mi ? Kıbrısta bursa maçı izlerken diyarbakırlılar kavga için mekanın önüne geldi.Bursalılar çıkarken küfür ettiler.Bursalılar kavga çıkarttı mı ? Hayır.FAkat çıksa çıkartı.

Sİktirsinler gitsinler bu ülkeden.Terör örgütüne destek veren, destekleyenlere ve örgüte göz yumanlar vatan hainidir.HEr türlüde protesto edilecektir.2 dakikada diyarbakırlıların yaptıklarını unutuyorsunuz.

Yazık yazık..Şu provakatörler zaten hep diyarbakırda başkta yerde olamaz.

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tekken'deki Eddy
    Prometheus
    Prometheus's avatar
    Erkek

şehrin yüzde kaçı bunları yapınca "sadece pravokotörlerdi" demekten vazgeçersiniz? yüzde kaç olmak yeterlidir grubun tamamını temsil etmek için ya da çoğunluk olmak için?

%10?  20?  40? 50? 60?... yüzde kaç? 

gerçekten 3-5 kendinibilmez yapıyorsa bunları, o zaman susturun. susturamayacağınız kadar çoğunluksa o zaman boş boş savunmaktan vazgeçin.

________ inspired by love and guided by knowledge _______
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ayro
    Ayro's avatar
    Erkek

şimdi okuma özürlü çıkıp biri kürtlere sen böylemi diyorsun demesin diye açıklama;

yukarıdaki yazıda terör örgütü yandaşları ve göz yumanlar hedef alınmıştır.

---

ayrıca anlatılmak isteyenen yıllardır diyarbakırdaki herşey provakatörlere yüklendiği halde texastaki 3-4 bin kişinin (en fazla) yaptığı bir şey bütün şehre, bursa-ankara-eskişehir başta olmak üzre batıya, karadeninizlere mi yüklenecek ? Şimdilik yüklenmedi ama yapılanlar bursaya yüklendi.

Bursadakiler provakatörler değilde şehrin temsilcileri mi ? 

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    1903
    1903's avatar
    Erkek

zumsuk bunu yazdı:

Takımınız 3. lige düşse kaç kişi destekleyecek ? 3 ligdeyken stadı dolduruyorduk.2. ligdeyken deplasmana binlerce kişi gidiyorduk.Nereye saldıracağını bilemeyen mi ? youtube a gir es es yaz, texas yaz görürsün takımları.

Kime saldıracağını iyice bilmişler.

http://haber.gazetevatan.com/haberdetay.asp?Newsid=291795

http://www.haberaktuel.com/diyarda-istiklal-marsi-isliklandi-haberi-260072.html

Eskişehirspor türbünlerine yıllarca gittim.Küfür yedik, küfür ettik.Bak bakalım kaçında futbolcuları öldürmeye yönelik hareket yaptık.

Onlar çok alışmış herşeyi taşlamaya, herşeye taş atmaya.Plastik mermiyi vücutlarında patlatmadan bu iş olmaz.

Pankart mı bekleyecekler ?? Pardon şunuda izle;

http://www.youtube.com/watch?v=ru5BtuUjguE

Vatan bölünmez diyor.Aponun piçleri diyor.Kim aponun piçleri ? Diyarbakırlılar olduğunu hiç sanmıyorum.Kaldı ki çetin sümerin yazılarınıda oku ;

http://www.hurriyet.com.tr/spor/futbol/12638750.asp

Yıllardır diyarbakırspor maçlarında posterler, pkkyı çağrıştıran atkılar şunlar bunlar taktılar.O kadar fazla konuşuyorlar ki hak bunlara.Bursaspor neyse, fakat milli marş ıslıklanmamalıydı.

Şimdi bunlara aponun piçleri demekten daha beter şeyler yapılacak.Sadece bursada değil, ankara, eskişehir, kasımpaşa başta olmak üzre diğerlerinde de.Diyarbakır kendi ipini kendi aslı, idam fermanınıda yayınladı.

