Futbol,Futbol Değildir
-
Bilmeyen yoktur heralde spor ile alakası olmayan adamlar bile dünkü Diyarbakır ile Bursa arasında ki maçı bekliyordu.Günlerdir ne günü aylardır konuşuluyordu ne olacağı.Vatanı bizden çok sevdiklerini söyleyen bunu pankarta yazanlar istiklal marşımızı ıslıkladı bütün taşkınlıkları yaptı.İntikam aldıklarını sananlar seneye 2.lig de izlerler artık Diyarbakırı...Kendi blogum da yazmıştım zaten uzun uzun ayrıntıya pek girmek istemedim dünkü yaşanan olaylar sizi nasıl etkiledi,ne düşünüyorsunuz...
-
Beklenen olaylardı bence Dİyarbakır halkından medeniyet gösterisi beklemek saçma olurdu zaten.
-
Harbiden ayıp bursalılar da aşagıladı kendilerini zamanında ama her ne olursa olsun İstiklal marşına bunu yapmamaları lazımdı.Zaten gidip dava açıcaksın kardeşim bu ne ya futbol maçının neresi manevi değerden yüksek bizim için ki istiklal marşı okunsun ben bu mantıgı hiç anlamıyorum.
-
Dava falan değil hocam istiklal marşının okunamadığı yerde oynatmayacaksın maçı ben öyle düşünüyorum.Zaten taş falan olsaydı konuyu bile açmazdım yani intikam almak isteyen grup taşkınlık yaptı deriz geçeriz ama bunların derdi Bursa ile değil Türkiye ile Bursa sadece araç.
-
ligin ilk yarısında bursa'da oynanan maçta, diyarbakır tribününde gerçekten apo posteri açıldı mı açılmadı mı merak ediyorum.şayet açıldıysa, bursalılar oradaki tepkilerinde haklıydılar.ama eğer açılmadıysa, bursa'lılar orada durup dururken diyarbakır'a tepkide bulunduysa, bugün pkk'nın maçı provoke etmesinin de sebebi oldular.
-
Bursalılar aşagılandı resmen onu gectim seninde söyledğin gibi hocam İstiklal Marşı nın ıslıklandıgı bi yerde mac bile oynatılmamalı amac sonucta bi oyun, futbol ama içine neleri karıstırıp rezil ettiler artık 2.ligden izlesinler ne deyim...
-
1903 bunu yazdı:
-----------------------------
ligin ilk yarısında bursa'da oynanan maçta, diyarbakır tribününde gerçekten apo posteri açıldı mı açılmadı mı merak ediyorum.şayet açıldıysa, bursalılar oradaki tepkilerinde haklıydılar.ama eğer açılmadıysa, bursa'lılar orada durup dururken diyarbakır'a tepkide bulunduysa, bugün pkk'nın maçı provoke etmesinin de sebebi oldular.
-----------------------------kimseye durup dururken kaynamayız hocam :) ki apo posteri açmasalar bile dün gördünüz.(zaten Bursaspor"u sürekli takip edenler her maçta teröre lanet okunduğunu bilir o maçta biraz fazla gaz olmuştur daha fazla protesto edilmiştir terör)
1. yarıdaki Bursa"daki maçta sırf vatanseveriz diye IRKÇI olarak gösteren istanbul basınına burdan sonsuz saygılar..
uğur dündar tekrar d.bakır forması giysin ve Bursasporlular IRKÇI"dır desin :) sevgiler..
not: kafadaki soru işaretlerine cevap oldusaym sevinirim -
artık açık ve net olarak görünüyor ki kürtler ve insanlar birarada yaşayamıyorlar. kürt denen garabet ne yapıp edip bir şekilde insana zarar veriyor. futbol gerekçesi ile bile bunlar oluyorsa film çoktan kopmuş zaten.
-
İstiklal Marşını yuhalıyana ne gibi bi isim takarsınız ? KÖPEK yada HAİN 'den başka ?
-
1903 bunu yazdı:
-----------------------------
-----------------------------Bursa'da kimse haketmeyene öyle davranmaz, poster açılmadıysa slogan atılmıştır. illa bişey olmuştur.
yeri gelmişken birşey söyleyeyim içimde kalmasın :
Vatanı sevdiğini söyleyip sonra teröriste küfür eden Bursalıları aşağılamak için Bursalılara hakaret içeren gruplar açanlar üye olanlar var.
onlardan biri bu sitedeydi ve kullanıcı adı hayvan idi.
profilinde Bursalılara küfreden terörist piçlerinin vidyosunu yayımlamasının hemen ardından facebook listemden silmiştim. kendine göre haklıydı. ama savunduğu ve aşağıladığı kişilerin kim olduğunu ya unuttu ya hiç bilmiyordu ya da içi farklı dışı farklıydı.
geçen gün geri dönsün diye başlık bile açıldı ayar oldum.
hayvan örneği üzerinden birşeyler anlatabilmişimdir umarım. her ne kadar üstü kapalı anlattıysam da...
-
http://www.youtube.com/watch?v=0zH56OYD69I
İzleyin bu video yu daha iyi anlıcaksınız beni dünkü olaylar Bursa ile ilgili değildi her seferinde böyle bunlar
Bu arada video 2008 yılından süper lige çıkma maçı (playoff) her maç başı tribünler genel de söyler ''Şehitler ölmez,Vatan bölünmez'' tezahuratını ancak Diyarbakırlıların hoşuna gitmiyor olsa gerek ki ıslıklıyorlar onu da.