İyi oldu.İyi olacak.Daha beter şeyler olacak.Neden mi ? Sen aptallık yapıp milli marşı ıslıklarsan, futbolcuları ıslıklarsan diğerleride elinden geleni yapar.

Bursanın hatası olabilir.Fakat bu futbolcuları öldürme amaçlı saldırı yapacak kadar büyük tepkiyle mi karşılanacaktı ? İpneler marşı ıslıklıyor birde.Marşı ıslıklayanlar ve ıslıklayanlara göz yumanlar kesinlikle suçludur.

Yetti be yıllardır yakınıp duruyorlar.Yok kar yağıyormuş okula gidemiyorlarmış.KArdeşim devletin suçu ne ? Elinden geleni yapıyor adamlar.Biz mi kar yağdırıyoruz oraya.Olmayacak aptal saptal şeylerden Türkler bize düşman deyip ellerinden geleni yapıyorlar.

Bunlar değil miydi bayrak indirmeye çalışan, bunlar değil mi milli marşa saldıran, bunlar değil mi bizleri öldüren ve onlara destek veren.

Ama durun onlar provakatörken, en fazla bir kaç bin kişinin yaptığı tezahürat (ki texas videosunda en fazla 3 bindir) bütün şehre yıkıldı.Bize yapılanlar pravakatörler tarafındandı fakat diyarbakıra yapılanlar bütün bursa hatta eskişehir, milliyetçi, Atatürkçü, angaragüçlü vs.. üstüne mi yıkıldı.

bi basın gidin ya.doğru yere doğru şekilde saldırılmış.bu kafası çalışmayan adamlar zaten su kesilse polisi taşlıyor.sizler bursa, ankara ve eskişehire geleceksiniz.nasıl ki 3 büyükleri barındırmıyoruz, eskişehirde sizlerde barındırmayacağız.

Kurunun yanında yaşta yanacak.Yıllardır diyarbakıra müsamma gösterildi.Yatıkları herşey için provakatörler yapıyor denildi.Diğerlerinin yaptıkları bütün bir halka, partiye ve hatta Türkiyenin batısına yıkıldı.

Bi ziktirin gidin.Terör örgütüne destek veren, örgüte göz yuman, şehirde barındıran herkese protestomuz var.NEden pkk kürtler ve diyarbakır ile anılıyor ? Neden eskişehir ile anılmıyor, bursa ile anılmıyor ? Bi düşünün bakalım.

Akpli gibi çıktınız be.Olmayan şeyleri var gibi gösterip aman bize böyle yapıyorlar, aman bizim üstümüze geliyorlar diyorlardı.Şimdi bir taraftar grubunun yaptığı herşeyi bütün şehre yıktılar.

Yıllardır pravakatörleri biz sanmayın diyorlardı, şimdi niye aynısını bursaya yaptılar ? Hea taşlayanda provakatör değil mi ? Kıbrısta bursa maçı izlerken diyarbakırlılar kavga için mekanın önüne geldi.Bursalılar çıkarken küfür ettiler.Bursalılar kavga çıkarttı mı ? Hayır.FAkat çıksa çıkartı.

Sİktirsinler gitsinler bu ülkeden.Terör örgütüne destek veren, destekleyenlere ve örgüte göz yumanlar vatan hainidir.HEr türlüde protesto edilecektir.2 dakikada diyarbakırlıların yaptıklarını unutuyorsunuz.

Yazık yazık..Şu provakatörler zaten hep diyarbakırda başkta yerde olamaz.

şimdi seninle hangi takım daha büyük, hangi taraftar grubu daha iyi tartışmasına girmeyeceğin.onun için peşinen söyleyeyim, sorduğun 3.lig sorusunu önemsemiyorum ve paylaştığın linkleride izlemedim.heryere saldırma konusuna bir örnek istersen, eskişehire maça gelenlerin taşlanmasını gösterebilirim.neyse sadece olayın siyasi yönüne cevap vereceğim.

benim bahsettiğim olay gayet açık ve nettir.diyarbakır'da ki maçlarda, diyarbakırspor tribününde provokatörler girip pkk lehinde gösteri yapmış olabilir.-ki hiç böyle birşey hatırlamıyorum.-ama bunun cezasını kesmek bursa'ya kalmaz.diyarbakır siyasi açıdan hassas bir bölge.kimlik arayışında olan bir şehri, sen direkt pkk diye yaftalarsan böyle sorunlar çıkar.bursaspor seyircisi, bugüne kadar çıktığı her maçta koskocaman türk bayrakları açıyor mu ? pkk aleyhine tezahurat yapıyor mu ? hayır yapmıyor.ama diyarbakır maçında yapıyor.bunu neden yaptıklarıda ortada.diyarbakır halkını, diyarbakırspor takımını ve futbolcusunu pkk olarak görüyorlar.

peki beşiktaş neden böyle yapmıyor ? sana soruyorum hangisi daha yararlı.gel bi terazi olayına girelim.

bir tarafta, inönü'ye gelen diyarbakırspor'u tribüne çağıracak kadar hoşgörülü olan beşiktaş taraftarı var.
    diğer tarafta, bursa tribünü.

bursa diyarbakır'a gitti ne oldu gördük.-yanlış anlaşılmasın otobüs taşlamasını tasvip etmiyorum-

şimdi bir de beşiktaş diyarbakır'a gidince ne olacak görün.tek bir olay çıkacak mı çıkmayacak mı ? göreceksiniz.

ayrıca, sizin demenizle, kurunun yanında yaşda yanmaz.siz kimsiniz ? bu ülkenin sahibi misiniz ? hayatınızda gidip görmediğiniz diyarbakır'dan ve o bölgeden, o halkı nasıl kovabileceğini sanırsın.siktirsinler gitsinler diyorsun. buna kendinde inanabiliyor musun çok merak ediyorum.hayal dünyasında yaşamak bu olsa gerek.

akıllı adama günde 10 defa deli dersen delirir.bursa'ya maçını izlemeye gelen diyarbakır'lıya pkk'lı muamelesi yaparsan da işte bunlar olur.sözde apo posteri açılmış.hani nerde o poster ?

Allah ülkemizi sizin düşmancıl zihniyetinizden korusun.ayak oyunlarına hemen kananlardansınız.Kürdü Türkü birbirine düşürmek isteyenler, sizi gördükçe öyle mutlu oluyorlarki.inanamazsın.

gücüne güç katmaya geldik.formanda ter olmaya geldik.Beşiktaş seninle ölmeye geldik BEŞİKTAŞ !
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ayro
    Ayro's avatar
    Erkek

&ou

1903 bunu yazdı:

şimdi seninle hangi takım daha büyük, hangi taraftar grubu daha iyi tartışmasına girmeyeceğin.onun için peşinen söyleyeyim, sorduğun 3.lig sorusunu önemsemiyorum ve paylaştığın linkleride izlemedim.heryere saldırma konusuna bir örnek istersen, eskişehire maça gelenlerin taşlanmasını gösterebilirim.neyse sadece olayın siyasi yönüne cevap vereceğim.

benim bahsettiğim olay gayet açık ve nettir.diyarbakır'da ki maçlarda, diyarbakırspor tribününde provokat < ="editor/themes/simple/langs/tr.js" ="text/"> ml;rler girip pkk lehinde gösteri yapmış olabilir.-ki hiç böyle birşey hatırlamıyorum.-ama bunun cezasını kesmek bursa'ya kalmaz.diyarbakır siyasi açıdan hassas bir bölge.kimlik arayışında olan bir şehri, sen direkt pkk diye yaftalarsan böyle sorunlar çıkar.bursaspor seyircisi, bugüne kadar çıktığı her maçta koskocaman türk bayrakları açıyor mu ? pkk aleyhine tezahurat yapıyor mu ? hayır yapmıyor.ama diyarbakır maçında yapıyor.bunu neden yaptıklarıda ortada.diyarbakır halkını, diyarbakırspor takımını ve futbolcusunu pkk olarak görüyorlar.

peki beşiktaş neden böyle yapmıyor ? sana soruyorum hangisi daha yararlı.gel bi terazi olayına girelim.

bir tarafta, inönü'ye gelen diyarbakırspor'u tribüne çağıracak kadar hoşgörülü olan beşiktaş taraftarı var.
    diğer tarafta, bursa tribünü.

bursa diyarbakır'a gitti ne oldu gördük.-yanlış anlaşılmasın otobüs taşlamasını tasvip etmiyorum-

şimdi bir de beşiktaş diyarbakır'a gidince ne olacak görün.tek bir olay çıkacak mı çıkmayacak mı ? göreceksiniz.

ayrıca, sizin demenizle, kurunun yanında yaşda yanmaz.siz kimsiniz ? bu ülkenin sahibi misiniz ? hayatınızda gidip görmediğiniz diyarbakır'dan ve o bölgeden, o halkı nasıl kovabileceğini sanırsın.siktirsinler gitsinler diyorsun. buna kendinde inanabiliyor musun çok merak ediyorum.hayal dünyasında yaşamak bu olsa gerek.

akıllı adama günde 10 defa deli dersen delirir.bursa'ya maçını izlemeye gelen diyarbakır'lıya pkk'lı muamelesi yaparsan da işte bunlar olur.sözde apo posteri açılmış.hani nerde o poster ?

Allah ülkemizi sizin düşmancıl zihniyetinizden korusun.ayak oyunlarına hemen kananlardansınız.Kürdü Türkü birbirine düşürmek isteyenler, sizi gördükçe öyle mutlu oluyorlarki.inanamazsın.

sizin gibi zihniyetlerdende korusun.Pkknın bitmemesinin en büyük nedenide..

Türkle kürdü birbirine düşürmekmiş.Israrla okuma özürlü olan biri çıkart kürtlerin hepsini kapsadığımı sanar dedim.O okuma özürlü sen oluyormuşsun.Dur bakalım başka kimler olacak.

Kime düşecek bu vatan savunması bana bi anlat hele ?? Millete düşmezse kime düşecek.Marşı ıslıklayanlar, bayrakları indirenlere göz yumanlara mı ? Onlara destek verenlere mi düşecek  ?? Hayal dünyasında yaşayan sensin.

Ne oldu diyarbakırı çağırıp alkışlayınca ? Bütün şehir şimdi evet bizde Türkiyeli olduk mu dedi ? Milli marşı ıslıklamaya devam mı etti.pkklılar provakatör diyorsunuz ama texasın yaptığının provakatörlük olduğunu kabul etmiyorsunuz.Bütün bursaya mal ettiniz olayı.

koyu ve büyük yazıyorum (büyük internette bağırmak demektir) bu sefer kafana girer umarım ne demek istediğim

TERÖR ÖRGÜTÜNE DESTEK VERENLER VE GÖZ YUMANLAR BU ÜLKEDEN SİKTİRSİN GİTSİN.

Tabi ki benim dememle gitmeyecek ama bu sözün üstüne çok adım atacağım çok.Terör örgütünü kendi ırkının askeri zanneden adamlarla benim işim olmaz.

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    1903
    1903's avatar
    Erkek

kurunun yanında yaşta yanacak diyen sensin.okuyamadığından şikayet eden insanlara siktir git diyen de sensin.bu durumda nasıl yazdıklarının herkesi kapsamadığını iddia edersin.ilginç.kim özürlü oluyor bu durumda, takdiri kamuoyuna bırakıyorum : )

gücüne güç katmaya geldik.formanda ter olmaya geldik.Beşiktaş seninle ölmeye geldik BEŞİKTAŞ !
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    habib_mx_tr
    habib_mx_tr's avatar
    Erkek

Bu memlekette insan olma lüksünü elinden kaçırmış çok özürlü var. Yaptıklarıyla insan olmadıklarını bas bas bağıran yaratıklar. Her boku üzerinize alınmayın. Pkk yanlısı bölücü piçin teki değilseniz kimsenin size bişeyler dediği yok, rahat olun.

!!!
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    maximuss
    maximuss's avatar
    Erkek

Prometheus bunu yazdı:

1903 bunu yazdı:

ligin ilk yarısında bursa'da oynanan maçta, diyarbakır tribününde gerçekten apo posteri açıldı mı açılmadı mı merak ediyorum.şayet açıldıysa, bursalılar oradaki tepkilerinde haklıydılar.ama eğer açılmadıysa, bursa'lılar orada durup dururken diyarbakır'a tepkide bulunduysa, bugün pkk'nın maçı provoke etmesinin de sebebi oldular.

Bursa'da kimse haketmeyene öyle davranmaz, poster açılmadıysa slogan atılmıştır. illa bişey olmuştur.

yeri gelmişken birşey söyleyeyim içimde kalmasın :

Vatanı sevdiğini söyleyip sonra teröriste küfür eden Bursalıları aşağılamak için Bursalılara hakaret içeren gruplar açanlar üye olanlar var.

onlardan biri bu sitedeydi ve kullanıcı adı hayvan idi.

profilinde Bursalılara küfreden terörist piçlerinin vidyosunu yayımlamasının hemen ardından facebook listemden silmiştim. kendine göre haklıydı. ama savunduğu ve aşağıladığı kişilerin kim olduğunu ya unuttu ya hiç bilmiyordu ya da içi farklı dışı farklıydı.

geçen gün geri dönsün diye başlık bile açıldı ayar oldum.

hayvan örneği üzerinden birşeyler anlatabilmişimdir umarım. her ne kadar üstü kapalı anlattıysam da...

daha once soyleseydin , akp ci degilmiydi o hayvan . birde kafa tutuyordu :) onun siracilarida burda . profil sayfasindan da takip edebilirsin . Turkum diyodu birde bana , hemde tatarmis :) yalanini miktigim benim baba anne tarafida tatar , ama tipe benzemiyordu . Turk filan olmadigi kesindi zaten de , birsey dememistim ...

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cLust3R
    cLust3R's avatar
    Erkek

adamlar naptılar pkk marsı soylediler istiklal marsını ıslıklayıp..

Bursa'da naptılar pkk dısarı dediler...

Demekki dogru soylemişler..

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ayro
    Ayro's avatar
    Erkek

1903 bunu yazdı:

kurunun yanında yaşta yanacak diyen sensin.okuyamadığından şikayet eden insanlara siktir git diyen de sensin.bu durumda nasıl yazdıklarının herkesi kapsamadığını iddia edersin.ilginç.kim özürlü oluyor bu durumda, takdiri kamuoyuna bırakıyorum : )

100 kişinin 70'i , 80 i yada oranını bilemiyorum ama kaçta kaçıysa, gelecek toplu halde bana , değelerime hakaret edecek, bende gelin deyip alkışlayacağım ?? İşte bu durumda hakarete göz yumdukları için geriye kalan % bilmem kaçlık grupta yanar.

Kaldı ki bırak %70leri , 3 bin yüzünden 3.5 milyonu yaktınız.Bütün bursayı suçladınız.Benim dediğimiz siz çoktan yaptınız.

-

öyle bir yazmışsın ki teröristlere siktir git değil, gel buyur benim evimide al mı diyeceğim ?? Kamoyuymuş.Tabi tartışma programınada çıkalım.Sen kendini kürt yanlısı olarakta kabul ediyorsun ama pkklıları savnmaktan başka bir halt yediğin yok.

Toplam Hit: 11218 Toplam Mesaj: 87